Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
 1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

à la carte

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana Wolfie, 8 Huhtikuu 2005.

  Täten alkakoon yhdeksän kuvani haukkumismaratoni. Ajattelin pistää pläjäyttäen tähänastisesti 'parhaimmat' kuvani jotka pikasesti löysin valmiista gallerioistani ympäri nettiä. Kirjoitan pienen tekstin kuviin liittyen että katsoja ehkä saa jotain näkemystä mitä hain kuvissa. Kehukaa, haukkukaa, hyvä vaan, mutta pyytäisin että kuitenkin rakentavasti.

  Ensimmäisen nimi on à la carte:

  [​IMG]

  Tein ruokaa ja halusin esitellä "luomustani" ihmisille. Vahingossa, kuvasta tulikin hieno ja olenkin suht tyytyväinen otokseen. Kuvalle ei ole pahemmin tehty muuta kuin leikattu hiukan turhaa pois, tehty palkit ylös ja alas ja teksti keskelle.
   
 1. nokku

  nokku Active Member

  2 456
  0
  36
  Hyvä aloitus, toivotaan että muissa kuvissa ei ole tekstejä sotkemassa. Oikein tyylikäshän tuo olisi johonkin ruokalistaan tai johonkin sellaiseen mitä nuo ad/copyt ja muut mainosalan visuaaliset ihmiset harrastaa ja julkaisee. Kastiketta olisin kyl kaivannut vähän lisää, niin annokseen kuin kuvaankin..
   
 2. Vaikuttaa vähän pehmeältä. Näkisin mieluusti enemmän yksityiskohtia lihaksen pinnalla. Erilainen valo auttaisi myös. Sommitelma oli minusta toimiva.
   
 3. AMA

  AMA

  115
  0
  0
  Joku tässä kuvassa ei itselleni toimi. Mielestäni hyvän ruokakuvan pitää herättää joko vesi kielelle olon tai sitten ehdottoman "yäk"-olon. Tämä kuva ei herättänyt kumpaakaan. Jotenkin hieman liian harmaa herkulliseksi kuvaksi ja "yäk"-kuvaa tuollaisista ruuista tuskin saisikaan :)