Join saman 1992 just joku aika siten ja totesin että turpeisempi ja savuisempi on makuuni. Ei ollut huono mutta koklaa Lagaa tai Laphroaighia niin sänki kutisee villapaidalla ja venevaja tuoksuu
Ei se klyyvari enää mitään haista kun pisamainen skottinyrkki lyö sut tainnoksiin ja upottaa tervahautaan....sinä olet etkä muuta voi
whisky Vai kutisee hilseet villapaidalla... Lopettakaa nyt hyvät jätkät tai tulkaa kuivaamaan kuolat mun villapaidan rinnuksilta. Teette tätä menoa (melkein) raittiista miehestä viskisiepon. Lasissa on just nyt valitettavasti vain tilkka Four Roses -viskiä. Paha moka Seagram´s -mieheltä. Täytyy muistaa toi venekoppeliviski Ardbeg 10 kun ensi kerran askel ohjautuu Alkon suuntaan. Vai onko noin hieno juoma käytävä hakemassa ulkomailta asti?
Ei, jos venevajaa haet niin osta Laphroaighia..Kysy vaikka Speedymaciltä. Ardberg tyrmää. Neville joi Four Rosersta mutta savu puuttuu siitä
Eläköön, kaksi uutta valokuvauksen harrastajaa tulossa! Ilmoittele sitten tarkemmin, niin nostetaan tuplamaljat tapahtuman kunniaksi
Mulla on toi "From A to Z of malt whiskeys" Michael Jackson ja olen päättänyt saada ruksin joka sivulle ja useissa sivuissa se jo onkin kiitos liikkuvan duunun. Olen kuitenkin sitä mieltä, että Islayn saaren whissyt sopivat suomalaisuuteen on sopivan savuinen ja "medisiininen" maku (oma keksintö) Aina maistuu elämän vesi !
Joo, taatusti kuulette. Tosin juhlista selviämiseen voi mennä muutamapäivä, mutta yritän ilmoittaa ennen kuin korkataan..
Tästähän puuttuu paras amerikkalainen eli Wild Turkey. Villikalkkuna on parasta 101-proof versiona, eli turhat vedet on poistettu. Hyvinkin pehmeä ja tekee tehtävänsä. Aamulla ei paha myöskään (post festum). Kohtalaisesti addiktoiva. Sopii hyvin vakavaan ryyppäämiseen.
Karvakuono taisi olla ainoa, joka mainitsi halpisviskisuosikkini Dimplen. Jos tykkää vähän brutaalimmasta islay-tavarasta niin tuo uppoaa kyllä sellaiseksi arkiseksi "työviikko takana, otanpa huikan" -juomaksi. Sanoisin että hintaluokkansa kärkeä. Juhlatilanteisiin sitten mallasviskejä, joiden osalta menee suosikkilista sanotun toistoksi, joten jätetään sikseen. Amerikkalaisiin en kajoa. Jos ei osaa tehdä olutta niin ihan turha yrittää tehdä myöskään viskiä.
Oma ehdoton suosikkini (toistaiseksi) on Glenlivet Single malt 12 y.o. Kakkosena todennäköisesti tulee Dimples 15 y.o. sekä vanha kunnon leganda Chivas regal .
Amerikkalaisiin en kajoa. Jos ei osaa tehdä olutta niin ihan turha yrittää tehdä myöskään viskiä.[/quote] Makuasioista ei sovi kiistellä, mutta oletko kokeillut Samuel Adamsin Anchorsteam- olutta. Tavallisemmista Coors taas ei ole lainkaan hassumpi. Suomalaisiin sen sijaan en koskisi!
Joku oli tuonut mulle lakkiaslahjaksi lekan 12 vuotista Johnnie Walker Black Labelia, mitä viskinjuojat on tuosta mieltä? Oliko se niin että tuota lorauteltiin kokiksen sekaan
Olispa kiva kuulla, mihin oluisiin, tai ylensäkin miten laajaan otantaan, tuo käsityksesi amerikkalaisten oluentekotaidosta perustuu.
Makuasioista ei sovi kiistellä, mutta oletko kokeillut Samuel Adamsin Anchorsteam- olutta. Tavallisemmista Coors taas ei ole lainkaan hassumpi. Suomalaisiin sen sijaan en koskisi![/quote] Eiks se Anchor Steam Beer ole ihan Anchor Breweryn tekosia? Nythän on tulossa tässä ihan lähiaikoina myyntiin Brooklyn Breweryn India Pale Ale ja Brooklyn Lager. Etenkin tuo ale on hyvä, mutta on tuo lagerikin osoitus siitä, ettei sovi yleistää...
Blended viskiksi ihan ok minusta, mutta tuskin herättää kenessäkään mitään sen suurempia intohimoja. Black labelissa on vähemmän tärpättiä valmistusaineiden joukossa kuin mitä on red labelissa . Vähän sellaista peruskamaa, lasissa sattumoisin tälläkin hetkellä.
Ei ole tainnut Jussi Irlantilaisia single malt savuviskejä maistaa Ihan maistuu hyvälle, vaikka "Connemara Peated Cask Strength Irish Malt"? Yleensä ei kannattaisi olla hyvin ehdoton, ainakaan näissä viinoissa