Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Six pack

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana Mike, 11 Toukokuu 2006.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
  1. Mike

    Mike

    699
    0
    0
    Vatsalihaksia, aaaah.
     
  2. Onkos noita vatsalihaksia photarilla säädetty kuin on sen näköset kun olis toisesta kuvasta siirretty. Ilme on melko epäonnistunut, saattaa tosin olla mallin parhaimmistoa että lukkoon vaan ,p
     
  3. Tuskin...luulisin että onnistuneella valaisulla on osuutta asiaan. Kyllä toi ihan luonollinen pesulauta on...
     
  4. Minusta malli kannattais irrottaa taustasta vain valoilla jos ja kun sellaiset on käytössä. Nämä fotarilla mustatut taustat yleensä aina kusee jostakin, niinkuin tämäkin
     
  5. batbug

    batbug

    41
    0
    0
    Kuvaa ei ole otettu studiossa, vaan vallitsevassa valossa kultsalla?
     
  6. Mike

    Mike

    699
    0
    0
    Ei ole studiokuva. Taustan penkit olisivat valitettavasti aiheuttanut napinaa.
     
  7. mitkä penkit?
     
  8. Tässä on ko. kuvan ottotapahtumaa dokumenttina...
    Tosin ko. hetkessä ei varmaankaan ole tämä kuva.
     
  9. Mike

    Mike

    699
    0
    0
    Juu, siis kuvasin lavalta katsomoon päin ja se tausta ei ollut kyllä mistään kotoisin kun vielä tauolla kuvattu. Oli erinomaiset valot kultsalla. Riitti kun mallia ohjasi oikeaan kohtaan ja pam, irrotukset talon puolesta. Kultsalla on muutenkin parhaat valot näitä kisoja silmälläpitäen.

    Oliko muuten kuvassa mitään muuta vikaa kuin keksitty vatsalihasten shoppaus, ruma ilme ja kustu tausta? Ette kai te päästä mua näin vähällä?
     
  10. Hieno kuva.
    Menisi johonkin mainokseen tms. käyttöön.:)
     
  11. herby

    herby

    142
    0
    0
    Jos tolla juomalla tollanen pyykkilauta, niin mikäs sen firman puhelin numero onkaan. Minusta mallin ilme on todella hyvä ja mietteliäs, "tuliko todella tällä juomalla tällänen vatsa?". Sikäli jos tämä oli tarkotus.
     
  12. Mike

    Mike

    699
    0
    0
  13. paita pois, muuten sama asento mutta paitaa pitävän käden etusormi puhtaasti osoittamaan pulloa. Nyt jää vähän teennäinen fiilis tuosta paidanpitämisestä. Sulla on aina jotain mainiota tekemistä käsille ja se on hyvä mutta tämä omasta mielestäni ontuu. Ei paha kuva kyllä.
     
  14. Niinpä.. sitten kun ne on tehty hyvin niin et erota niitä.
     
  15. Niin?

    No eikös se pitäisi olla tarkoitus. Tuskin kukaan fotaria siksi käyttää että haluaisi fotarin näkyvän lopputuloksessa ?!?
     
  16. Mike

    Mike

    699
    0
    0
    Mistä se tausta tarkalleen ottaen kusee? Ota tuo shoppiin ja näytä nuolella mistä kohtaa tausta kusee niin, että huomaat sen olevan leveleillä/brushilla tehty versus musta kangas?

    Eli miten erotat mustan värin mustasta väristä? Se kiinnostaa erityisesti minua.
     
  17. ZweCCo

    ZweCCo

    56
    0
    0
    Jos tässä sanallisesti yrittäisi kertoa niin tuossa suun vasemmalla puolella olkapään päällä näkyy jotain muuta kuin mustaa, paitaa kohottavan käden kyynärpään ja miehen kyljen välisellä alueellakin näyttäisi olevan, samoin pulloa pitävän käden kainalossa jne. Noissa ja joissain muissakin kohtaa näkyy semmosta heijastuksen, läpi näkyvien penkkien tyylistä tms. En nyt siis tiedä onko se sitä mitä jotkut ovat hakeneet, onko ne tarkoituksella tehtyjä vai onko kenties näytössäni tai silmissäni jotain vikaa. Tuon tyylisiä vaan kuvassa näkyy ja ne kieltämättä näyttää hieman sellaselta että eivät kuvaan tarkoituksella kuulu. Muissa sun kuvissa (niissä missä on photarilla mustattu tausta) en muistaakseni vastaavia ole nähnyt.
     
  18. Koska asiasta täällä keskusteltiin ja otettiin esiin toi tausta (joka siis näyttää mun näytöllä ihan tasaselta) otin kuvan kuvankäsittelyohjelmaan ja vaalensin gammaa. Siihen tosiaan tulee sillälailla ihmishahmon ympärille läiskiä ja muutenkin musta on läiskikäs. Jos on monitori kamalan "vaalealla"-säädöllä niin ehkä se näkyy niin?
     
  19.  
  20. herby

    herby

    142
    0
    0
    Mun monitorilla ei noissa kohtaa ole mitään muutakun mustaa. Taitaa olla kalibrointi pielessä tai monitori huono. =(
     
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.