Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

MYYDÄÄN Fujinon m42 -optiikkaa

Keskustelu osiossa 'Myydään' , aloittajana auusitup, 2 Kesäkuu 2020.

Tags:
  Fujistit huomio! Kokoelma vanhaa Fuji m42 -optiikkaa tarjolla.

  Sopivat mainiosti käyttöön esim. sovitteella Fujin nykykameroihin tai vaikka koristeeksi vitriiniin.


  fujit.jpg

  Alla otsikot ovat linkkejä kunkin objektiivin isompiin kuviin.

  EBC Fujinon 28 / 3.5 - 45 €
  Ulkoisesti erittäin siisti. Tarkennus on hitusen jäykkä, ei klappia. Himmennin toimii hitaahkosti. Optisesti oikein hyvä, pölyä ja jokunen puhdistusjälki varmasti löytyy. Etu- ja takatulpat.

  EBC Fujinon 35 / 2.8 - 25 €
  Ulkoisesti tyydyttävä. Tarkennus on hyvä, ei klappia. Himmennin toimii hyvin. Optisesti tyydyttävä, sisällä reunoilla nähtävissä hentoa samentumaa tai fungusta. Pölyä ja jokunen puhdistusjälki varmasti löytyy myös. Etu- ja takatulpat.

  Fujinon 35 / 3.5 - 35 €
  Ulkoisesti siisti. Tarkennus on hyvä, ei klappia. Himmennin toimii hyvin. Optisesti hyvä, pölyä ja jokunen puhdistusjälki varmasti löytyy. Etu- ja takatulpat sekä säilytyskotelo.

  Fujinon 50 / 1.4 - 70 €
  Ulkoisesti siisti. Tarkennus on hyvä, ei klappia. Himmennin toimii hyvin. Muokattu (palautettavissa olevalla tavalla) siten, että himmentimen säätötappi on koko ajan pohjassa ja aukko toimii manuaalisesti. Optisesti hyvä, pölyä ja jokunen puhdistusjälki varmasti löytyy. Etu- ja takatulpat.

  EBC Fujinon 50 / 1.4 - 90 €
  Ulkoisesti siisti. Tarkennus on hyvä, ei klappia. Himmennin toimii hyvin. Muokattu (palautettavissa olevalla tavalla) siten, että himmentimen säätötappi on koko ajan pohjassa ja aukko toimii manuaalisesti. Optisesti hyvä, pölyä ja jokunen puhdistusjälki varmasti löytyy. Etu- ja takatulpat sekä vastavalosuoja.

  Fujinon 55 / 1.8 - 35 €
  Ulkoisesti tyydyttävä. Tarkennus jäykistynyt, ei klappia. Himmennin toimii hyvin. Optisesti tyydyttävä, pölyä ja pieniä naarmuja on. Etu- ja takatulpat sekä säilytyskotelo.

  EBC Fujinon 55 / 1.8 - 45 €
  Ulkoisesti siisti. Tarkennus on hyvä, ei klappia. Himmennin toimii hyvin. Optisesti hyvä, pölyä ja jokunen puhdistusjälki löytyy. Etu- ja takatulpat.

  EBC Fujinon Macro 55 / 3.5 - 50 €
  Ulkoisesti melko siisti. Tarkennus on hyvä, ei klappia. Himmennin toimii hyvin. Optisesti pölyinen. Etu- ja takatulpat.

  EBC Fujinon 100 / 2.8 - 90 €
  Ulkoisesti siisti. Tarkennus on hyvä, ei klappia. Himmennin toimii hyvin. Optisesti hyvä, pölyä ja jokunen puhdistusjälki varmasti löytyy. Etu- ja takatulpat.

  EBC Fujinon 135 / 2.5 - MYYTY
  Ulkoisesti siisti. Tarkennus on hyvä, ei klappia. Himmennin toimii hyvin. Optisesti tyydyttävä, sisällä nähtävissä hentoa rihmamaista fungusta. Pölyä ja jokunen puhdistusjälki varmasti löytyy myös. Etu- ja takatulpat, vastavalosuoja ja säilytyskotelo.

  Fujinon 135 / 3.5 - 35 €
  Ulkoisesti siisti. Tarkennus on hyvä, ei klappia. Himmennin toimii hyvin. Optisesti hyvä, pölyä ja jokunen puhdistusjälki varmasti löytyy. Etu- ja takatulpat, vastavalosuoja ja säilytyskotelo.

  EBC Fujinon 200 / 4.5 - 45 €
  Ulkoisesti melko siisti, vaikka vastavalosuoja on saanut siipeensä. Tarkennus on hyvä, ei klappia. Himmennin toimii hyvin. Optisesti tyydyttävä, sisällä nähtävissä hentoa samentumaa tai fungusta. Pölyä ja jokunen puhdistusjälki varmasti löytyy myös. Etu- ja takatulpat, integroitu vastavalosuoja ja säilytyskotelo.

  ---

  Yhteydenotot alkuun yksityisviestein. Nouto Helsingin Oulunkylästä tai postitus ostajan laskuun.

  Mikäli ostajia sattuisi olemaan jonoksi asti, etusijalla ovat useamman tuotteen ostajat sekä ne, jotka pääsevät noutamaan.

  Objektiivien kunto on tarkastettu ja kuvailtu minun osaamiseni rajoissa. Noutava ostaja voi tarkastaa tuotteet etukäteen.

  Myytävä tuote: Fujinon-optiikkaa m42-kierrekiinnityksellä
  Paikkakunta: Helsinki
  Tuotteen kunto: Vaihteleva kunto, ks. kuvat ja kuvaus
  Toimitusehdot: Nouto tai postitus ostajan laskuun
  Yhteydenottotavat: Yksityisviestein alkuun
   
  Viimeksi muokattu: 17 Kesäkuu 2020
 1. Nosto.
   
 2. Nosto ja hintojen lasku (muokattu viestiin).