Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Onko tullut osteltua jotakin?

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana jaahv, 4 Huhtikuu 2011.

  1. cedricfan

    cedricfan Well-Known Member

    954
    428
    63
    Dieseliä minäkin tankin täyteen, maksoi jo 1,514 €/L :eek:
     
  2. Mirrored

    Mirrored Well-Known Member

    23 766
    748
    113

    Taisit laittaa MPÖ:tä! Lahden seudulla diesel yli 1,8€/l.
     
  3. Mirrored

    Mirrored Well-Known Member

    23 766
    748
    113
    Tuommoinen listaus löytyi. Polttoaine.net - Powered by Webmoon

    (Kesällä tossa lähimmällä kylmäasemalla oli karvan alle 1,5 ja nyt noin 35c enemmän. Jos tuota kuluisi välttämättä paljon, tokihan se tuntuisi jossain. Nyt onnekseni ei. Tankillinen kestää ja kestää... viikkojakin.

    Vaan mitä tapahtuu Ukrainan tilanteen johdosta ei vielä näe.)
     
    Viimeksi muokattu: 1 Maaliskuu 2022
  4. canonmk4

    canonmk4 Well-Known Member

    1 588
    554
    113
    hyvä juttu täytyy lähteä tankkaamaan Enontekiöön ja välitankkaus Sulkavan Gulfilla sillä jotta laadusta ei meillä tingitä!
     
  5. Mirrored

    Mirrored Well-Known Member

    23 766
    748
    113
    Sillä lailla! Eikä Vaalimaalle.
     
  6. cedricfan

    cedricfan Well-Known Member

    954
    428
    63
    Lauluväljaku Cirkel-K oli dieselin hinta tuo ;)
     
  7. Mirrored

    Mirrored Well-Known Member

    23 766
    748
    113
    Oukkie! Tovi sitten Viro 1,35 ja Suomi 1,60: Polttoaineen hinnat Euroopassa Ruotsi 1,92 o_O (Päivitys ehkä tulossa juuri, ainakin siinä väitetään että kaksi kertaa kuussa. Tyhmästi ei sanota kuitenkaan miltä viikolta näkyvät hinnat on.)
     
    Viimeksi muokattu: 1 Maaliskuu 2022
  8. cedricfan

    cedricfan Well-Known Member

    954
    428
    63
    Kaksi viikoa sitten olikin tuo hinta, nyt näyttää nousevan etelässäkin kovaa tahtia.
     
  9. motris

    motris Well-Known Member

    4 695
    703
    113
    Foliohatut pois päästä, ja kunniaa..?

    Kyllähän tämä aika selvältä alkaa vaikuttamaan.
     
  10. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 143
    496
    83
    Eiköhän tämä ole yksi näitä "salaliittoteorioita", jotka eivät ole mahdollisia ja joita ei koskaan ennen ole tapahtunut, mutta tapahtuu jälleen.
     
  11. motris

    motris Well-Known Member

    4 695
    703
    113
    En tiedä, mistä puhut. Mitään NWO:ta ei voi olla, koska sellaista ei voi olla. Ihan siksi, koska intressit ei kohtaa.

    Jos taas RIA:a tai TASS:ia lukee, niin aika nopeasti voi päästä johtopäätökseen, että kyllä sielläkin ihan normi kulttuurinormi vallitsee. Luepa toiseen kertaan. Lähihistoriaa on helpompi selostella omaksi edukseen. Venäjä on tässä ollut hyvä, mutta nyt sekin murtuu. Voisi jopa sanoa, että jonkinlainen 2000-luvun napoleon-kompleksi on saanut ilmiasunsa.
     
  12. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 323
    2 992
    113
    Kaikenlaista tapahtuu. Ihmiset uskovat mitä vain, kun tarpeeksi vakuuttavasti kerrotaan. Mm. nyt niin paljon julkisuutta saaneista maskinvastustajista ja muista kulkutautimyönteisistä ihmisistä tulee aina mieleen korpelalaisuus ja kristalliarkin odottajat.

    Tornionjokilaaksossa levisi 30-luvulla Ruotsin suomenkielisen väestön keskuudessa aika erikoinen uskonnollinen aate, josta on ollut ennenkin puhetta näillä palstoilla. Väki mm. odotti kristalliarkkia, jonka piti tulla ja viedä oikeasukoiset Jerusalemiin ikuisiin pitoihin. Lopuksi arkin piti tulla noutamaan 666 kunnon uskovaista Kiirunan Luossajärven jäältä torstaina 16. maaliskuuta 1935 kello 6.00 aamulla. Porukka kokoontui hyvissä ajoin odottamaan, ajoi lehmänsä ja lampaansa navetoista hankeen ja pakkasi kassinsa. Arkki muistutti kuvausten mukaan aika paljon sen ajan Zeppelinejä, joten kyllä ajan hermolla oltiin.

