Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana J.W.The NowHere Man, 10 Huhtikuu 2009.

Onko nyt rauhallinen pääsiäinen ?

  1. ei,ei ollenkaan, flaidis takas

    2 ääntä
    16,7%
  2. ei, diggasin tota flaidista

    2 ääntä
    16,7%
  3. no jotenkin flaidis rauhottaa

    2 ääntä
    16,7%
  4. "could not care"

    2 ääntä
    16,7%
  5. "Could not care less"

    4 ääntä
    33,3%
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
    Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    kuule kai: se juttu NIMENOMAAN ei mene noin, olen vuodesta 2002 pitänyt sapattia, touhunnu mitä olen touhunnu, kuvannu lähinnä omaksi huvikseni sarjaa "Grainy days" eli kuvia "Vitutuksen syvistä syövereistä", pannnut kuntoon pääni, osaksi kiitos kameralaukun ja Teemun joka ei pannut mua jäähylle vaikka aika rajua oli toi revittely yhdessä vaiheessa. Nyt on retrspektiivi "Lush Life" kaikilta osin valmis, mitä jotakin muotikuvia vielä viimeistelen, käsikirjoitus ja pohjapiirokset valmina, sponsoritkin suurinpiirtein, Sekä Suomen Kuvalehti ja Hesarin tyypit informoitu, suku lisärahoituksen kansssa takana, jos vaikka taiteilijaeläke ei ekana vuonna natsaisikaan , vaikka aika kovat tyypit on suosittelijoina; Otto Donner, musiikista(joka noin meidänkesken istuu k.o. raadissa pättämässä jaosta) Sitten on valokuvauksen professori Taikista Merja Salo joka päättää parisivuisen suosituskirjeensä sanoilla" Suomessa ei voida ajatella kirjoitettavan musiikin tai muodin historiaa ilman Jukka Vatasen valokuvia ja niiden ajankuvaa mikä, harvinaista alalle, ulottuu aktiivisena neljäkymmentä vuotta-aivan tähän päivään" muut suosittelijat ovat Vuokko Nurmesniemi. Designin guru ja Riitta Lindegren Glorian päätoimittaja ja journalismin Guru. Minäkö katkera vanha ukko...joo, niinpä kai.. ja varsinkin vaatimaton...
    Mutta kun aloitan näyttelyn jälkeen uudelleen, olen musiikkituottaja (tuon eläkkeen turvin) ja käytän valokuvausta vain tuossa tuotannossa työkaluna ja sitten omilla reissuillani käyntikorttina. Miksi ?? nykypolvi valitettavsti pilasi mun hiekkalaatikon, tarttee vaihtaa hiekkalaatikkoa. ei se sen kummallisempi juttu ole
     
  1. Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Okei, tämä selvä. Tekstisi kertoi kyllä kaiken - ymmärrän nyt paljon paremmin monta asiaa.
     
  2. Bester

    Bester Member

    790
    0
    16
    Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Tuo aivan ensimmäinen kuva on ajattoman elegntti. Tulee mieleen 20-30 -lukujen glamour (lyhyet flapper-tyylin hiuset). Onko jälkikäteen rajattu vai alkuperäinen neliökuvasuhde?
     
  3. Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Ehkä ymmärrät myös, etten kauheesti jaksa jankuttaa. Lisävalaistusta asiaan saat visiitillä  www.jukkavatanen.com    ja varsinkin osastosta "BLOG" se on aivan oleellinen osasto. peace&love.amatööri= asiaan rakkaudella suhtautuva/ Amore. jne kaiken lähtäkohta ja "kellokorttmiehen" vastakohta. ihan HELVETIN hyvä tapa suhtautua kuvaamiseen... tuliskohan nyt toimiva linkki ??  www.jukkavatanen.com   
     
  4. Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    bester: TÄH ???  paskaräppäys model exposta viikonlopun aikana mun Nixon digillä. lisää on kattotavana saitilla  www.123Speedmodels.com   saadaan sinnekin vähän liikennettä, vaikka ei ole muita maksajia kun mä itte !
    ton prolabin kustannuksiin onneksi joku täällä osallistu kun tilaa filkkoja.  www.123Prolab.com   sitten kun laskee noi Kovasen ajot tohon päälle, niin kyllä näillä pikkpuroilla pärjää vaikkei heti tota eläkettä heruiskaan.Eikä tartte fotoja rahasta ottaa... se on se päälimmäisin tavoite. amore photographica, moltto bene maccina (leica ja mitä nyt sattuu hasselia oleen käsillä) (älä ny kuikuri korjaa, en mä italiankielstä mitään tajua: maccinakin on auto...)
     
