Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

TOP-3 asiat jotka vituttaa.

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana Teemu Laine, 20 Toukokuu 2005.

    Mikään asiahan ei voi olla niin huonosti, etteikö sitä voisi vielä viinalla pahentaa.....
     
  1. RDahl

    RDahl Ylläpidon jäsen

    7 892
    115
    63
    Tuossa olet harvinaisen oikeassa, pahat allergia oireet saa vieläkin pahemmaksi kunnon kännillä.

    Tässähän nämä kome asiaa saadaankin:

    1. Allergia
    2. Heinät
    3. Katutyöt
     
  2. Mua kummastuttaa ihmisten vitutus katutöihin. Vettä pitäisi taloon tulla, paskat halutaan putkea pitkin pois talosta haisemasta, huoneeseen pitäisi tulla helteellä viileää ilmaa, laajakaista pitäisi olla viimeisen päälle ja kauppatori ja kellaritkaan eivät saisi tulvia. Kuinka tuo on mahdollista kaivamatta?

    On totta, että joskus monttu ammottaa tyhjillään ilman työntekijöitä kuukauden jostain kumman aikataulusyistä, mutta eiköhän tuo ole kohtuullisen harvinaista.
     
  3. RDahl

    RDahl Ylläpidon jäsen

    7 892
    115
    63
    Lähinnä katutöissä vituttaa se, että esim. Lassilassa on nyt ollut jalkakäytävällä yksi metrin levyinen kohta ilman asfalttia kohta vuoden päivät. Katutyöt ei vituttais niinkään, jos tietäisi, että esim. jalkakäytälle tulisi oikeasti uusi asfaltti. Muta kun se yleensä tarkoittaa sitä, että katu revitään auki. Sitten se laitetaan kiinni. Joskus menee sitten oma aikansa ennenkuin toinen porukka laittaa sen asfaltin.

    Yksi toinen asia mikä vituttaa ainakin tuolla Mosassa, on se että kun se jalkakäytävä on revitty auki sen 15 kertaa ja paikattu sen 15 kertaa, niin se on melkoisen huonossa kunnossa. Sitten joka kolmas vuosi kyllä uusitaan se viereinen katuosuus, jossa utot kulkevat, mutta ei sitä jalkakäytävää. Siinä on sitten kiva luistella rullaluistimilla kun luistimet tarttuu siihen saatanan pikeen.

    Kiitos, että sain taas avautua.
     
  4. pmu

    pmu Well-Known Member

    2 052
    43
    48
    Nyt vituttaa tällainen perinteinen valokuvaukseen liittyvä asia. Ja nimenomaan digitaaliseen valokuvaukseen:

    Itse kuvaan omat jutut filmille mv:nä ja pää räjähtää aina kun vähänkään vaikeammissa olosuhteissa kuvaakin digillä. Tänään vuorossa oli katumarkinoiden kuvausta keskipäivän auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta...AAARGH, voi helvetti että tuosta hommasta puuttuu "ZEN" aivan 100%! Jos olisin kuvannut filmille niin olisin mitannut valotuksen tasan yhden ainoan kerran varjojen puolelta -- ja kuvannut sillä asetuksella kokoajan. Mutta tuolla perkeleen digillä "kuvaaminen" on pääasiassa sitä helvetin säätöä valotuksen suhteen...suurin osa ajasta menee siihen että mitataan valo aina ja aina uudestaan kun vähänkään otat kuvaa eri paikasta...raivostuttavaa. Ja ne helvetin highlightit on kokoajan puhki tai kuva ihan tukossa jos luottaa automatiikkaan. Ja jos käyttää pistemittausta niin voi pyhä isä sitä kikkailua kesken kuvauksen kun etit sitä sopivaa kohtaa mistä mitata valo...prkl. Ja sitten se kaiken kruunaava sala-vitun-ma! Varjoista ei saa mitään esille jos ei kokoajan pidä sitä helvetin tötteröä siinä kameran päällä. Ja se salaman automatiikka, voi jeesus! Noh, sitten kun kuvaat sillä salamalla varustetulla digillä niin sitten sitä vasta päästiinkin siihen kikkaulun ytimeen -- "kuvaaminen" muuttuu 97,2% näytön tuijottamiseksi ja paska valahtaa housuun kiireisessä tilanteessa kun miettii sitä, että uskaltaakohan preview kuvaan luottaa yhtään. Ja luonnollisesti histogrammia ja näyttöä ei nää superhessukaan kun ulkona on niin kirkas valo.

    PERKELE, tuo digikuvaaminen on oikeasti helvetin raivostuttavaa puuhaa. Vieläkin lämmöllä muistelen kadunvaltaustapahtumaa jossa kuvasin 6 rullaa mv-filmiä täydellisen kirkkaassa auringonpaisteessa ilman salamaa ja valotuksen mittasin pari kertaa kolmen tunnin aikana = kehityksessä meni kaikki nappiin ja lopputuloksena kasa helposti vedostettavia negoja joissa varjoissa kaikki yksityiskohdat tallella ja kirkkaat ei mistään ollenkaan puhki. Siinä hommassa oli ZEN:iä! Kiitos ja anteeksi.
     
