Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Kissan työt

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana 4x5, 14 Lokakuu 2005.

  1. 4x5

    4x5

    1 986
    0
    0
    Meillä on hiiret aloittaneet jokasyksyisen hyökkäyksensä. Seinissä rapisee, ja loukut laukeilee likimain virityksen jälkeen.
    Meillehän muutti loppukesällä kissinpoikanen, joka on vielä pienikokoinen mutta joka pitäisi laittaa leipäänsä tienaamaan. Voinko siis muitta mutkitta viedä sen välikatolle yöksi töitään tekemään? Onko kellään kokemusta?
     
  2. jimi-

    jimi-

    918
    0
    0
    Rokotukset sun muut kuntoon ainakin.. Varmaan on jo rokotettu kun kesänlopulla tuli? Muuta en osaa sanoa. Laita ainakin hetkeksi tom&jerryä katsomaan että tietää pahimmat mokat :)
     
  3. siitä se kasvaa kun popsii muutaman hiirulin.
     
  4. Muistat vaan madottaa säännöllisesti. Jokui on sanonut että paras eväspaketti kissalle on hiiri
     
  5. ja jouluna muistat soittaa sille kissojen lempijoululaulun "varpunen jouluaamuna".
     
  6. MJK

    MJK

    1 436
    0
    0
    Esittäjänä luonnollisesti humppayhtye Viikate.
    Jos se kissa saa köniin hiiriltä niin se ei ole kissa, luonto hoitaa. Siihen kannattaa kyllä varautua ettei se niitä syö, ainakaan kokonaan..
     
  7. Vähemmän whiskassia ja enemmän hiiriä
     
  8. eka tuodaan yleensä näytille ;)
     
  9. 4x5

    4x5

    1 986
    0
    0
    Minä näytin sille ekaa, mutta eipä se sitä syönyt. Tom&Jerryn sijaankin me katseltiin sitten Alaston ase 2½, ja syötiin sipsejä. Sipulimaustetut maistui kissillekkin.
    Mutta rokotukset on vaimon mukaan ok, taistelu alkaa kisun osalta viikonvaihteen aikana. Ressu on ilmottautunut tukijoukkoihin, ja todennäköisesti istuu pihalla kattoluukun alapuolella niinkauan kuin kissi viipyy kommandoretkellään.
     
  10. niin, tarkotin siis että kisu tuo ekan saaliinsa teille näytille ;)

    mutta aijai, alaston ase... taitaa olla hiirillä kissan päivät teidän vintillä...
     
  11. iiuu

    iiuu

    142
    0
    0
    Eivät nykyiset whiskasmössösukupolven kissat paljon hiirten perään ymmärrä, mitä nyt tuttavien katteja olen seurannut. Alien tai Jurassic Park voisivat olla parempia opetusohjelmia....
     
  12. Riippuu niin kissoista, toiset syö mielumin hiiriä kuin kaupan lihaa, mun katit ei ole mikään tykännyt raa'asta lihasta..hiirtä nyt ne ei oo nähnytkään. elävä ahven oli kauhistus, eikä perattu, ei keitetty kelvannut...mutta hauki! Sitä olisivat syöneet muristen.
     
  13. e-0r

    e-0r

    936
    0
    0
    Silakka on herkkua meillä.

    Vähintään kerran viikossa on joku kuollut elukka kuistilla näytillä. Tai sit vaan pari sisäelintä mitkä ei ole maistunut.
     
  14. Meillä kymmenvuotias musta karvakasa on innostunut pikkulinnuista tänä kesänä. Se on kantanut niitä oikein urakalla sisään sohvan taakse ja sängyn alle ja höyhentänyt ne siellä. Myös pulu ja pari oravaa on tullut tiensä päähän neidin käsittelyssä ja tullut näytille kotipihaan. Fasaania se ei ole vielä onnistunut ainakaan kotipihaan raahaamaan.
     
  15. e-0r

    e-0r

    936
    0
    0
    Sohvan taakse? Huh. Kannattaa ehkä pitää ovet kiinni että kissa pääsee sisään ja ulos vain kun sitä autetaan. :)

    Lintuinfluenssa uhkaa! :)D)
     
  16. Kesällä on pakko tuuletella. Jos ovi on kiinni, tuntuu katti hermostuvan vähästäkin odottamisesta ja meinaa tulla ikkunan karmit kaulassa sisään. Sillä on tapana hakata harjan varrella ikkunaan (tai talvella lapiolla), jotta jotain tapahtuisi ja äkkiä. :)
     
  17. Raitus

    Raitus

    72
    0
    0
    Whiskasmössösukupolvi... *lol* Mä kyllä epäilen, että jos kissaa on leikitetty ikinä (ja kissahan leikkii enimmäkseen saalisleikkejä), niin kyllä luonto tikanpojan puuhun ajaa. Pentua en kyllä veisi yöksi yhtään minnekään, joko ne hiiret alkavat kiinnostamaan tai sitten eivät.
     
  18. Meidän edesmennyt otus ainakin whiskasmössöydestään huolimatta hoiteli hiiret paremmin kuin naapurin loukut.. Ei niistä mitään jäänyt. Linnuista jäi sulkia ja varpaat. ;)
     
  19. Vaari vainaan kissa toi kerran jäniksen näytille. Oli siinä ihmettelemistä ku kissa pakitti pihaan perse-edellä ja raahas kuollutta jänöä. Kurkussa oli vain purujäljet eli kai se oli sen ite pyydystänyt o_O
     
  20. 4x5

    4x5

    1 986
    0
    0
    Vein iltapäivällä kissin vintille. Se oli selvästi kiinnostunut paikasta ja oli siellä puolisen tuntia itsekseen. Ressu istui luukun alla odottelemassa, ynisi ja vonkui kun kissi halusi pois. Hiiriä ei tainnut eka metsästysreissu vielä tuottaa, mutta eiköhän niitäkin tule kunhan kokemus karttuu. Täytyy tuossa viikolla kokeilla uudestaan.