Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now

MYYDÄÄN ...

Keskustelu osiossa 'Myydään' , aloittajana paallikko, 10 Lokakuu 2006.

    Aika suorittaa syyssiivous. Kaikennäköistä tavaraa on nurkkiin kasaantunut, ja parempi laittaa kiertoon, josko vaikka jollain olisi tavaralle enemmän käyttöä.


    ***Tääkin män***
    Reppu: LowePro OrionTrekker mk. I. Rupeaa jäämään itselleni vähän pieneksi. Näppärä esim. kaupunkilomalla. Kokopäiväiseen metsässä samoiluun vähän pieni (talviaikaan, ei mahdu tarpeeksi taukovaatetta, termaria, yms.). Siistissä kunnossa. Lokeroiden kokoa voi säätää, eli objektiivien karsinat ovat tarranauhalla kiinni. Sisällä pienehkö tasku muistikorteille yms. Samoin tasku repun edessä. Tätä mallia ei kai enää valmisteta? Uudempi mark. II malli tästä linkistä.. Uudesa vähän enemmän koristeita, ja taskuja. Idealtaan tämä myynnissä oleva on ihan sama. 50 euroa + postit.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]



    Kuvatankki, tai mikä lie pankki: Rimax. Maailmaa nähnyt, tai ainakin kannessa on muutama pieni naarmu ja nestekidenäytön suojamuovi on joskus irronnut ja se on liimattu kiinni -> liimatahra. Ei haittaa käyttöä ja hyvin toimii. Juuri testailin, niin akku jaksoi ainakin täydestä 4Gt Extreme III:sta imaista kuvat. Rimaxin kokonaiskapasiteetti 20Gt (2,5" levy. Levy varmaankin vaihdettavissa? Ainakin siihen pääsee käsiksi avaamalla takakannen.). Syö pakettinsa mukaan CF:ää, SecureDigitalia, MultiMediaa, SmartMediaa, MicroDriveä, MemoryStickkiä... itse olen ainoastaan lataillut CompactFlashia tuohon pankkiin. Mukaan laturi ja akku. Akun kestoa mittailen lisää jahka saan sen ladattua yön yli. Hintapyyntö tälle voisi olla vaikka 80;- 70;- ja sitten tietty postitus päälle. Tarjotakin voi, kattellaan sitten miten raaskin tästä luopua ;). Ei ole oikein hajua näitten nykyhinnoista. Takuuta ei ole enää jäljellä. Rajalan kuitti tulee mukaan jos löytyy. Alkuperäinen pakkaus on ainakin tallessa. Mukaan ajurilevy Win2000:selle ja Win98SE:lle; XP koneeseen tämä menee ihan heittämällä - eli tunnistautuu automaagisesti. Pari vuotta tämä minulla on ollut ja käyttökerrat jääneet ehkä kymmeneen, ja nykyään vieläkin vähemmälle kun noita isoja CF kortteja riittää viikon lomareissun tarpeisiin. Tämä on kyllä sinällään kätevä "hotellilomalla" että latailee aina illalla, päivän aikana kertyneet kuvat, kortilta tähän laitteeseen.
    [​IMG]



    ***MYYTY***
    Etsimen kumilärpäke: En tiiä pitäiskö roskikseen heittää, vai kehtaako tämän vielä myydä... jollekin pellepelottomalle tai propellipäälle, ketä haluaa yhdistää etsimeensä jonkun oman virittelyn, kiinnitysaihio... Käy ainakin Canon 20D - varmaan myös muihin vastaaviin kaanoneihin. 3 euroa vaivanpalkkaa otan tämän kärräämisestä postiin. Hinta sisältää postikulut. Olkoon voima kanssasi.
    [​IMG]
    [​IMG]



