Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Onkos se pannu pinnattu sisältäkin, vai jätetty raudalle? Itse teen aina kastikkeet tai padat toisessa astiasa, paistarissa vain se paisto-osuus, paljolti tuttumuskysymys, mjutta toisaalta ei mulla ole yhtään korkeareunaista paistinpannuakaan, joka ohjaisi tottumusta.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Muksujen viimeisen hiihtolomapäivän (tänä vuonna) vuoksi pyöräytin muutamat sushi-pötkylät riisistä ja graavatusta...mjam...pitäisiköhän näitä "leipoa" useamminkin?
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Mamma Rosa ja katkarapu- lohipataa ja kurkumariisiä. Ihan ok.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? No, Heirolin tapauksesa termi olisi "mattaemalointi" http://www.heirol.fi/astiat/kevyt-valurautapannu-24-cm-1-5-kg-super-light
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Aaah, hirvenliha"nötköttiä" kylmänä suoraan purkista. Namnam.
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Spaghettia, jauheliha/tomaatti kastiketta...
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? Eilen laitoin sisäpaistia marinointiin (punkkua, rosmariini, vs, puna/viherpipra, suola). Äsken paistoin pinnat kiinni ja lykkäsin mietoon lämpöön uuniin. Kait sen iltasella syö. Saunapottu vs-mössöllä siihen rinnalle. edit: typoja :-[
Vs: Mitä pöperöä tänään - minkälaisia ovat mielipiteesi?? "Tehtiin" taas meidän superkaalilaatikkoa. Vielä parempaa kuin viimeksi, osasyynä varmaan se, etten pistänyt tikua ristiin ;-)