  5. RDahl

    RDahl Ylläpidon jäsen

    7 892
    115
    63
    Vituttaa bkun pitää syödä allergialääkkeitä jotak sitten väsyttää niin helvetisti, tänäänkin meinasin väkisin nukahtaa tuolille. Sitten piti käydä lekurissa näyttämässä jotain perkeleen pattia joka oli tullut takaraivoon, siihen oli ilmeisesti joku ötömöttiäinen pistänyt ja nyt siinä on joku helvetin kokkitulehdus, lekuri sorkki sitä injektioruiskulla ja imi sillä jotain vitun mätää pois ja sen jälkeen vielä muuten vaan "kidutti" puristamalla sitä, jos sieltä vaikka tulis vielä jotain.

    Vittu nyt se on entistä kipeempi, käteen tuli 10 pv. resepti jotain hevoskuuria. Perkele sentään, jos ei ole maanataihin mennesseä hävinnyt, hän ottaa sen auki puukolla. Lupasi käyttää jopa uudutusainetta, jippii piste fi

    Taidan itte vetää moralla auki....
     
  6. Vituttaa noi ammattilääkärit. Sama vaik tekis itekin ja desinfiois pirtulla, sisältä ja ulkoo.
     
  7. On pitänyt helteisiä ilmoja joten on pakko pitää ylimmässä kerroksessa peltikaton alla parvekkeen ovea auki:
    1) parveketupakoitsijat, etenkin ketjupolttajat
    2) yölliset motoristit jotka kääntävät kaasukahvan ympäri keskikaupungin kerrostaloalueella
    3) USA
     
  8. Mua ei vituta just nyt oikeastaan yhtään mikään.
     
  9. No se se vasta vituttaakin!
     
  10. Nyt sataa raikastavasti ja huomaan, että eilinen listani tuntuu typerän mitättömältä. Ehkäpä pieni purkaus on paikallaan silloin tällöin, mutta totuutta saattaa löytyä myös kuluneesta sanonnasta:"Nukutaan yön yli ja katsotaan sitten uudestaan".

    Nyt ei vielä nypi pahemmin mikään vaikka lehtikin on jo luettu ja aamu-uutiset tutkittu. Hmmm, loman tarpeessa?

    Päätän monologini täältä tähän ;-)
     
  11. motris

    motris Well-Known Member

    4 708
    703
    113
    1. Saksa pääsi jatkoon
    2. Portugali pääsi jatkoon
    3. Englanti tippui

    ot.... niin ja helvetti jäätyy jo toisen kerran, kun Suomi pääsee MM-lopputurnaukseen.
     
  12. 1. On maksamattomia puhelinlaskuja enkä löydä niitä.
    2. Olen ollut sairaana pian viikon TAAS, eikä se nuha hellitä.
    3. Tilasin paperikuvia yli 400 kruunulla (~40€) ja sitten vituttaa jos ne eivät onnistuneetkaan.
     
  13. Kyl puhelinyhtiö lähettää uuden laskun jos ne tosiaan haluaa rahansa.
     
  14. Raitus

    Raitus

    72
    0
    0
    1. Asiakkaat, jotka tunkevat ruokatauolla jonottamaan tuohon nenän eteen, vaikka pari metriä edempänä olisi porukkaa tiskin takana vapaana (meillä ei voi peruuttaa evästämään piiloon, ellei mene pimiöön). Vakiolausahdus "Hei sinä siellä" tai "Ei minulla ole kiire, syö ihan rauhassa" tiiviin tuijotuksen säestämänä. F**k off.

    2. Puolitoista viikkoa lomaan. Mä tarvitsen sen loman heti.

    3. Hmm... hmm... Kuuma keli? Ei kun nyt mä tiedän: kaksi viikkoa kestänyt kesälentsu. Mee pois!
     
  15. Teemu Laine

    Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

    4 721
    122
    63
    1. Kaikki
    2. goto 1.

    Tämäkin johtuu vain huonosti nukutusta yöstä. Raskasta toi ulkomailla (Oulussa) vieraileminen keskellä viikkoa... Vois vaik lähtee kotiin pian, jos päiväunet auttais tilanteeseen.
     
  16. Heli

    Heli Active Member

    6 689
    0
    36
    Komppaan. Ihan saakelin kaikki.
     
  17. anttik

    anttik Member

    205
    1
    18
    1) Se, että FireFox käsittelee unicode-koodattuja sivuja tiukanpuoleisesti.

    V***s tosin helpotti pullolla vuoden 2000 Chassagne-Montrachetia, joten nyt ei varsinaisesti vituta enää mikään...mutta tämä keskustelu kuulunee toiseen suosittuun viestiketjuun :cool:
     
  18. Helvetin hyvä !
    Voisko tän paremmin sanoa ?
     
  19. nokku

    nokku Active Member

    2 456
    0
    36
    "E.V.O." ? :)