Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

MYYTY Canon 6D wifi (takuuta jäljellä), Samyang 14mm f/2.8, Canon EF 28mm f/2.8, Metz 58 Af-2 salama

Keskustelu osiossa 'Myydään' , aloittajana jorij, 5 Heinäkuu 2018.

Tags:
 1. jorij

  jorij

  17
  0
  1
  Hinta:1180 EUR
  Paikkakunta: Tervakoski
  Toimitusehdot:
  ensisijaisesti nouto, postilla rahat ensin paketti sitten
  Yhteydenottotavat: yv

  Canon 6D wifi
  Tämä yksilö olisi alle 5000 laakia kuvattu (lisää tulee pieniä määriä koko ajan), ostettu syyskuussa 2017 uutena. Alkuperäisellä paketilla ja tilpehööreillä, magic lantern (loistava softa!) sandiskin 64gb kortille asennettuna. Kuittia Superkuvaan löytyy.

  Hp: 880e

  Samyang 14mm f/2.8 IF ED UMC
  Yömaiseman, tähtitaivaan ja reposten (itse käyttänyt pääsääntöisesti em. kuvien ottoon) kuvailun luottopakki. Murto-osa kameravalmistajien (ja sigman) omien vastaavavien kakkuloiden hinnasta, optisesti erittäin pätevä. Skarppi, ei juurikaan comaa kun tähtiä kuvailee, vinjetoi jonkin verran ja vääristää jonkin verran, mutta lightroomissa saa hyvin korjattua. Ja tämähän oli manuaalitarkenteinen. Ostettu lokakuussa 2017. Mukaan laatikkoa myöten kaikki. Kuittia Rajalaan löytyy.

  Hp: 260e

  Canon EF 28mm 2.8.
  Linssipinnat erittäin hyvässä kunnossa. Mekaanisesti toimii niinkuin pitää. Ostettu muistaakseni 2005 käytettynä silloiseen filmirunkoon. Käytetty myös filmiajan jälkeen croppirunkoisessa. Toimivaksi testattu ja hiukan aikaa käytössäkin oli 6D:ssä. Miinusta bajonetin reunan yläpuolella, tarkennuskytkimen alapuolella jo edellisen omistajan peruja oleva vaurio. Muovia haljennut ja muovia liimattu takaisin kiinni. Ei ole haitannut omaa käyttöä missään vaiheessa.

  Hp: 100e

  Sitten löytyis vielä:

  Macrolinssiksi pajavasaralla hakattu Canon EF 35-80mm ja Metz 58 Af-2 salama, jonka takanäytössä naarmua, jotka eivät salaman toiminnallisuuksiin vaikuta. Ostettu käytettynä tämän vuoden puolella.

  Tarjotkee.

  Paketille hp: 1180e

  Lähtökohtaisesti naamatusten kaupat. Hämeenlinnan tykö sijaitsee, Helsingin alueelle sovitusti kulkee. Myynnissä myös muualla. Vaihdossa voi tarjota Fujiin lasia ja miksei jotain runkoakin.
   
  Viimeksi muokattu: 13 Heinäkuu 2018
 2. jorij

  jorij

  17
  0
  1
  uppista keikkaa!