Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

älypuhelin syrjäyttää digitaalikameran

Keskustelu osiossa 'Digikuvaus' , aloittajana digikuva81, 11 Marraskuu 2019.

 1. cedricfan

  cedricfan Active Member

  342
  70
  28
  Jep, kyllä tämä luurin kamera on jo kelpo.
  Mutta kyllä kameramyyntiä syö myös se, että syitä uuden ostolle ei ole enää niin paljoa. Laatu ei enää parane suurin harppauksin, päivitystä uuteen malliin ei ole pakko tehdä jatkuvasti.
   
 2. Veikko Siipi

  Veikko Siipi Member

  54
  29
  18
  Luin vain jälkimmäisen linkin otsikon ja se sitten toi mieleen muistoja: Aloittelin takavuosina järjestelmäkamera-uraani ja silloin kuumaa hottia oli Olympuksen Four Thirds systeemi. Mainosmiehet sanoivat, että tässä on tulevaisuus, se on semi- ja täysammattilaisten globaali systeemi. Osta pois. Ostin sitten E-3 kun en muuta ymmärtänyt ja halpakin oli olevinaan. Meni joku aika ja sitten tuli tieto, että Olympus lopettaa omalta osaltaan systeemin kehittämisen ja keskittyy johonkin mircro systeemiin. Pöljähän minä olin kun uskoin markkinamiesten jorinat. Sen verran sitten ryhdistäydyin, että möin pois kaikki Olyn härpättimet ja siirryin Canonin täyskennoiseen. Ajattelin, että sen nyt luulisi olevan elinvoimainen ja että sitä tuskin lopetetaan ihan tuosta vain. Tiedä sitten kuinka tulee käymään näiden peilittömien puristuksessa, mutta vielä ainakin tuntuu tulevan uuttakin silloin tällöin.

  Liittyy ketjun aiheseen sillä tavalla, että Olympus osaa kyllä vetää maton asiakkaidensa jalkojen alta. Senkin tämä tapaus opetti, että kaikkiin päiväperhotekniikkaan ei kannata suin päin rynnätä.