Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Fuji X-T2 vs. X-T3

Keskustelu osiossa 'Digikuvaus' , aloittajana ALe, 9 Marraskuu 2018 klo 20:03.

 1. ALe

  ALe Member

  49
  0
  6
  Onko kenelläkään kokemusta ko. kameroista? Olin jo kallistunut X-T3:een, mutta kun luin testejä niin X-T3 näyttäisi olevan merkittävästi edeltäjäänsä parempi lähinnä videokuvauksen ja liikkuvien kohteiden osalta.

  Ilmeisesti myös X-T3 tiedostomuodossa on myös jotain sellaista että kaikki ohjelmat eivät ymmärrä raw-tiedostoja? Myös Lightroom 6 menisi kai päivitykseen?

  Oma tarve on kevyt reissukamera ja kohteet enemmänkin staattisia. Urheilu- ja luontokuvaus hoituu edelleen Canonin 5D3:lla.

  Saan X-T2:n reilun 500 € halvemmalla - onko joku hyvä syy miksi päätyä X-T3:een?
   
 2. saloma-3

  saloma-3 Well-Known Member

  1 133
  192
  63
  Minulla on X-T2 johon olen varsin tyytyväinen ja mietin tuota samaa kysymystä. Hyvin olet kiteyttänyt tuon eron, mitä testien perusteella pystyy päättelemään. Autofokus on kehittyneempi. Niiden mukaan itse kuvanlaadussa ei liene paljon eroa. Kosketusnäyttö on lisää, jos sitä kaipaa. Mikäli olisi kuvanvakaaja rungossa, silloin uusi malli olisi minusta selkeästi päivityksen arvoinen. Tämä on nyt kuitenkin subjektiivinen mielipide.
   
 3. D300

  D300 Member

  438
  1
  18
  Itsellä X-T2 ja kuvaan sillä jopa urheilua, joka ei kuitenkaan este, niiiiiiiiin huono se ei sentään ole ja kun kerroit omat kuvausprioriteettisi, niin X-T2 tarpeisiisi varsin käypäinen kamera.
  Ja mikä huomionarvoista, väittävät että X-T2:nen olisi suurilla ISO:lla jopa inan parempi kuin X-T3.

  Itse olin jo aikeissa vaihtaa kolmoseen, mutta kun ajattelin että yhtään kuvaa ei ole jäänyt ottamatta sen vuoksi että kakkonen olisi jotenkin "vajaa", niin totesin että miksi vaihtaisin. Jos vakaaja olisi ollut niin silloin...