Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

F5.6 klubi Marraskuu: Eräitä huomioita

Keskustelu osiossa 'Kuvaustapahtumat & valokuvanäyttelyt' , aloittajana F5.6 klubi, 29 Lokakuu 2019.

  eraitahuomioita.jpg Marraskuun F5.6-klubin läpivalaisuvuorossa on valokuvaaja Sakari Piipon dokumentaarinen trilogia Eräitä huomioita Suomen poliittisesta järjestelmästä (2015-2019).

  Juha Sipilän kaudella valtioneuvoston kanslian valokuvaajana työskennellyt Piippo alkoi hakemaan uusia kuvakulmia vastoin totuttua kaanonia. Kanslia pyrki estämään kuvien julkaisun. Tämä ei kuitenkaan pysäyttänyt Piippoa, joka saapuu 5.11. klo 19.00 Kansallisteatterin Lavaklubille uunituoreen opuksensa kera.

  Loistokkaiden vaalivoittojen, kärkipoliitikkojen valtapelien tai kohupäätösten sijaan Piippo tarkastelee ryppyyn istuttuja puvuntakkeja, pitkiksi venyviä valtuustokokouksia ja ostosreissun yhteydessä suoritettua pientä, mutta arvokasta rituaalia,
  äänestämistä.

  Tiistain klubi-illassa pääsemme fundeeraamaan esimerkiksi sitä, ovatko nämä epävaltiolliset näköhavainnot uhka vai mahdollisuus tahi jotakin muuta.

  Tervetuloa!

  Illan tuottaa Suomen kuvajournalistit.


  ****
  Eräitä huomioita poliittisesta järjestelmästä on esillä 5.1.2020 asti Suomen valokuvataiteen museon Suuressa näyttelytilassa. Näyttelyn yhteydessä on julkaistu samanniminen valokuvakirja. Kirjan on kustanut Kosmos. Kuvasarjoihin liittyvien esseiden kirjoittajat ovat Ville Blåfield, Vappu Kaarenoja ja Silvia Hosseini.

  ***
  F5.6-klubi järjestetään joka kuun ensimmäinen tiistai Kansallisteatterin Lavaklubilla. Syksyllä 2019 iltaa tuottavat Suomen Kuvajournalistit. Marraskuun F5.6-klubi järjestetään tiistaina 5.11. klo 19-21. Tilaisuus on avoin kaikille ja sinne on vapaa pääsy.
   
  Viimeksi muokattu: 29 Lokakuu 2019