Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Filmikuvauksen aloitus

Keskustelu osiossa 'Filmikuvaus' , aloittajana BasicDude, 20 Elokuu 2015.

  1. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 167
    1 198
    113
    Vs: Filmikuvauksen aloitus

    OT
    Ei Windows Phonelle ole paljon mitään. Ja käyttöliittymä on törkeän huono, kökkö ja epäintuitiivinen. Minäkin aikani sitä pitkin hampain siedin kunnes kyllästyin ja laitoin Android-luurin tilalle.
     
  2. artur

    artur

    227
    0
    0
    Vs: Filmikuvauksen aloitus

    Mulla myös WP8 puhelin ja kirosin sitä samaa. Sovelluskehittäjänä sitten piti koodata vastaava työkalu puhelimen tai tabletin selaimen kautta käytettäväksi:

    http://www.arturgajewski.com/devapp

    Tuossa on nyt Rodinal käytetty kolmeen eri filmiin, mutta nuo ajat saa itse muutettua niin että klikkaa jotain noista ja sitten osoitteessa muuttaa ensimmäistä lukua vastaamaan haluttuja minuutteja.
     
  3. Vs: Filmikuvauksen aloitus

    Asiastahan en mitään tiedä, mutta jos jo aiemmille ja vanhanaikaisimille käyttiksille oli ajanottokelloja appseina montaa sorttia (jotka toimivat oikein hyvin), niin oliko wintoosa-luurien valmiissa appseissa jokin yleisvika?

    Vai oliko nimenomaan pointtina se, että tarvittiin valmiiksi eri kehitysaika/filmi -variaatioita?

    Edit:
    On toki erittäin hyvä, että osaa itse luoda tarvitsemansa - onhan se iso etu. Itse en valitettavasti tuota osaa.
     
  4. jhalmu

    jhalmu Active Member

    8 551
    2
    38
    Vs: Filmikuvauksen aloitus

    Oikeastaan mä haluaisin kännykän sijaan ihan kunnon pimiökellon. Hankinkin sellaisen jos tässä taas isommin rupiaa vielä kehittelemään. Joku ylikallis yybervipstaakeilla on tietenkin paras. Säästyis siltä kun joku päivä kännykkä tippuukin sinne pönikkään (tai liian lähelle vastaavaa, pelkkä tippuminenkin käy) kun menee avaamaan lukittunutta näyttöä.
     
  5. Schind

    Schind Member

    492
    1
    18
    Vs: Filmikuvauksen aloitus

    Tilasin dealextremestä, tms. vuosia sitten ihan tavallisen digitaalisen ajanottokellon. Sopii käteen, on kosteustiivis ja maksoi posteineen euron pari. Sillä on menty 5+ vuotta.

    En halunnut kännykkää mukaan pimiöön sillä uhalla, että siihen syttyy jostakin syystä valot kesken purkituksen tai joku soittaa kesken ajanlaskun tai jos sitä sattuisi räpeltämään kemiaisilla sormilla tai aina sitä kiinnitettä tai kehitettä roiskaisee tipan tai pari väärään paikkaan jne.
     
  6. artur

    artur

    227
    0
    0
    Vs: Filmikuvauksen aloitus

    Massiv Dev Chartin tekemää softaa ei ole Windowsille eikä WP8:lle näytä löytyvän mitään aiheeseen liittyvää softaa. Siksi koodasin oman softan ja käytinkin sitä oikein onnistuneesti viikonloppuna. Käyttäkööt ken tahtoo, laitoin linkin jakoon jos vaikka joku hyötyisikin tuosta. Jos ei niin ei :)