Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

vatupassin puutteessa...

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana ., 22 Lokakuu 2005.

  1. .

    .

    212
    0
    0
    ...anno domini 1903 muurattu Rosenlewin tehtaiden yksi julkisivu voisi olla kenties tämänkin näköinen, mutta eiköhän noi pääsyylliset kuitenkin löydy tuolta canonin hyvinkin moderinista linssifiilamosta....=)

    jollain tavalla merkillistä sekin, että kulkiessani siihen ekaan työpaikkaani tuossa kyseisessä firmassa lähes neljäkymmenta vuotta sitten, en ainakaan muista ollenkaan nähneeni tuonkin tiiliseinän ajatonta kauneutta moisessa tehdasympäristössä. toki se ei tainnut olla silloisille nuorisopupilleilleni sentään ihan noin mielenkiintoisesti karsossakaan....=)

    ja olipahan taas yksi semmoinen kuva, jonka paketointi tähän kokoon kyllä koko lailla vei kuvasta sitä vähääkin ihtiään....
     
  2. Hyi, hyi, hyi, hyi !!! Kuinka uskallat mainita väärässä äänensävyssä ja äänenpainolla kannonin nimeä, sekä moitteellisesti huomautella muka jotain vääristelyä, eihän kannoni tee koskaan vihreitä vaan pelkkää oikeeta ja vain suoraa kuvaa ! Elikä vika on ilmiselvästi kuvaajassa, muuta selitystä ei ole eikä tule !

    Ps. kuva on muuten hyvä!
     
  3. Aika eläväinen seinä :)

    Sepe
     
  4. qu1d

    qu1d

    153
    0
    0
    Sakraali otos.
     
  5. .

    .

    212
    0
    0
    Hyi, hyi, hyi, hyi !!! Kuinka uskallat mainita väärässä äänensävyssä ja äänenpainolla kannonin nimeä, sekä moitteellisesti huomautella muka jotain vääristelyä, eihän kannoni tee koskaan vihreitä vaan pelkkää oikeeta ja vain suoraa kuvaa ! Elikä vika on ilmiselvästi kuvaajassa, muuta selitystä ei ole eikä tule !


    antakee anteeksi tämä varsin moitittavan pahanlaatuinen lapsus. anticanonismini on tuomittavaa, vaikkakin se onkin vain tälläistä puolipiilevää hupaiskerettiläisyyttä olevinaan. armollisen vapautuksen ja synninpäästön saadakseni käytän weeceepaperina vielä seuraavankin puoli vuotta noita nikonin kiiltäväpintaisia esitteitä, sekä menen seuraavan täydenkuun aikaan juoksemaan kuudesti suinpäin tuota sakraalista tiiliseinää, nämä riivatun sigmat molemmissa käsissäni........=)
     
  6. Aivan oikein näin sinun pitäää tekemän!
    Ja katso, olet saava kaikki tekemäsi täydellisesti anteeksannetuksi!

    Ps. Itelle toi tuo mieleen näitä suomen vanhoja ja hienoja tehtaitten seiniä, niitä kun löytää vielä täältä TREeltakin yllättävistä paikoista. Jatka vain näiden kuvaamista, kohta niitä ei ole kehityksen mennessä eteenpäin. Seinät estävät kehitystä riivatusti ja siksi ne poistaa täytyy.