    Jotain häikkää logistiikassa sitten kumminkin oli, ja porukka joutui paimentamaan lehmänsä takaisin navettoihin. Kuitenkin, ovat nämä nykyajan rokotevastaiset yms. hörhöt kevyttä kamaa niihin korpelalaisiin verrattuina - ehkä yhtä tietämättömiä, oppimattomia ja herkkäuskoisia huhujen kulkiessa, mutta toki jonniinverran lähempänä maan pintaa sentään, vaikkei ehkä ihan jalat maassakaan. (Pajalan kulmilla koululaitoksen ruotsinkielisyys teki häikkää opintielle aikoville, suomenkielisillä ei aina oikein ollut mahdollisuuksia korkeampaan koulutukseen)
     
    keegan ja Jari_S tykkäävät tästä.
  13. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 143
    496
    83
    Otetaas nyt uudestaan. NWO on yli 200 vuotta vanha hanke, joka elää ja voi hyvin World Economic Forumin Klaus Schwabin toimiessa ehkä näkyvimpänä edusmiehenä. Esimerkiksi Sustainable development on yksi sen tärkeimmistä markkinointiviitekehyksistä ja sitä edistetään YK:n instituutioiden alaisuudessa, vaikka todellinen koordinointi tapahtuu jossain aivan muualta. Sodat, sisällissodat, pandemiat sekä segregaatiot kuuluvat pelikirjaan, jotta ihmisten fokus saadaan pois kaikesta muusta itsesuojelusta ja päästään hallitsemaan pelolla. Ihminen on valmis luopumaan mistä vain, kunhan voi ostaa hetkellisen turvallisuudentunteen. Ei yhtään haittaa, vaikka ihmisten synnynnäinen vapaus ja perustuslailliset oikeudet on ehdollistettu passin taakse, joka edellyttää depopulaatipiikkien säännöllistä ottamista, kunhan turvallisuuden tunne säilyy. Eihän ne tekisi mitään pahaa, eihän? Rokotetaan lapset depopulaatiopiikein, etteivät aikuiset saa heistä tartuntoja, vaikka mitään laumasuojaa ei näillä piikeillä synny. Ketään ei kiinnosta lasten terveys siinä vaiheessa, kun itseä pelottaa median paineessa. Nämä ovat niitä läntisiä arvoja samoin, kuten vielä kaksi viikkoa sitten kymmenen vuotta lietsotun kriisin eskaloima sota olisi voitu estää turvatakuilla eli käytännössä Biden olisi soittanut punaista linjaa ja luvannut, ettei Ukrainaan sijoiteta ydinaseita. Ei maistunut rauha, vaan konflikteja pitää saada joka mantereelle. Näin se homma etenee.
     
    Viimeksi muokattu: 2 Maaliskuu 2022
  14. Matero

    Matero Well-Known Member

    411
    243
    63
    Onko täällä foorumilla joku toiminto jolla saa hulluimpien jutut pois omista silmistä? Vai pitääkö vain itse poistua? Ihan vakavasti kysyn, ei meinaan edes enää naurata nämä jutut.
     
  15. Est

    Est Well-Known Member

    16 797
    1 711
    113
    Käyttäjätilin asetuksista löytyy tuollainen:
    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 4 Maaliskuu 2022
    Matero tykkää tästä.
  16. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 143
    496
    83
    Sitten voi tehdä myös niin kuin strutsi, että vetää pipon silmille, niin ei paha maailma häiritse.
     
  17. Matero

    Matero Well-Known Member

    411
    243
    63
    Kiitos!

    Edit: Ja tämähän onkin mainio. Heti näyttää keskustelut paljon järkevämmiltä. Olen turhaan ollut sitä mieltä että pidä ystävät lähellä ja viholliset vielä lähempänä. Ei nettikeskusteluissa tarvitse olla tietoinen kaiken maailman harhaisten hörinöistä. Mahtavaa!
     
  18. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 323
    2 992
    113
    Aivan.
    - Toisaalta, ei kovin monen harrastuksena ole esim. notkuminen pilkun jälkeen snagarin kulmilla kuuntelemassa kännisten näkemyksiä maailman menosta. Ei, vaikka oletettavasti (en tosiaan ole muutamaan vuosikymmeneen sitä tehnyt, ja silloin kun tein, sain siitä palkkaa) siellä jutut olisivatkin osin fiksumpia kuin täällä.
     
  19. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 116
    1 176
    113
    Hyvä homma. Riittäähän niitä Putinin trolleja muutenkin, ei niiden valheita ole mikään pakko täälläkin lukea.
    EDIT No niin, yksi Moskovan "influensseri" vähemmän:)
     
  20. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 143
    496
    83
    Jep ja näiden salaliittohörhöjen höpinöitä en usko minäkään, eihän kukaan meistä usko, vaikka toisaalta olen pannut merkille, että lähes kaikkien valtioiden päämiehet ovat ainakin jossain puheessaan sortuneet näiden salaliittoteorioiden liekittämiseen. Maailmassahan ei ole salaliittoja. Ei ole koskaan ollutkaan, eikä tule olemaan.
    Linkki salaliittohöpöttelijään...
     
    Viimeksi muokattu: 4 Maaliskuu 2022