Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Suomi ja asioiden hyvä hoitaminen

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana Harald, 30 Maaliskuu 2010.

    Vs: Suomi ja asioiden hyvä hoitaminen

    Onko sulla jotain faktatietoa siitä että kaupunki tarjoaa kämpän pakolaiselle (niin, pakolaiselle. Sinä kun tunnut sekoittavat iloisesti pakolaiset, kiintiöpakolaiset ja maahanmuuttajat) joka on jo sijoitettu muualle? Jos näin oikeasti käynyt, saattaa kyseessä olla perheenjäsenten sijoittaminen yhteen kotiin.

    Taitaa enemmän olla niin että harva suomalainen lähtee paskapalkalla siivous yms. duuniin. Suurimmaksi osaksi niissä on opiskelijoita ja ulkomaalaisia. Lopputulos on sitten se että huonon liksan lisäksi ollaan leipä ja -sossujonossa. Mutta tämä on kai enemmän markkinatalouden ja huonon palkkauksen kuin ulkomaalaisten syy.

    Päästään klassiseen dilemmaan: ulkomaalaiset vie meidän työt. Ei vittu vai oliko se niin että ne ei tee töitä?  :) 

    Sen sijaan että kohdistatte vihanne ulkomaalaisiin/pakolaisiin (valitse oikea vaihtoehto) voisitte yrittää suhtautua maahanmuuttajiin kuin ihmisiin ja kohdistaa vihanne päättäjiin. Ettei lopputulos olisi tälläistä Tony Halme-tason logiikkaa.
     
  1. Vs: Suomi ja asioiden hyvä hoitaminen

    Varsinainen päätelmäketju sinulla. Halmekin mainittu, Yritä vähän lisää, saat sen natsin, rasistin ja Hitlerin sekä kaasukammiotkin sanottua ääneen. Ei onnistu enää leimojen lyönti, hyvä yritys, sorry  ;D

    Enmpä taida sekoittaa noita pakolaislajeja, kyllä se on te hyysärit jotka ne haluaisitte sekoittaa. Haluaisitte että puhuttaisiin työperäisestä maahanmuutosta, jota näistä turvapaikkashoppailijoista ei ole yksikään. Ne minunkin työpaikkani Intialaiset insinöörit sen sijaan ovat. Mutta he eivät ole oikeita maahanmuuttajia, he kun eivät tarvitse hyysäystä tai tukia, eivät tunne itseään uhreiksi tai rasismin kohteiksi. Olen kysynyt  ;D

    Puhun kokoajan sosiaalisesta maahanmuutosta, eli en oikeista Geneven sopimuksen mukaisista pakolaisista, joita Suomeen muuten tuli viime vuonna kokonaista 114 kappaletta ja joista kaikki nämä muut tulijat ovat saaneet nimensä.

    Kiintiöpakolaisia tuli se kiintiön mukainen 750. Kaikki, lue: kaikki, ne muut tuhannet tulijat ovat sitä sosiaalista maahanmuuttoa, joilla ei ole mitään toivoa työllistyä tässä maassa. Heitä ei hyväksytty pakolaisiksi, koska he eivät sitä sääntöjen mukaan ole, mutta he saivat jäädä maahan jollakin perusteella, jolla ei pakolaisuuden kanssa ole mitään tekemistä. Kyllä, tiedän ne luoktukset mitä käytetään... ja ne eivät ole edes samat kuin Ruotsissa, tai muualla Euroopassa, vaan huomattavasti väljemmät. Suomi myöntää oleskeluluvan suojeluntarpeen perusteella sellaisilta alueilta tulijoille, joista tulijoille esim. Tanska ei myönnä. Somalia ja Irak pääsääntöisesti, noin niin kuin esimerkkeinä.
     