    ***MYYTY***
    EP-EX15 etsimenjatke: Canoniin. Eipä ota nenä (enää niin paljoa) kiinni digirungon lcd-näyttöön kun tämä on asennettuna (HUOM! Ei koske Pinokkioo). 14 euroa, sisältää postituksen.
    [​IMG]
    [​IMG]



    ***MYYTY***
    Originaali Tamronin etutulppa: 28-75 Tamronin. 67mm. "Näppärämpi" kiinnitys kuin esim. Canonin ja Sigman tulpissa, kun saa tuosta keskeltä painettua auki/kiinni. Jättäisin itselle jos omistaisin, tai olisi edes suunnitelmissa, hommata 67mm etukierteellä olevaa optiikkaa ;). 5;- euroa posteineen.
    [​IMG]



    ***VARATTU***
    Grip Strap, tosimiehen sträp oon : olkoon vaikka 22euroa posteineen. LINKKI
    [​IMG]


    Ja kauppatapana kaikissa on rahat näkyvät tililläni --> paketti postiin. Tavarat sijaitsevat Turussa, ja paikallisten ei tarvitse postissa ravata, eli nouto tai toimitus. Ihan miten sovitaan. Tosin kolmella eurolla en kyllä ala tuota etsimen kumilärpäkettä kellekään toimittelemaan kun menee jo bensaankin enemmän rahaa mitä tuotteesta saa :D

    Huomenna jatkan siivoomista. Katotaan josko löytyis lisää tavaraa.
     
  1. jhaario

    jhaario

    7
    0
    0
    Vs: Syyssiivous: reppu, kuvatankki, yms. luudan alla...

    YV etsimenjatkeesta lähetetty.

    --
    jhaario
     
  2. Teemu Laine

    Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

    4 723
    124
    63
    Vs: Syyssiivous: reppu, kuvatankki, yms. luudan alla...

    Mua kiinnostaa sträppäri! Varaa mulle ni katotaa millanen toi on?
     
  3. Vs: Syyssiivous: reppu, kuvatankki, yms. luudan alla...

    Jep. Eli ensimmäiset tavarat ovat jo menneet.

    Grip Strapista tuli yksi kysymys, eli soveltuuko pystykuvauskahvan kanssa. Ja vastaus on, että ei sovellu kovinkaan hyvin käytettäväksi pystykahvan kanssa. On meinaan aika vammainen kuvausento. Tuo systeemihän kiinnittyy jalustakierteeseen kameran pohjaan, josta sitten hihna tuon käsilenkin ympärille. Nooh, ko. tuote on ainakin toistaiseksi varattu.

    Sitten uusi myyntiartikkeli.
    ***MYYTY***
    500mm f/8 peilitele. Made in Korea. Pohjoisessa vai etelässä - ei tietoa. Huippukuntå, eli kuin uusi. Muutaman sataa kuvaa otettu. Kuvanlaatu, kuten peiliteleissä yleensä, on huono. Vaan eipä tätä sitä varten ostetakaan; ketkä laatua haluavat hommaavat sitten L-teleputkia. Tällä putkellä pääset pitkälle - et laadussa, vaan polttovälissä. Omat leikkini ja kokeiluni tämän kanssa on leikitty, joten nyt on seuraavan vuoro. Näppärän kokoinen. Mukaan tulee sovite EOS kameraan, etutulppa ja takatulppa. Rakenne verrattavissa panssarivaunuun. Ei hötky, ei heilu. MF. Hinta: 120 euroa + mahdolliset postikulut.
    <IMG src="http://www.paallikko.com/kaitsu/images/myydaan/myyntikuvia_DNG_IMG_7024.jpg"][​IMG]</IMG>
    <IMG src="http://www.paallikko.com/kaitsu/images/myydaan/myyntikuvia_DNG_IMG_7030.jpg"][​IMG]</IMG>
    <IMG src="http://www.paallikko.com/kaitsu/images/myydaan/myyntikuvia_DNG_IMG_7031.jpg"][​IMG]</IMG>