Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

EI VOIMASSA Fujifilm X100F

Keskustelu osiossa 'Myydään' , aloittajana jorij, 8 Toukokuu 2019.

 1. jorij

  jorij

  17
  0
  1
  Myytävä tuote: Fujifilm X100F
  Hinta: 850 EUR
  Paikkakunta: Janakkala
  Tuotteen kunto: Optiikka 5/5 (suodin ollut nokalla), kosmeettinen 4/5 rungon pohjassa joitakin naarmuja, etsimen vieressä etupuolella pieni hihnasta tullut naarmu
  Toimitusehdot: Nouto tai posti
  Yhteydenottotavat: yksityisviesti

  Myydään marraskuussa 2017 ostettu (joka laittaa takuuta marraskuuhun 2019 asti), kameran näyttämän shutter countin mukaan 4600 kuvaa otettu, perusvarusteet (laturi, akku, hihna, tulppa), suodinadapterin ja jcc:n vastiksen omaava hopeinen X100F.

  Myynnin syy on se, ettei tuo kinokoossa 35mm vastaava (23mm f2) polttoväli ole oikein minun juttuni. Jos tässä olisi 50mm kuvakulmaa vastaava optiikka niin en ikinä tätä myisi, on niin mahtava peli.

  Mitä tässä X100-sarjalaisessa sitten saa kun on niin kalliskin vielä? Hybridi-etsimen, keskussulkimen ja sisäänrakennetun 3-stopin nd-filtterin. Nuo on oikeasti aika merkittäviä asioita niitä tarvitseville kuvaajille: optinen mittaetsinhän näyttää tallentuvan framen ulkopuolelta elämää, mitä katu- ja tapahtumakuvaajat saattavat arvostaa, keskussuljin on TODELLA hiljainen ja mahdollistaa salamoinnin kaikilla suljinajoilla ja 3-stopin nd-filtteri mahdollistaa esim. päivänvalossa kuvaamisen täydellä aukolla.

  Kuvissa olevat peakin ankkurit eivät tule mukaan, parissa kuvassa olen yrittänyt saada rungon kosmeettiset virheet näkyviin. Vaihtoa voi esittää Fujifilm X-T30.