Vs: Ensimmäisen filmikameran ostaminen On se Rodinal helpompi kuin FX2, tarttee tietää mieltymykset, eli jyrkkä, äkkijyrkkä vai muheva, myös että laittaako kuumaan veteen jolloin voi emulsio haljeta vai kylmempään jolloin joutu varttooman että koska oikein alkaa tapahtuun... Olen raa-an rotskun rinnalle (nautitaan lasillisen Xtoljuicen kanssa kyytipoikana) ottanut japanilaisvaikutteisen "uppostandin" repertuaariin, eli kiehautetaan kupissa vesi , kaadetaan siihen loraus väkiviinaetikkaa, kuumennetaan uudeleen ja varovasti lusautetaan raaka rotsku pinnan alle. sitten mikroon ja täydellä teholla vesi kiehuvaksi, ikkunasta katsotaan koska nousee valkoisena pintaan. tehot veks ja annetaan olla vaille minuutti, avot se on siinä, kaunis filkan sydän pehmeänä mutta rodinal kauniina reunaefektin helttana ympärillä, nostetaan ylös lautaselle ja leikataan, maustetaan photoflo "pikantilla" ja nautitaan kun on vielä lämmin. slurps! Jep. Tämähän toimii.
Vs: Ensimmäisen filmikameran ostaminen Rotskusta on kaikkeen,, näemmä...MUTTA SE HEPPU OSTI SEN KAMERAN JO, jos huomasit.!! ( Onneks ne haastaa sut oikeuteen eikä minua, kun seuraavat tosikkomaisesti noita ohjeita. ja onneks toi M Vuori ei ole näistä analogiapölinöistä kiinnstunut.)
Vs: Ensimmäisen filmikameran ostaminen M Vuori, se olisikin jännää. Mutta huumori on vakava laji ja nyt grilli kuumaksi.