Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now

..

Keskustelu osiossa 'Digikuvaus' , aloittajana jaahv, 12 Tammikuu 2011.

    ..
     
  1. Vs: Digi Polaroid

    Erillinen Polaroid Pogo tulostin on ollut myynnissä jo jonkun aikaa. Niitä saa ebaysta parilla kympillä.
    http://store.polaroid.com/products/0/35 ... al_Printer"]http://store.polaroid.com/products/0/354649/Instant_Digital_Printer
    Se tulostaa myös tuolle Zink paperille, joka on sinänsä aika kiinnostava tekniikka ja sitähän tässä koitetaan lämmitellä uudella mallilla.
    Tuo "digitaalinen polaroidkamera" on kyllä ihan hauska oivallus. Olisivat nyt vain tehneet siitä retron näköisen, mutta ei.

    Ei vaan oikein vakuuta edes nuo Polaroidin sivut. Kun noista uusista tuotteista, joiden kuvat on kyllä isolla etusivulla, kuten pitääkin, koittaa löytää tietoa, päätyy vain lukemaan hehkutusta Lady Gaga yhteistyöstä...
     
  2. nomad

    nomad Well-Known Member

    10 349
    167
    63
    Vs: Digi Polaroid

    Sinänsä hauska idea. huonojen nettisivujen huonon kuvan perusteella muotoilu on kuitenkin todella kökköä. Mihin tahansa digikameraan tai kännykkään kytkeytyvä sopivasti lomoa tekevä 150g painoinen pikku tulostin olisi enemmän tätä päivää.
     
  3. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
    Vs: Digi Polaroid

    Sekin vielä! Eivät edes ymmärrä elää hiljaa historian hämärässä ja nauttia edellisestä konkurssistaan, vaan menevät ja uudistavat muotoiluaan.
     
  4. Vs: Digi Polaroid

    "Alkuperäinen" Polaroid kamera oli ja on kuitenkin ikoni, josta koko firma vieläkin tunnetaan. Mielestäni siinä olisi ollut suht helppo paikka rahastaa nostalgiannälkäisiä ja muita aiheesta kiinnostuneita.
    Autotehtaat tekevät menestyksellä uudistettuja versioita vanhoista menestysmalleistaan. Mihin muuhun tuotteeseen tämä sama ajatus voisikaan toimia paremmin, kuin Polaroid kameraan?

    Jos vanhaa pogo tulostinta pysytään myymään 40$ niin sen selkään vain kameratekniikka ja valittavaksi jotain hipstamatic tyylisiä efektejä, niin hinta pysyy vielä hyvin kurissa. Tekniikka vanhoihin kuoriin ja sitten Gagalle käteen niin siinähän olisi selvä hittituote.