Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

MYYDÄÄN Fuji XF 50mm F2

Keskustelu osiossa 'Myydään' , aloittajana saurama, 8 Syyskuu 2021.

 1. saurama

  saurama Member

  83
  3
  8
  Myydään nippu Fujia. Vaihdossa voi käydä teknisesti hyväkuntoinen X-E2/X-E2S/X-E3 ja/tai 27mm F2.8 R WR. Kaikki kamppeet ovat Helsingissä kokeiltavissa. Kaupat kasvotusten on tietysti kaikkein mukavinta, mutta kyllä näitä saa pakattuakin (etukäteismaksu ja tavara lähtee kun raha näkyy tilillä).

  Parhaiten saat kiinni puhelimella: 044-3191114

  Fuji X-Pro3, piilotetulla takatelkkarilla oleva kaikkien kameravääntöjen äiti. Minulle ratkaisu on tehnyt juuri sen, mitä pitääkin: ohjaa keskittymään kuvaamiseen ja hetkeen, ei kameran rukkaamiseen. Tarvittaessa näyttö kääntyy esille ja helpottaa huomattavasti esim. maanrajasta kuvaamista.

  26Mpix BSI -X-Trans-kenno, sääsuojattu, nopea automaattitarkennus, kestävä magnesiumrunko, iiiso ja ihana etsin, supermakea ulkonäkö. Alkuperäinen pakkaus tarvikkeineen (mm. avaamaton hihna) mukana.

  1300 euroa.

  Fuji X100V on parhaita taskukameroita ja ehkä kaikkein kaunein niistä kaikista. Aiempia X100:a skarpimpi objektiivi ja kääntyvä takatelkkari! 26Mpix BSI -X-Trans-kenno, nopea automaattitarkennus, iiiso ja ihana etsin.

  X100V on sääsuojattu kun objektiivin etupuolen saa tiiviiksi. Mukaan tulee kaksi vaihtoehtoa: valmistajan oma X100V Weather Resistant Kit ja Nisin suojasuodin, joka kasvattaa kameran kokoa ihan minimaalisen vähän ja lisäksi alkuperäinen linssitulppa menee sen päälle. Niin, vastavalosuoja on myös mukana.

  Koko paketti tasan tonni.

  Fuji 50mm F2 R WR on hiljainen, sääsuojattu, superterävä reunasta reunaan ja hyvin nopeasti tarkentava kevyt ja pienikokoinen teleobjektiivi. Kaunis bokeh, kaunis objektiivi ja toimii moitteetta. Mukana on esim. X-Pro-kameroiden etsimen kanssa hyvin yhteensopiva klassinen "läpikatsottava" vastavalosuoja.

  350 euroa

  Fuji 16mm F2.8 R WR -laajakulma on olemattoman kevyt ja pieni laajis, joka ei koskaan jää pois matkasta "koska et jaksannut kuskata sitä". Supernopea tarkennus, skarppi, sääsupjattu, mekaanisesti upea, miten tätä nyt kehuisi tarpeeksi...

  320 euroa
   

  Liitetyt tiedostot:

 2. saurama

  saurama Member

  83
  3
  8
  Kuvat objektiiveista.
   

  Liitetyt tiedostot:

 3. saurama

  saurama Member

  83
  3
  8
  Instax-printteri ja 16mm F2.8 on myyty.
   
 4. saurama

  saurama Member

  83
  3
  8
  X-Pro3 on myyty, X100V ja XF 50mm F2 etsivät vielä uutta kotia.
   
 5. saurama

  saurama Member

  83
  3
  8
  X100V on myyty. Kompakti, superskarppi nurkasta nurkkaan täydelläkin aukolla, kevyt, äänetön ja nopeasti tarkentava 50mm F2 enää vailla uutta kotia.