Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

4 x Fifilia

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana Olli Knuuttila, 31 Joulukuu 2018.

  1. Olli Knuuttila

    Olli Knuuttila Well-Known Member

    3 218
    405
    83
    Olet jotenkin ymmärtänyt väärin. Miksi minä maksaisin tästä. Portfoliotani varten kuvaan yleensä ilmaiseksi, muuten maksua vastaan. Ihan niinkuin kuvaajat ylipäänsä. Joskus myös harrastusmielessä ihan yhteisellä sopimuksella, koska olen vain sivutoiminen kuvaaja.
    Muuten viestisi on loukkaava, asiaton ja vastenmielinen. En ymmärrä millainen mieli tuottaa tuollaista tekstiä. Tai ymmärrän, mutta en usko haluavani sitä sanoa. Se ei ansaitsisi enempää kommentointia, mutta pidän sävyä siinä määrin kuvottavana ja henkilöön käyvänä, että mikäli tuohon ei puututa, en usko haluavani enää olla mukana tämän foorumin toiminnassa.

    EDIT: Selvennöksenä tähän, että edeltä on poistettu viesti, johon tässä viittaan, ylläpidon toimesta.
     
    Viimeksi muokattu: 4 Tammikuu 2019
  2. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 167
    1 198
    113
    On turha ja väärä menetys jos tuon viestin vuoksi jätät foorumin. Olisiko mahdollista kuitenkin jättää Herra iso herran viimeisin kommentti olennaisesti omaan arvoonsa?
     
    Juha Koli tykkää tästä.
  3. Olli Knuuttila

    Olli Knuuttila Well-Known Member

    3 218
    405
    83
    No, minä kysyn toisaalla ylläpidon kantaa tuohon. Katsotaan, mikä on vastaus..
     
    mlphotic tykkää tästä.
  4. Mirrored

    Mirrored Well-Known Member

    23 777
    748
    113
    Melkoista tuubaa. Jos haluat moralisoida heikomman alistamisen (naisen asema) tai muun takia, voisi sen tehdä vähemmän tuomitsevasti. Tuomitsemalla valotat paljolti omaa mieltäsi: kuvittelet asetelman ihmeen tarkasti. Me too.
     
  5. Herra iso herra

    Herra iso herra Active Member

    7 709
    10
    38
    No jos ylläpidon kanta on että, moisesta ei saa kerto mielikuvia, mitä muidenkin komentoijien teksteistä voi lukea, en ole nähnyt kuvia mutta ymmärsin muiden kommenteista että tätä hotelli sarjaa on lisää. Kuten sanoin niin en tiedä mistä on kyse, kerroin vain miltä se minulle näyttää.Aasialanen Ehkä Thai nainen hotellihuoneessa kuvattava? Äkkinäisen googlamisen jälkeen tarjouksia mahdollisuudesta myös kuvat on pilvin pimein. En vain saa päähäni miksi joku (Thai?) menisi moiseen tilanteeseen ilman maksua?
     
    Viimeksi muokattu: 4 Tammikuu 2019
  6. Herra iso herra

    Herra iso herra Active Member

    7 709
    10
    38
    No voihan kuvaaja kertoa miten tuo nainen päätyi kuvaan, kysyitkö kadulla että haluatko hotelli huoneeseen kuvattavaksi. Vai tuliko ihan itse pyytämmään kuvaa ja mihin tämä nainen tarvitsi noita kuvia?
     
  7. Olli Knuuttila

    Olli Knuuttila Well-Known Member

    3 218
    405
    83
    Missään olosuhteissa en suostu edelläolevan kommentoinnin jälkeen keskustelemaan kanssasi käytännössä mistään.

    Sen sijaan toivoisin, tai vaadin, että lopettaisit kuvien mallin loukkaamisen tähän.
     
  8. Teemu Laine

    Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

    4 722
    124
    63
    Poistettu. Isolle herralle muistutuksena, että jos asia-alueilla ei pysytä asialinjalla, niin autan kyllä mielelläni foorumilta poistumisessa. Olkoon tämä ainoa varoitus, seuraavasta lähtee.
     
    makkarakalakeitto, Juha Koli ja diefenbaker tykkäävät tästä.
  9. motris

    motris Well-Known Member

    4 710
    703
    113
    Edit: Poistettu.
     
  10. Juke.K

    Juke.K Well-Known Member

    14 654
    209
    63
    Edit: Joku oli sanonutkin sen mitä minä näin. Joten oisko se valaistus ja miljöö joka tuo sen fiiliksen.
     
  11. Herra iso herra

    Herra iso herra Active Member

    7 709
    10
    38
    Noo anteeksi. Mutta jaoin tämän ketjun naamakirjassa ja ihmiset on tyrmistyneet.
     
