Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now

Päivän :-(

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana jaahv, 28 Maaliskuu 2007.

  1. motris

    motris Well-Known Member

    4 793
    749
    113
    Tuossa paljon jo tulikin. Ja ainahan se on arvottamista, kun on kakku josta jaetaan. Hyvinvointiyhteiskuntaa pidetään niin itsestäänselvänä, että ehkä ei tule pohtineeksi sitäkään, että sieltä laidoilta jää aina marginaaliin liian pienen vaikuttavuuden takia.

    Mutta tuolta voi aloittaa: Lainsäädäntö Sosiaali- ja terveyspalvelut - Sosiaali- ja terveysministeriö

    Lainsäädäntöä lääkehuollosta ja terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista - Sosiaali- ja terveysministeriö
     
  2. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 315
    536
    113
    Siitä on balttiarallaa sata vuotta aikaa, kun teollisuus siirrettiin itärajalta länsirajalle. Sitä ennen laivanrakennus- ja puunjalostusteollisuuden paino oli sillä puolen.
     
    Est tykkää tästä.
  3. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 315
    536
    113
    Pohjois-Karjala-projektissa ei taida nykytietämyksen mukaan pitää mikään paikkaansa. Ihmisiä estettiin saamasta tärkeitä rasvoja, vitamiineja ja hivenaineita. Sen jälkeen syötettiin ryyniöljyjä ja kasvissteroleja ikuisen tulehduksen ylläpitämiseksi. Tulokset olivat kuitenkin positiivisia, mikä lienee seurausta yleisestä elintason noususta ja ihmisten kiinnostumisesta omasta terveydestään.
     
  4. Est

    Est Well-Known Member

    17 340
    1 856
    113
    [​IMG]
     
  5. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 439
    1 389
    113
    Se ihmisten kiinnostuminen terveydestään on elintapojen muuttamista, mitä nimenomaan projekti sai aikaan. Pohjois-Karjala-projekti muutti perusteellisesti suomalaisten elintapoja ja lisäsi terveitä elinvuosia – projektin alkamisesta 50 vuotta - THL ja Pohjois-Karjala-projekti toi miehille lisää elinvuosia, mutta enää valistus ei tehoa – nykyhaaste on erottaa luotettava terveystieto huuhaasta Valion propagandaa en osaa pitää kovin suuressa arvossa jos siihen viittaat. Duodecimin mukaan kasvissterolimargariini nimenomaan väestötasolla soveltuu kolesterolitason alentamiseen. "Ikuinen tulehdus" toki kuulostaa mielenkiintoiselta. Tyydyttyneiden rasvojen haitallisuudesta ei taida tiedemaailmassa olla mitään erimielisyyttä Kari Salmisen mielipiteestä huolimatta.