Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Edulline kauppa Turus?

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana Whitespace, 29 Toukokuu 2005.

  Ei tainnut mennä otsikko oikein? :)

  Mikä olisi edukas kameratarvikekauppa tässä Turussa tai lähiympäristössä?

  Edit: lisätty sana kamera :)
   
 1. En tarvikekauppoja tunne liiemmin, mutta Clas Ohlson taitaa olla lähin (torin vierellä) ja seuraava vissiin Biltema. Riippuen tarvikkeista, Anttilastakin taitaa löytyä jotain.
   
 2. Nii ja kyl sit iha Rajalaski o välil jotku halpoi.
   
 3. Teemu Laine

  Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

  4 699
  102
  63
  Rajala Pro-shop yliopistonkadulla tarjoilee kyllä kohtuuhintaan kaikkea mahdollista kameratarviketta. Käytetyissäkin alkaa hinnat olemaan ihan kelvollista tasoa ja palvelu on pääasiallisesti todella hyvää. Meni taas ilmaiseksi mainostamiseksi, mutta kun ei mitään pahaa sanottavaa ole, niin ei vaan ole.

  Jopa takuujutut käytetyissä & uusissa vekottimissa toimii hienosti tuon firman kanssa.
   
 4. Se on aika nyreä paikka... Siis, ne kerrat kun olen siellä käynyt niin aina olen huonoa palvelua saanut - vai olenkohan käynyt aina väärällä hetkellä. Tosin loistavaa palvelua verrattuna Erikinkadun vastaavaan... Hinnat ovat kuitenkin keskitasoltaan sen verran korkeita ettei viitsi huonosta palvelusta maksaa sen vertaa ylimääräistä. Tämä yksi syy miksi täällä kyselen.
   
 5. Teemu Laine

  Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

  4 699
  102
  63
  Ah, juu on tuolla pari sellaista vähän turhaa myyjää kieltämättä. Eipä kyllä tule asioitua niiden kanssa, asioin lähinnä pelkästään parin vähän nuoremman myyjän kanssa.
   
 6. Tuo oli minunkin mielipiteeni vielä viime vuonna... Oli aika kalmaisia kokemuksia aikaisemminlta vuosilta. Päätin kuitenkin alkuvuodesta uskaltautua Pro Shoppiin, koska piti 20D hommata ja vanhasta 300D:stä pääsi helpoiten eroon pistämällä sen vaihdossa. Hinta rukattiin kohdilleen ja tein kaupat. Olihan se nyt kalliimpi kuin saksassa, mutta ihan kohtuu tasolla kuitenkin ja mikä parasta ei tarvinnut ruveta myymään sitä 300D:tä käytettynä ja kuunnella kaikenmaailman perse-Erkkien vittuilua ja ininää kun on liian kallis jne... Tämän jälkeen on tullut hankittua jalusta päineen sekä optiikkaa, ja hinta on saatu ihan asialliselle tasolle. Huomenissa - tilipäivän koittaessa - olisi taas tarkoitus suunnistaa Rajalan tiskille vääntämään kauppaa optiikasta :)
   
 7. sun olis kannattanut antaa Eivorille myyntiin toi sun 300D... ;)
   
 8. Ni oliskin, eivor osaa laittaa hinnan kohdalleen :).

  Tarkemmin kun asiaa muistelin niin ekaksi ostin jalustan ja sillä reissulla kysäsin vaihtotarjousta, jonka jälkeen päivän parin päästä kävin luovuttamassa hyvinpalvelleen hopakuulan vaihdossa tollaseen mustaan rumilukseen ;). Oli miten oli, niin hyvää palvelua oli ja hinta oli asiallinen. Niin kuin Teemu tossa jo sanoikin, niin kannattaa kyllä vähän kattoa, että minkä myyjän juttusille tuolla menee...
   
 9. Otetaan nyt vähän tätä takasin päin: Kävin tuolla ostoksilla ja tällä kertaa sain kyllä ihan ok opastuksen jne. Hinnasto hinnoistakin tippui ihan hyvin ilman tinkaamistakin :). Olisiko tässä vähän sama homma kuin Indesolissa - jos tietää mitä haluaa ja osaa kysyä oikeat kysymykset saat hyvää palvelua.
   
 10. Parikin varteenotettavaa vielä

  Eli Kuva Paijula tuossa Hämeentiellä ja Kamera Aitta Boden Kauppiaskadulla ovat kelpo liikkeitä molemat. Varastot on kohtuu pienet, että melkein tilailuun menee, mutta palvelu ja hinnat tuntuvat olevan melko kohdallaan. Kamera Aittaa tullut itse tässä viimeaikoina suosittua, kun se nyt on tässä työmaan vieressä.
   
 11. Bosse

  Bosse

  22
  0
  0
  Kuva-Paijula oli ihan hyvä ja edullinen kauppa jo 70-luvun lopulla. Sopi opiskelijan kukkarolle. Lisäbonuksena ainakin tuolloin mukavat myyjät.
   
 12. Teemu Laine

  Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

  4 699
  102
  63
  Kuva-Paijula on tosiaan ok. On tuolta joskus tullut haettua jotain wanhempaa käytettynä. Uudempien kameroiden hinnat käytetyissä ovat kyllä aika korkeita.

  Tai siis olivat vielä puoli vuotta sitten, en ole viimeaikoina käynyt kurkkaamassa.
   
 13. Axu

  Axu

  10
  0
  0
  Rajala Pro shopista saa loistavaa palvelua ( siis tosta yliopiston- ja brahenkadun kulmasta ) ja hintoja pystyy vääntämään todella sopiviksi sekä vanhat kamat saa väliin hyvällä hinnalla.

  Ensi viikolla vaihdan 20:sen 1D MarkII:seen ja väliraha on hyvin kilpailukykyinen jopa ulkomaan hintoihin verrattuna. Ja jos kameraan tulee jotain vikaa saan toisen heti tilalle eikä tarvitse ihmetellä... 70-200 IS jonka tuossa aikoja sitten hankin oli hieman viallinen ja se vaihdettiin lennossa uuteen.

  Eli minulla on vain positiivisia kokemuksia ko. kaupasta...

  ... tosin teen kauppoja vain yhden myyjän kanssa.