  12. PHP

    PHP Well-Known Member

    446
    621
    93
    Ehkä se on nimenomaan hieman epäesteettinen (selkeästi hotelli-)miljöö ja valaistus (taustan pöytälamput, tapetti, värit jne), jotka siirtävät mielikuvaa janalla romanttinen - sensuelli - pornahtava enemmän jälkimmäistä kuin ensimmäistä kohti, ei niinkään mallin poseeraus tai vaatetus. Auttaisikohan mustavalkoisuus?
     
    kebax tykkää tästä.
  13. Olli Knuuttila

    Olli Knuuttila Well-Known Member

    3 218
    405
    83
    Kuvien kritiikki on OK, jokainen näkee ne tavallaan. Itse pidän noista, malli pitää ja ne ovat sellaisia kuin yhdessä tavoittelimme. Se on selvä onnistuminen. Ymmärrän, jos joku ei pidä, eikä se ole ongelma. Tunnelmankin jokainen näkee tavallaan...

    Mutta: Jos näitä Sirenin mallin epäasiallisia kommentointeja (Thai-naisineen (joka sekin on pielessä) rahakorvauksineen ja hotelleineen) ryhdytään oikeasti jakamaan Facessa, niin mallien suojelemiseksi en julkaise täällä mitään. Kuvaa ja kuvaajaa saa kommentoida, mallin motiivit, kansallisuudet ja mihin hän kuvia haluaa eivät kuulu kenellekään. Tai kommentit: "vähintään lievä seksuaalinen lataus, kun kaunis nuori nainen katsoo syvälle linssiin. Tunnelman luominen vaatii kemialuomista mallin kanssa ja se oli ainakin minulle kokemus, jonka avioliitossa olevana miehenä en kokenut tarpeeliseksi" sekä "setämiehinä kystään neitosilta, että lähdetkö tuonne laiturille ja katsot setää rakastavasti ja himokaasti silmii, voi siinä riisua samalla ja setä kehuu sitten sinua palkinoksi". Puhumattakaan siitä, mikä poistettiin vihjailuineen ties mistä. Mä olen pysynyt poissa taisteluketjuista ja muista jaanauksista, pyrkinyt puhumaan valokuvauksesta, kameroista ja kuvista. Tuommoista paskaa en jaksa vääntää enkä lukea. Mä jatkan kuvausjuttujani nyt muualla, katsotaan palaanko kun olen rauhoittunut, nyt ajatus tuntuu kaukaiselta...
     
    iikkoo ja Keni tykkäävät tästä.
  14. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 167
    1 198
    113
    Ylläpitohan otti asiaan kantaa, joten sikäli Knuuttilan kanta on nyt selkeästi myös foorumin kanta. Sikäli hän voisi hyvin jatkaa täällä. Voitaisiin myös ajatella, että hänen jatkamisensa täällä vahvistaisi ylläpidon kantaa ja sikäli vaikuttaisi kommentoinnin linjaan tulevaisuudessa.
     
    Kimo tykkää tästä.
  15. motris

    motris Well-Known Member

    4 710
    703
    113
    Jokainen tosiaan tavallaan.

    Itse en tykkää (keskustelu)jakojutuista sinne tai tänne päin. Tai mihinkään ollenkaan. Savolaisena sanoisin, että sellainen on juoruilemista. Jos viitataan johonkin, niin pitää olla jotain ns. isompaa.

    Turhautumiseen on aika helppo samaistua.
     
  16. Herra iso herra

    Herra iso herra Active Member

    7 709
    10
    38
    Ei ollut tarkoitus pahoitaa kenenkään mieltä, puhuin vaan miltä näytti ja olin ilmeisesti väärässä?
     
  17. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
    Sosiaalisessa mediassa on olennaista sosiaalinen prosessi. Ylläpito korostaa ylläpidon ilmoitusmenettelyyn perustuvaa kontrollia, mutta siinä on tunnetusti ongelmansa. Siksi on olennaisempaa, että ihmiset toteavat Sirenille kuten ennenkin esim., että "mieti mitä kirjoitat ja koska et osaa miettiä kännissä, älä kirjoita kännissä, koska lopputulos toimii vain itseäsi vastaan, vaikka ilmoituksesi mukaan äösi onkin 170 ja aivosi herättävät tutkijoiden kiinnostusta"
     
  18. Kimo

    Kimo Well-Known Member

    12 409
    1 061
    113
    tenor.gif Unohdetaan menneet...
     
  19. Juke.K

    Juke.K Well-Known Member

    14 654
    209
    63
    Kyllähän tätä ja muitakin ketjuja voi kuka tahansa jakaa. Sen voi tehdä sellainenkin joka ei ole tänne kirjautunut ja kaikki kuvat on näkyvissä. Joten en ymmärrä jos siitä asiasta jumputetaan.

    Eikä kenenkään kommentoinnin takia kannata täältä pois lähteä.
     
  20. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 473
    3 076
    113
    Jos kommentointi on tämän ketjun tasoa, siis osin kuvaus löytyy rikoslaista, niin ainakaan kenenkään ei pidä postata kuvia tänne.