Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Hei rakas mä nuorrun aina kun sinut nään Sä täytät kahdeksanseitsemän mä lähestyn jo sataa K. Peitsamo, Rakas mä nuorrun, ulkomuistista Ihminen voi siis nuorentua, mutta ilmeisesti monet ovat sitä mieltä ettei ikä voi nuorentua. Ei se nyt ainakaan niin paha ole kuin pakkasen laskeminen, jossa ei aina oikeasti tiedä mitä niin sanova tarkoittaa: nouseeko lämpötila vai laskeeko. Pakkanen on olento joka voi tehdä monenlaista: se hellittääkin. Eikö ikä tai hinta voi olla oma olentonsa, joka tekee monenlaista tai jolle voi tehdä monenlaista? (Miltä se kuulostaa jos itse tuotetta halvennetaan tai halpuutetaan... vähän eri fiilis kuin tuotteen hinnanalennus eli uusimmalla tavalla sanottuna halpuutus. No tämä jo toistaa ihan liikaa ja siksi jo sulut ja lisäykset seis nyt. =)
Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Laulussa toki ihminen voi nuorentua vaikka oikeasti hän vain vanhenee. Ikä taas ei sen enempää nuorru kuin vanhenekaan (vrt. hinnan halpuuttaminen). K. Peitsamoa, J. Leskistä ja sitä yhtä ulisijaa, mikä nyt olikaan, J. Karjalainen en kyllä edes yrittäisi käyttää tekstien puolesta ainakaan positiivisina esimerkkeinä, Kyllä ne vähänkään paremmat teksit tuolla saralla menevät suuntaan Hector ja (etenkin) Tuomari Nurmio. Nyt on ruoka valmis, voin mennä syömään.
Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Kysyn toki " aina " sinulta jotain on totta kun tiedän että olet perillä paljon asioista , mutta en tiennyt että olet " kaikkien alojen erikoisasiantuntija " Kiitos neuvoista ja jatka pätemistä
Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Ai se oli sitten niin. Kansalaisopistoissa on varmaan kursseja, joilla Kapa pääsee petraamaan kielioppia. Kertomansa perusteella ainakin yhdyssanat vaatisivat harjotusta.
Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Halpuuttaminen on ihan oikein johdettu sana adjektiivista halpa. Tietysti tämä nyt alkaa menemään jo kategoriaan "kävelytiellä ei ole muuten sallittua kulkea kuin mies ja lapsi toinen toistaan kädestä kiinnipitäen".
Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Oikein johdettu kyllä. Mutta tuossa asiayhteydessä sitä ei voi käyttää.
Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Ymmärrän. Mutta itse maksankin kaupassa tuotteista, en hinnoista.
Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Ennemmin pitäis olla koululiikunan vähyydestä huolisaan. Helvetti mitä rasvapalloja osa nyky teineistä on.
Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Pyydän anteeksi aloitusta. Äidin kieli oli ruotsi. Tosin ei saanut sitä opettaa, kun kuoli ollessani puoli toista vanha. Nyt olenjo ikä ihminen. En ole menossa Kansalais Opistoon. Juurikin mietiskelen vain tulevia niinku elikkä silleen. P.s. Harjoitusta, ei harjotusta.
Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Säännöt ovat yksinkertaisia, jos ne esitetään yksinkertaisesti. Substantiivi on se sana, jonka jälkeen voi lisätä perkele, kuten äijänperkele, autonperkele. Adjektiivi on sana jonka eteen lisätään paskan, kuten paskantärkee, paskanhailee. Verbi on sana, jonka jälkeen lisätään sanat ihan sikana. Nyt voi pennunperkeleet päntätä ihan sikana paskanhaileeta kieliopinperkelettä. Yhdyssana on sellainen jonka väliin EI voi laittaa vittu. Niinkuin yhdysvittusana. Ei käy. Kuormavittuauto. Ei käy. Aivan vitun sama. Käy."
Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Meinaat että jälkimmäinen korjaantuu, kun tartut asiaan?
Vs: Eikö kouluissa ole enää äidinkielen opetusta? Kirjankannet? Kirjanvittukannet? Kuulostaa ihan ämpäriin menevältä. Mutta ei toimi tuo sääntö.