Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Aapo Huhta & Backlight

Keskustelu osiossa 'Kuvaustapahtumat & valokuvanäyttelyt' , aloittajana mlphotic, 12 Syyskuu 2020.

 1. mlphotic

  mlphotic Well-Known Member

  6 078
  2 122
  113
  Näyttelyt
  Sattuma teki Aapo Huhdasta palkitun valokuvaajan, jonka kuvista sattuma tekee ainutlaatuisia

  Tampereella aukesi kaksi mielenkiintoista näyttelyä, jotka kannattaa käydä katsomassa kauempaakin.
  Samalla voi muutenkin tutustua Pohjoismaiden sisämaan metropoliin, yöpyä vaikkapa maineikkaassa Tammerissa, Radisson Blue Grand Tammer, käydä Tornin Moro Skybarissa, käydä Plevnassa syömässä Aleksanterin maksapihvit ja juomassa pari tuopillista rehevää, tsekkityylistä Plevnan tummaa...

  Huhta on muuten esimerkki myös siitä, että valokuvauksen opiskelu vie eteenpäin. Useinhan ollaan foorumeilla sitä mieltä, kun kuvaa paljon ja on hyvät laitteet, sillä pärjää...
   
  jja ja Matero tykkäävät tästä.
 2. Pan

  Pan Well-Known Member

  2 209
  792
  113
  Huomenna Tampereelle, mutta en taida keretä noissa käymään. Olen nähnyt Huhdan töitä Turun Perissä, muta siitä on jo aikaa.
   
  mlphotic tykkää tästä.
 3. JPu

  JPu Well-Known Member

  5 043
  52
  48
  Ihanko totta, kuka tuollaista on väittänyt?? Tuskinpa isomman määrään huonoja kuvia kuvaminen laatua parantaa..

  Mulle on joskus joku sanonut, että helppoahan tuo hyvien kuvien ottaminen on, kun sulla on niin hyvä kamera... Tottakai, niinhän se menee.. :) Ehdotin, että miksei hän pyytäisi hyvää kameraa itselleen kylään, niin kamera ottaisi hänellekin niitä hyviä kuvia.. :)
   
 4. mlphotic

  mlphotic Well-Known Member

  6 078
  2 122
  113
  Toi pointtini oli enemään tuossa kirjoittamani kappaleen alkupuolella: ”Huhta on muuten esimerkki myös siitä, että valokuvauksen opiskelu vie eteenpäin. Useinhan ollaan foorumeilla sitä mieltä, kun kuvaa paljon ja on hyvät laitteet, sillä pärjää...”
  Melkein aina, myös tällä foorumilla, kun nostaa esille koulutuksen merkityksen valokuvan tason tärkeänä perustana, syntyy aikamoinen todisteluketju, siitä että koulutuksella ei niinkään ole merkitystä, vaan huippukuvaajaksi noustaan paljon kuvaamalla ihan lahjakkuuden kautta paljon kuvaamalla. Välineisiinhän sitten liittyy se toinen harha.

  Mutta hyvähän se vain on, jos hyviä, mieluummin jopa terävimmän kansainvälisen kärjen kuvaajia Suomesta nousee enenevästi. Huhta kertoo oman kokemuksensa, jota itse kovasti arvostan.
   
  JPu tykkää tästä.