Vs: Raaka jauheliha Sama tuli itsellenikin mieleen. Kohta muuten varmaan HK & kumppanit lanseeraavat markkinoille valmiiksi pakatut Premium-jauhelihat jotka siis sisältävät sitä mitä paketissa lukee
Vs: Raaka jauheliha Itse osallistuin jauhelihan valmistusprosessiin 80-luvun lopulla lihateollisuuden edustajana. Silloin luokitteluna oli N-2, N-1, ja N-0 kun puhuttiin nautajauhelihan raaka-aineista. N-0 oli vähärasvaisinta "paistijauhelihan" raaka-ainetta, jossa oli siis vähärasvaisimmat ruhon osat. Käytännössä rasvaprosentti olikin liki aitoa paistia vastaava mutta kyllä siinä oli mukana ihan muuta kuin pelkät paistit. Ja kaupan itse jauhamaa jauhelihaa en ole sen jälkeen syönyt, enkä syö. Kyllä kaupan lihankäsittelytilat olivat silloin ja ovat edelleen niin saastaisia paikkoja että heikompaa hirvittää... ja oksettaa. Teollisuuden pakkaama kaikesta hevoshässäkästäkin huolimatta on aina tarkemmin viranomaisten taholta valvottua.
Vs: Raaka jauheliha Hirveimmät paikat missä on nähnyt ruokaa laitettavan on olleet Lähi-Idässä. Jos voi kuvitella helkutin pienen karjakeittiön jossa on laitettu 50v ruokaa eikä _mitään_ ole koskaan siivottu tai tiskattu, kärvennetään vaan uudestaan joka päivä. Hyvää oli eikä edes ollu takapuoli ruikulla V-MS