Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Scandinavian Photo kokemuksia?

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana ALe, 23 Marraskuu 2020.

  1. ALe

    ALe Active Member

    175
    99
    43
    Onko viimeaikaisia kokemuksia ko. nettikaupasta? Mielellään kotimaasta tilaisi, mutta nyt on hintaeroa pikkaisen liikaa...
     
  2. Mirrored

    Mirrored Well-Known Member

    23 777
    748
    113
    Jotain pientä joskus tilannut. Mikäs siinä. Tosin harvoin oikeesti kilpailukykyiset hinnat, mutta joskus tarjonta/varastosaldo voittaa enemmän etsimisen.


    Ed. Niin on viimeisestä jokunen vuosi. Ei kai se muuttunut ole..
     
  3. saloma-3

    saloma-3 Well-Known Member

    1 761
    661
    113
    Kokemuksesta jo jonkin aikaa. Aina on tavara tullut. Tracking oli jotenkin vaikea kun tuli ihan Ruotsista asti. Asiakaspalvelu vastaa puhelimeen, joskus jopa suomeksikin.
     
  4. ALe

    ALe Active Member

    175
    99
    43
    Nyt oli hyvät hinnat alkuviikosta. Perjantaina posti toi Sigman 85 f/1.4 Art DG DN Sonyyn hintaan 789 €. Nyt näytti hinta olleen 879 € ja saldo nollissa. Normaalihinta on kai tonnin kieppeillä. Olikohan käynyt joku moka hinnoittelussa vai oliko BF hassuttelua?

    Niin tai näin, kuljetuksen kanssa oli jänskää kun ensimmäisen Scandinavian Photon linkin seurantakoodin perusteella paketti oli toimitettu jo keväällä 2019. Kuulemma Post Nordilla jotain häikkää. No sitten sain oikean, joka kuitenkin lakkasi toimimasta vähän sen jälkeen kun paketti lähti jakeluun Suomessa Matkahuollon kautta. Sinällään nopeaa toimintaa korona-aikanakin kun tiistaiaamuna tilasin niin torstaiaamuna Helsingissä ja perjantaiaamuna lähikaupassa.
     
  5. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    2 988
    629
    113
    Juu, onhan noita onnistumisia…

    Tilasinpa viime maanantai-iltana noin klo 18 (siis virka-ajan ulkopuolella) tavaraa eräästä kotimaisesta lähinnä teollisuuselektroniikkaan keskittyneestä verkkokaupasta.

    Noin 22 tunnin kuluttua tilauksesta oli UPS:n kuriiri tilaamani tavaran kanssa kotiovellani. Tavara oli toimitettu ko. putiikin Hollannin varastosta ja kuljetus maksoi 13 euroa. Ei paha mielestäni…
     
  6. RB

    RB Well-Known Member

    9 147
    1 111
    113
    Mihinäpäin asut?
    Meille ei UPS pystynyt tuomaan ulkomaan pakettia ollenkaan, paketti seilas Vantaa-Tampere-Tukholma väliä viikon, lopuksi posti toi sen NAAPURIN postilaatikkoon ja NAAPURI toi meille...
     
  7. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    2 988
    629
    113
    No, virallisesti asun Helsingissä, mutta töiden vuoksi oleilen Mustasaaressa aivan Vaasan vieressä.

    Jep, nämä ovat outoja juttuja. Yleensä ei ole ongelmia ollut, mutta kun hiljattain tilasin mikroskoopin Englannista, niin UPS ei suostunut sitä Mustasaareen kuljettamaan, kun on kuulemma ”Remote area” ja niinpä myyjä purki kaupan ja palautti rahat.

    Tilasin sitten laitteen uudestaan samalta myyjältä ja laitoin osoitteeksi Vaasassa sijaitsevan työpaikkani osoitteen, mutta UPS tuumasi, että Vaasakin on ”Remote area”, eikä siis onnistunut.

    Kerroin sitten myyjälle, että DHL-kuriiripalvelulla on oma toimisto työpaikallani ja se auttoi. DHL toi sitten paketin työpaikalle.
    Myös UPS:n auto käy kuitenkin työpaikallani jokaisena arkipäivänä, joten ihme juttuja nämä.

    Mikroskoopin myyjäkin totesi, että hänellä ei ole aavistustakaan, miten nuo ”Remote area”-määritykset tehdään.

    Ilmeisesti riippuu siitä, missä se lähtöpään kuriiripalvelun toimisto sijaitsee, kai, mistäpä noista tietää??
     
  8. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 162
    502
    113
    Törmännyt aikoinaan samaan. "Remote area" vaikuttaa syntyvän, kun kuljettaja ei viitsi kovan päivän päätteeksi lähteä ajamaan yhden paketin vuoksi.
     
  9. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    2 988
    629
    113
    Heh, voihan se olla joskus noinkin. Tosin, tuo mainitsemani englantilainen mikroskooppikauppias lähetti minulle oikein joitakin luetteloita, joissa oli ”Remote area” postinumeroita.

    Kuitenkin, juuri tällä hetkellä odottelen Italiasta tilaamaani virtapihtiä UPS:n kuljettamana. Tätä kirjoittaessani on jo ehtinyt paketin seurannan mukaan Tanskaan ja on luvattu olevan ensi viikon alussa täällä Mustasaaressa. Tällä kertaa tämä ei näköjään olekaan ”Remote area”.

    Ota noista sitten selvää…
     
    niffe tykkää tästä.
  10. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 162
    502
    113
    Kyllä sen tilausvaiheessa pitäisi jotenkin ilmetä, toimitetaanko pakettia osoitteeseen vai ei. Jos paketti kulkee Suomeen, mutta ei perille asti, on logistiikka aika huonosti järjestelty.