  2. Vs: Suomi ja asioiden hyvä hoitaminen

    Muutaman kerran kun käväisee tuolla itänaapurin ja sen entisten valtioiden alueilla, niin äkkiä huomaa että hommat täällä sujuu kuitenkin suht' jouheasti. Tosin jos asiat ei suju jouheasti, täällä ei auta raha. Siellä taas asiat ilman rahaa ei tahdo sujua jouheasti ja jouheus on rahankin kanssa suhteellinen käsite.

    Alkup. aiheeseen voisin ottaa sen verran kantaa, että UPS ja DHL toimittaa paketit erinomaisesti perille. Soitellaan ja kysellään, mutta siinäkin auttaa raha (pika vai normi kuljetus) DPD:stä ei ole kuin 1 kokemus, eikä se ollut juuri postia kummempi. Vaasasta Jämsään tosin on lähes 2x pidempi matka, mitä Texasista Jämsään, jos verrokeiksi pistetään UPS ja Posti. Lontookin on huomattavan paljon lähempänä, jopa puolessa matkaa Texasista  ;D
     
  3. Vs: Suomi ja asioiden hyvä hoitaminen

    Keski-Ruotsista lähetetty kämmenen kokoinen pehmokirje sisältäen 3 pientä lankalaukaisinta halusi kolkutella tänne kaksi viikkoa. Tulipa kuitenkin perille. Länsinaapurit moittivat kovasti omaa postilaitostaan. Jospa tämä vika olikin rajan sillä puolella. Ovat siirtyneet paljolti käyttämään yksityisempien tavaransiirtelijöiden palveluita.
     
  4. Vs: Suomi ja asioiden hyvä hoitaminen

    Hyvä että ymmärrät erilaisten maahanmuutajien luonteen. Selvensi vähän kirjoitustasi ja ainakin osaat erottaa käsitteet. Halme vain tuli spontaanisti mieleen kun jauhoit "maahanmuuttajista" vain yleisen yhteiskunnallisen tuottavuuden tasolla. Toivottavasti muuten duunipaikkasi intialaiset insinöörit saavat pitääkin työnsä, hetimiten kun he joutuvat työttömäksi, on joku vinkumassa siitä kuinka he eivät tuota suomalaiselle yhteiskunnalle mitään...

    Jos on jotain hampaankolossa niin allekirjoittaneelle hyysääjälle voit pistää vaikka yv:tä muitten säästämiseksi.
     
  5. Est

    Est Well-Known Member

    16 799
    1 712
    113
    Vs: Suomi ja asioiden hyvä hoitaminen

    Vali vali ...


    Vali.


    Ruikuttajat.

    Tuollaistako se on, kun on paapottu pienestä pitäen eikä tiedä oikeista ongelmista mitään ?

    Hankkikaa oikeita ongelmia ja valitelkaa niistä.


    Suomi on hyvä maa.
    Täällä on ihan kiva.
    - E
     
  6. Vs: Suomi ja asioiden hyvä hoitaminen

    Miksi?
    edit: Mikä on oikea ongelma?
     
  7. Est

    Est Well-Known Member

    16 799
    1 712
    113
    Vs: Suomi ja asioiden hyvä hoitaminen

    a)
    Ettei turhasta tarvitse loputtomasti uikuttaa (perustelut kyllä olivat jo aiemmassakin viestissäni, ei siihen ihan Einsteinia tarvittaisi huomaamaan, mistä siinä/tässä oli/on kyse.)
    b)
    Sellainen, joka vetää hiljaiseksi. Asettaa asiat oikeisiin mittakaavoihn ja saa pikkupoikien kevätpilihuolet vaikuttamaan turhanaikaisilta. Oikeat ongelmat kasvattavat. Miehen. Oikean Miehen.


    Hanki, sinäkin. Ei tarvitsisi turhia kysellä. "Netissä".


    Kaikkea hyvä ja kivaa.
    - E

    Edit: Typo.
     
  8. Vs: Suomi ja asioiden hyvä hoitaminen

    No tämä veti kyllä hiljaiseksi  :)