Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Canon QL 17 g-3

Keskustelu osiossa 'Filmikuvaus' , aloittajana Toivonen Einari, 7 Toukokuu 2021.

  Moro. Olen 14 ja löysin isovanhempien komerosta vanhan Canonin kameran. Ukkini kertoi ettei kamerasta saisi yli viittä euroa ja sanoi, että jos saan myytyä saan pidettyä rahat. Kyselisin siis paremmin tietäviltä kameran kunnosta ja mahdollisesta hinnasta.
   

  Liitetyt tiedostot:

 1. keegan

  keegan Well-Known Member

  7 424
  618
  113
  Hei
  Jos teet haun ebayssä ( Electronics, Cars, Fashion, Collectibles & More | eBay ) kameran tyypillä ( Canon Canonet G III QL ) näet sen käyvän myyntihinnan. Se riippuu toki hyvin paljon kameran kunnosta. Jos voit tarkistaa tai tarkistuttaa kameran toimivuuden, näyttäisi hyvän yksilön myyntihinta (buy it now) olevan kuitenkin toista sataa. Näin vanhojen laitteiden kohdalla kuitenkin kunto ja toimivuus ovat olennaisen tärkeitä. Pelkkien kuvien perusteella ei kunnosta voi sanoa oikeastaan muuta kuin että optiikka näyttää varsin siistiltä. Tuonikäisissä ja tuon sukupolven ja tyypin kameroissa sähköviat ovat suhteellisen yleisiä. Valonmittaus ja sulkimen ja himmentimen toimita pitäisi vähintään tarkistaa, mielellään kuvata yksi filmi ja katsoa tulokset (valovuodot ovat hyvinkin mahdollisia).
  Hope this helps:)

  EDIT
  Tuo ostaa käytettyjä kameroita: Tuotteet - Kameratori joten yksi mahdollisuus sinulla on lähettää se sinne ja kertoa ettet tiedä kameran kuntoa ja toimivuutta. Sitten he oletettavasti tarkistavat sen kunnon ja tekevät sinulle tarjouksen. Ainakin voinet kysyä sieltä.
   
  Viimeksi muokattu: 7 Toukokuu 2021
  mlphotic tykkää tästä.