Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Simply Electronics?

Keskustelu osiossa 'Digikuvaus' , aloittajana niffe, 3 Elokuu 2012.

  1. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 168
    502
    113
    Simppeli kysymys - onko kokemuksia em. otsikon nettifirmasta? Onko luotettava yms. - pakkaako toimitukset hyvin yms.?

    Terv. Niffe

    P.S. Kiitos jo etukäteen!
     
  2. nomad

    nomad Well-Known Member

    10 349
    167
    63
    Vs: Simply Electronics?

    Dc.netissä on asiasta pitkä ketju. Pakkaaminen ei liene firman asiakaspalvelun suurin probleemi ;-)
     
  3. htc

    htc Member

    133
    1
    18
    Vs: Simply Electronics?

    Kun varaudut siihen, ettei tavara ole sinulla huomenna, eikä ehkä ensi viikollakaan, niin saat edullisesti ja hyvin pakattuna. Ihan tolkun firma se on, tässä nettikauppamaailman kirjossa. Paljon olen tilannut ja aina on perille tullut.
     
  4. fotox

    fotox Member

    43
    0
    6
    Vs: Simply Electronics?

    Hmmm, Simply Electronics, NOT.

    Liiketoimintamalli toimii jotenkin niin, että kun tulee riittävästi tilauksia niin sitten he tilaavat tuotteen tai jos tavara sattuu olemaan heillä niin sitten sen saa. Kokemukset ovat olleet positiivisia niillä jotka ovat sattuneet tilaamaan tuotteen jonka  Simply Electronics on saanut toimitettua.

    Oma kokemus oli kiinnostava. Tilasin kameran, joka oli listoilla (n. 5 kpl löytyi heidän tietojen mukaan). Yllättäen, kun tuotetta ei kuulunut, sain ilmoituksen että pakkaus oli viallinen ja uutta tuotetta odotettiin pian toimitettavaksi. Useiden viikkojen odottamisen jälkeen peruin tilauksen ja vaadin rahojen palautusta. Viestejä 'hukkui', oikeaa henkilöä ei löytynyt hoitamaan asiaa, jne. jne. selityksiä riitti. Laitoin pankin ja luottokorttiyhtiön kautta reklamaation ja kymmenien sähköpostien jälkeen vihdoinkin parin kuukauden odottelun jälkeen palautui rahat.

    Onnea arvontaan tuotteen saamisen suhteen, rahat he laskuttavat heti. Itse en heihin luota, muualtakin löytyy edullisesti ja luotettavasti.
     
  5. arko

    arko Member

    789
    22
    18
    Vs: Simply Electronics?

    Tilasin itse viime tiistaina macron ko.firmasta ja samanpäivän aikana obiska oli lähetetty Hong Kongista UK:hon
    seurasin tätä toimitusta DHL:n sivuilta kokoajan,perjantaina obiska oli kuskin mukana ovellani Pertunmaalla joten kysyn vaan voisiko toimia paremmin?? Itse olen erittäin tyytyväinen hintaan sekä toimitukseen.
     
  6. Vs: Simply Electronics?

    Ja jos tuote oli vielä tilattu niin mikäpä tuossa...varsinkin jos takuukysymyksiä ei tule.
     
  7. arko

    arko Member

    789
    22
    18
    Vs: Simply Electronics?

    Kuten sanottu kaikki toimi hienosti,takuu jutut on sitten erikseen joista alkuperäinen kysyjä ei kysynytkään vaan siitä uskaltaako sieltä tilata vai.
     
  8. Vs: Simply Electronics?

    Juu, jos takuu ei toimi, niin ketäpä se kinostaisi, ainakaan jos ei nimenomaan kysytty. Tai palautukset/vaihdot jne. toisarvoinen ja mitätön...
     
  9. arko

    arko Member

    789
    22
    18
    Vs: Simply Electronics?

    Ihan kiinnostuksen vuoksi,mistähän on sellainen käsitys muotoutunut ettei ulkomailta ostettaessa tavara olisi yhtä laadukasta kuin kotimaasta hankittu,taitaa olla kivijalkakauppojen sponssaamia juttuja moiset...vaikea on jotenkin perustella asiaa jos sama tuote on noin 30 prossaa kalliimpi täällä kun muualla..no jokainen tyylillään. Itselle ei ole vielä sattunut viallista tuotetta sen enempää täältä hankittuna,kun ulkomailta ostettunakaan..
    Kiitos internetin ihmeellisen maailman meillä on mistä valita.
     
  10. Vs: Simply Electronics?

    En tiedä, kerro lisää käsityksestäsi.

    Ja muokatessasi käsitystäsi voi lukea vaikka tuon tietämättömyyden utopian
     
  11. Vs: Simply Electronics?

    Mutta ihan kiva jos takuu on koetusti ja faktisesti ihan turha ja tyhmä ominaisuus tuotteilla ja palveluilla. ;-)
     
  12. htc

    htc Member

    133
    1
    18
    Vs: Simply Electronics?

    Kysymyshän on riskin hinnoittelusta. Onko satojen eurojen säästö riittävästi siitä riskistä, että siinä erinomaisen epätodennäköisessä vikatapauksessa joudun turvautumaan maksulliseen palveluun?

