Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Torni

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana paraneva, 30 Huhtikuu 2019.

  1. paraneva

    paraneva Well-Known Member

    12 204
    5 823
    113
    Kyoto Tower _PJA9961.jpg
     
    niffe ja mlphotic tykkäävät tästä.
  2. Kimo

    Kimo Well-Known Member

    12 409
    1 061
    113
    Jätkä on Kiotossa, kerro jossain vaiheessa kokemuksia Japanista. Itskkin sinne haaveilen jossain vaiheessa. Hyvä kuva t Kimo
     
  3. jussident_fluor

    jussident_fluor Well-Known Member

    715
    346
    63
    Mun makuun laajakulman vääristymät on joskus kivoja, jos lasi on vaakasuorassa, mutta jos lasia kääntää tälleen nokka ylöspäin, linjat kaatuu jotenki öklösti (tai vaatinee astetta tukevampaa tarinaa vaikkapa käkkäräoksaiselle puulle)

    Terävä kuva, vähän huono kommentti, sori ;-)
     
  4. paraneva

    paraneva Well-Known Member

    12 204
    5 823
    113
    Oltiin 3 viikkoa, nyt kotona ja duunissa pari viikkoa, jonkun verran kierreltiin junalla eteläisempää Japania Tokion lisäksi, en ole aikaisemmin käynyt, tykkäsin aivan helvetisti, meni heittämällä parhaaksi reissuksi ikinä ja hyviä on ollut aikaisemminkin vaikka kuinka paljon. Meillä oli JR Passi ykkösluokkaan, junat olivat upeita, matkustaminen helppoa. Ihmiset olivat ystävällisiä, kaikki toimi hienosti, meillä oli etuna japanilaiset ystävät jotka pitivät huolta ja tarjosivat ainutlaatuisia elämyksiä joista normituristi ei välttämättä pääse osalliseksi. Suosittelen vahvasti käymään :)
     
    nomad, Matero, niffe and 1 other person like this.
  5. Matero

    Matero Well-Known Member

    412
    243
    63
    En ole kateellista tyyppiä, mutta tästä voisin vähän olla. Japani on hieno maa mutta sen ymmärtämiseen edes vähän tarvitsee hyvää tulkkia, enkä nyt tarkoita kieltä, pelkästään.

    Paikallistuntemus on ehdoton vaatimus että alkaa nähdä kerrosten läpi. Olen jotain matkan varrella oppinut, mutta ymmärrän miten vähän kun ei ole ollut paikallista kunnon ystävää avaamassa tarinaa. Silti tarkoitus on lähteä vastaavalle itseopiskelumatkalle lähiaikoina.
     
    paraneva tykkää tästä.