Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Onko sony muka ihan susi?

Keskustelu osiossa 'Digikuvaus' , aloittajana Annskuu, 16 Helmikuu 2014.

  1. markku55

    markku55 Active Member

    Vs: Onko sony muka ihan susi?

    Odota nyt rauhassa, enää on kiinni 55/52mm soviterenkaasta, ja sitten se alkaa ;))
    Mä en kinoskanneria hanki, koska mulla on paljon myös keskarinegoja ja juuri hankkimani 6x6/6x7 kameroilla on tarkoitus kuvata edelleen. Oikeastaan filkkakuvauksessa olen kallistumassa kokonaan keskarikokoon, kinarilla en näe elämisen mahiksia digiä vastaan, varsinkin kun nyt on kinokennoinen kamera vihdoin hallussa.
    Ne kinofilkat mitä olen sattunut hankkimaan taidan käyttää, ihan uteliaisuuttani vertaillen vaikka kinokameroita keskenään ja siinä samalla noita normaaliobjektiiveja joita on siunaantunut aika runsaasti.
     
  2. pvalila

    pvalila Member

    40
    0
    6
    Vs: Onko sony muka ihan susi?

    Kuulkaahan, mun trollitutkani on kertakaikkisen surkea, mutta tämä ketju on kyllä aivan päivänselvä provo: eka viesti uudelta kirjoittajalta ja palstan vakioväki on heti tukkanuottasilla.

    Taisi ketjun aloittaja kuolla nauruun, kun ihmiset alkoivat vaatia toisiltaan meriselvitystä elämänsä aikana ottamistaan kuvista...

    Sonyn kamerat eroavat monessa suhteessa CaNikonin tuotteista, mutta kestävyydeltään ne ovat tavallisen harrastajan kannalta ihan samaa bulkkitasoa kuin kaikki muutkin: runkojen aktiivisen eliniän lyhyys johtuu runkojen nopeasta kehitystahdista, ei niiden heikosta kestävyydestä.

    Valokuvausharrasteen alkuvaiheessa myös nälkä helposti kasvaa syödessä, vaihtoon menevät niin rungot kuin lasitavarakin täysin riippumatta niiden kulumisesta tai teknisistä vioista.

    Hyvä takuu tai vahingot laajemminkin korvaava käyttöturva voisi olla merkittäväkin merkinvalintaan vaikuttava tekijä mutta eipä ole yksikään valmistaja sille tielle uskaltautunut: Gigantti jotain tarjoaa mutta turvan hinnoittelu on minun mielestäni pielessä.
     
  3. m1xer

    m1xer

    359
    0
    0
    Vs: Onko sony muka ihan susi?

    +1
     
  4. m1xer

    m1xer

    359
    0
    0
    Vs: Onko sony muka ihan susi?

    Lisäksi jokaisesta ketjusta tulee ennemmin tai myöhemmin markun ongelmien vatvomisketju LOL
     
  5. Annskuu

    Annskuu

    2
    0
    0
    Vs: Onko sony muka ihan susi?

    Ei, kyseessä ei ole "trolli". Halusin vain kysyä asiaa nimenomaan täältä, koska tiesin että täällä on laajimmat keskustelut kameroista. Onhan tätä kieltämättä ollut hauskaa lukea, kun aikuiset ihmiset vääntävät aivan järjetöntä merkkikiistaa. :D Maanantaina lähti vihdoin sony slt a58 tilaukseen. :) Mukaan lähti myös sonyn 50mm 1.8 ja muuta tilpehööriä.