    Joskushan tätä asiaa sivuttiin kivijalkakauppojen puolesta, kun jotkut liputtivat ennemmin palvelun kuin edullisen hinnan puolesta. Tänään hengissä olevat kivijalkakaupat ovat pitkälti sopeutuneet edulliseen hinnoitteluun, mutta silti löytyy meitä köyhiä, joille esim. viime ostokseni 400 euron säästö on riittävä tilauspäätöksen tekemiseksi ja tuon kivijalkakaupan "palvelun" hylkäämiseksi. En minäkään yksittäisten kymppien vuoksi tuota hypoteettista riskiä ottaisi, vaan sadat eurot ovatkin sitten jo eri asia ;-)

    Mutta kuten sanottu, hyvä on pitää mielessä netistä tilatun tavaran takuun "hypoteettisuus" tilauspäätöstä tehdessä (vaikka tuohon en ole itse 35 vuoteen joutunutkaan turvautumaan). Riskin itse kukin hinnoittelee sitten kohdallaan.
     
  13. Vs: Simply Electronics?

    Näin on, yhden ehkä onnistuneen ostoksen jälkeen täydellisien tuirvaisuuden tuputtaminen toisille olisikin kornia.
     
  14. htc

    htc Member

    133
    1
    18
    Vs: Simply Electronics?

    Nooh, kohdallani 7 onnistunutta ostosta tuosta kyseisestä puljusta, joten jonkun sortin kokemuksella puhun. Kahdeksas oli kännykkä, jota eivät onnistuneet saamaan matkaan reilussa kahdessa viikossa, jolloin tilanteessa tarve meni ohi, peruin ja kesti reilun viikon hyvityksen näkymiseen Visa-tilillä.

    Tämä siis ei ole mitään "oon kuullu, että..."-tarinaa, vaan kokemusperäistä tietoa ;-)
     
  15. Vs: Simply Electronics?

    Itse olen tilaanyt kys firmasta pari kameraa ja yhden obiskan, eikä ongelmia.

    Kerran tilasin "luotettavasta" biljarditarvikkeita myyvästä paikasta kolme biljardikeppiä. Parin viikon kuluttua Fedex toi kölit ovelle, ja paketissa olikin vain kaksi ja nekin viallisisa. Siitä alkoi firman kanssa selvittely johon piti sotkea mukaan European Consumer Centre jolla pelottelu sai asiaan vähän liikettä. Kesti kuukauden ennen kuin sain firmalta rahtikirjan jolla pystyin palauttamaan tuotteet. Rahoja odotin vielä kaksi viikkoa, ja sentilleen tuli kaikki takaisin mutta tappiolle sekin meni puhelinkuluineen yms. Niihin pyysin ja korvausta mutta vastausta ei koskaan kuulunut.
     
  16. arko

    arko Member

    789
    22
    18
    Vs: Simply Electronics?

    Kukaan ei ole missään vaiheessa sanonut takuun olevan turha tai tarpeeton ominaisuus,toisekseen valtaosa ko.yrityksen tuotteista tulee suoraan Briteistä ja ainankin Canonilla on Euroopanlaajuinen takuu joka pätee silloin myöskin Suomessa.
    Asia on juuri niin,että jokainen pohtii ostopaikkansa itse on vain turha pelotella tarpeettomasti ihmisiä ja monesti tosiaan säästöt ovat sangen suuria ja sitäkautta tekevät hankinnan houkuttelevaksi.
     
  17. nomad

    nomad Well-Known Member

    10 349
    167
    63
    Vs: Simply Electronics?

    Eikös näissä ole se probleemi, että tuotteet ovat enimmältään SE:n harmaatuomia Honkkarista tai muualta kaukoidästä. Sen vuoksi valmistajien eurooppalainen organisaatio ei niitä takaa vaan takuu toimii SE:n kautta.

    BTW Eikös tämä firma toimi Jerseyssä? Lukekaa Hesarin tämän päivän sunnuntaisivuilta juttu siitä veroparatiisista. Eikös tuossa ole ihan tarpeeksi aihetta kuluttajaboikotille - pienemmästäkin niitä on tehty. Itse ainakin katselen hyvät tarjoukset kotimaasta tai sitten Camera.nu kaltaisista taatusti luotettavista putiikeista Euroopasta. Lisähinta on mitätön ja mahdollinen jälleenmyyntihintakin parempi kun voidaan olla varmoja, ettei tarvitse ihmetellä takuun kanssa.
     
  18. Vs: Simply Electronics?

    Kyllähän se niinkin on. Ostin juuri käytetyn järkkärirungon, ja kotona vasta huomasin että käyttöohjeet oli ranskan kielellä. Kamera oli ostettu Pixmaniasta joka on ranskalainen firma... Kerran tilasin juuri tuolta Simplyltä Panasonicin LX-3 pokkarin, josta puuttui suomenkielinen valikko. Tällaiset seikat saattavat aiheuttaa joillekin ongelmia...
     
  19. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 168
    502
    113
    Vs: Simply Electronics?

    Heh, camera.nu oli ainakin aamulla domain-parkissa eli "kadonnut"...
     
  20. kari-s

    kari-s Member

    480
    0
    16
    Vs: Simply Electronics?

    Se on cameranu.nl