Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

MYYDÄÄN D800E + Akkukahva, Samyang 85mm 1.4, speedlite ja laukkuja

Keskustelu osiossa 'Myydään' , aloittajana Topi Markovaara, 10 Heinäkuu 2020.

Tags:
  Myytävä tuote: D800E + Akkukahva, Samyang 85mm 1.4, speedlite ja laukkuja
  Hinta:
  900e
  Paikkakunta: Helsinki
  Tuotteen kuvaus:
  Multa kysyttiin Kuva&Ääni messuilla: "Miten tehdä helposti rahaa kameralla?" Joten tästä lähtee esimerkkinä miten se onnistuu:

  Myyntiin lähtee vanha, luotettava työjuhta. Vuosien ajan käden jatkeena toiminut runko on nähnyt maita ja mantereita, kallioita ja kaupunkeja. Kulumista ja vuosista huolimatta, yhäkin luotettava ja laadukas runko, jolla kuvaa vielä monet kesät ja talvet, aina yhtä laadukasta jälkeä.

  Nikon D800E sc. 62115
  Pohjassa klassista maalipinnan kulumaa, korttiluukun reunassa pieni vekki, joka ei haittaa käyttöä. D-pad löystynyt vuosien varrella, mutta toimii jokaiseen suuntaan. Laukaisumodien rullasta puuttuu pieni pala, joka ei myöskään haittaa käyttöä tai aiheuta ongelmia millään tavalla.
  Mukaan löytyy alkuperäinen laatikko, akku, merkitön mukavempi hihna, alkuperäinen hihna, laturi ja käyttöohjeet jos satun löytämään ne jostain.

  Pixel Vertax tarvike akkukahva
  Mallia kiina ja välillä niskoittelee sen mukaisestikkin, mutta pienellä säädöllä aina saa toimimaan. D-pad nännistä kumi puuttuu, mutta ei haittaa käyttöä. Lippaat löytyy akulle sekä AA-paristoille jos hätä tulee.

  Hänhel lisäakku
  Akun kunto kameran valikkojen mukaan on kuin uusi.

  Lexar Professional 800x 32gb CF-kortti
  Kortti toimii ja toivottavasti ainakin on tarpeeksi hyvin formatoitu, ettei uudelle omistajalle tule kaupanpäällisenä komian miehen selfieitä.

  Samyang AE 85mm 1:1.4 AS IF UMC
  Manuaalitarkenteinen terävä potrettilasi. Manuaalinen sekä sähköinen aukonsäätö, joten toimii hyvin myös filmikameroiden kanssa. Etulinssissä säälittävän pieni naarmu, jota ei meinaa huomata, ellei etsi, ei pitäisi näkyä kuvissa normaaleissa olosuhteissa. Vastavalosuojan kiinnityksestä pieni pala murtunut, mutta pysyy kuitenkin nokalla. Lens capissä tarra edustamassa nuoten valokuvaus yhteisöä, jonka voin poistaa ja putsata, jos tuntuu omaa ikäluokkaa syrjivältä.

  Yongnuo YN 560 III speedlite
  Kaikinpuolin näppärä tuikku, koristeltuna muutamilla naarmuilla, täysin toimiva.

  Lowepro Toploader 70 AW laukku
  Ollut käytössä pitkälti salamoiden suojana. Sisältä löytyy sadesuoja laukulle, sekä kaikki laukkuun kuuluvat remmit. (Jos ei tule kameraa suojaamaan niin sateisena päivänä remmihelvetistä saa ajankuluksi varteenotettavan palapelin.)

  Sigman pehmustettu linssilaukku.
  Kuvista puuttuu hihna, mutta voin tarpeessa taikoa kaapeista hihnan tällekkin.

  Kaupan päälle Canonin avain- ja kamerahihnat, että voi vaikka aiheuttaa kauhua ja raivoa valokuvaajien miiteissä, kun Nikon roikkuu Canonista.

  Kaupat hoitaisin mieluiten myymällä kaikki kerralla f2f Helsingissä, jotta pääset tarkastelemaan sikaa säkissä, mutta jos ei mee näin, niin saatan joustaa postittamaan osissa.

  Laitahan tulemaan yv av hv ja mitä näitä nyt on!

  Tuotteen kunto: Hyvä/pientä kulumaa
  Toimitusehdot:
  Kaupat f2f Helsingissä mieluiten, mutta lähetys onnistuu myös, kunhan rahat näkyy tilillä.
  Yhteydenottotavat: topi.markovaara at gmail.com tai yv
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 5 Elokuu 2020 klo 19:37
 1. Up ja hintaa laskettu samyangista hieman
   
 2. Upitaas taas, kun tuotteita lisätty ja myyty välissä
   
 3. Uppista