Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Metsästyksestä II

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana Kojak, 2 Tammikuu 2006.

  1. Kojak

    Kojak

    39
    0
    0
    Oikealla tavalla kannustettuna ja tuettuna (esim. koivuun) nuoresta miehestä saadaan hyvinkin nopeasti kelpo metsästäjä, joka tarvittaessa kaataa niin hirven kuin muutaman Karhunkin.
     
  2. vn

    vn

    1 464
    0
    0
    Pimeä sarja. :D Siellä ollaan 'metsästämässä'.. Ei tuo punainen hattu oikein vie mun kieroutunutta mielikuvitusta metsästyksen suuntaan.. Voi poikaparkaa.

    Vesku
     
  3. Tulee mieleen yks kallonkeittosessio. Ukko näyttää samalle, vaikka on eri äijä. Laitanpa joskus esille, kun tulee kuva näkösälle.
     
  4. Kojak

    Kojak

    39
    0
    0
    Kieltämättä nämä metsästäjäkuvat oli tarkoitettukin näyttämään vähän sairaalta touhulta.
    Jos "voi poikaparkaa" viittaa kuvaajaan, niin otan säälinsekaisen osanoton kiitollisuudella vastaan:)
     
  5. Kuvanahan nää metsästäjäsarjan fotot oli ihan hupiräiskäisyjä mitä kuvatekstit vielä korosti, mutta todella omalaatuisia mielikuvia tämä parivaljakko tosiaan herättää. Ensinnäkin mallinukke näyttää minusta nuhruiselta Robert Redfordilta, josta pääsimmekin siihen että toinen kaveri taas ei muistuta yhtään Paul Newmania...

    Kummastakaan kuvasta ei tule mieleen se aseen kanssa metsästäminen tai joku hirviporukka - vaan tästä kakkosesta tulee ainakin mulle mieleen ennemminkin se taannoinen tapaus kun sitoivat sen naisen puuhun ja jättivät sinne kuolemaan. Ei sillä että mitenkään herkistyisin täällä päässä tämän "Sundance Kid":n kohtaloa :)