  5. Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Täytyy sanoa, että en tajua noista sun teksteistä juuri mitään.

    Hillitse vähän kuitenkin kerskailujasi näillä sinun rahoillasi ja busineksillasi. Sinun yhtiösi on todettu varattomaksi ja sillä on lukuisia maksuhäiriöitä ja verottaja karhuaa sinulta maksamattomia alv-eriä jne. Tämä kaikki on julkista tietoa. Yrityksesti kuuluu suurimpaan riskiluokkaan RL5 ja eniten negatiivisesti vaikuttaneet tekijät on vastuuhenkilötausta ja toisena maksutavat.

    Nämä on siis kaikki julkista tietoa. Tämän viestin voi poistaa, jos joku niin haluaa. Olen aina sanonut, että eniten rahoillaan ja busineksillaan kerskuu ne joilla ne asiat on eniten sekaisin.
     
  6. Mike

    Mike

    699
    0
    0
    Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    En ota kantaa Jukan kuviin sen enempää, koska ne näyttää lapsen tekemiltä ja tekstit todella häiriintyneiltä, mutta tässä vanha pieru, joka osaa.

    Markku Lahdesmaki

    Kateeksi käy, mutta hyvällä tavalla, inspiroiva kaveri.

    Ei kaikista aikansa eläneistä spurguista tule tommoisia katkeria lässyttäjiä, osa menee ajan mukana ja kehittyy aivan huipuksi.
     
  7. Est

    Est Well-Known Member

    16 914
    1 745
    113
    Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    En ota kantaa mihinkään -ikänä- mutta eikös toi ole vähän kun vertais Herman Göringiä ja Fransiscus Assisilaista keskenään ... meinaan - niinkuin kehonrakennusmielessä ?

    Mutta en ota kantaa - mihinkään :D


    - Erska
     
  8. Bester

    Bester Member

    790
    0
    16
    Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Tuota ekan sivun ekaa bodia bodia -kuvaa tarkoitin (ei onnistu tällä foorumilla kuvan quottaus).
     
  9. Mike

    Mike

    699
    0
    0
    Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    No näyttää niin lennokasta olevan muutenkin keskustelu tällä sisäsiittoisella forumilla, että jotain kuvaa pullosta vedessä onnistutaan vertaamaan bodykuviin. Pitäisi mulle avata oma osasto tänne, vastaisin kysymyksiin elämästä kun näyttää olevan hieman patoutumia monella. Eikä tässä Est nyt suhun viitata laisinkaan.

    Nostetaan kissa pöydälle, puhutaan anonyymisti hormoneista, haukutaan yhdessä kaikki kuvat maailmassa. Kunnon terapiaa tälle mielisairaalle porukalle.
     
  10. Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    joo lähdesmäen make, ihan iso syy siihen että lähdin sapatille enkä sulle yhtään häpeä tunnustaa. voin kertoa syynkin siihen:
    Mulla oli katos byroo siinä samassa mestassa tehtaankadun päässä missä seinän takana busaili ami hasan et kumppanit ja moni muu, ihan hyvin tuli keikkaa, oli komisesataa neliötä ja kaikki masiinat ja pelit ja vehkeet. kaks assaria, toinen hääri kuvanteossa, toinen  labbiksessa Oli oma linja niin E-kutosellekin kuin Cee neliykkösellekin kaks jobon automaattimasiinaa jolla vänettiin tutuille kamuillekin.
    Sitten vaan tuli tilanne että alko toi digi valtaa  alaa, keikat väheni, kun eka kysymys oli Onkai sulla Digi. Mulla oli millin kamat hasseleissa, pro fotokamoissa eli flasseissa, sinareissaja ennenkaikkea labbiksessa ja sky taustoissa, keittössä ynnä muussa, ynnä muussa. alko vituttaan toi höpötys digistä, niinkuin montaa muuatkin aikalaistanikin. No ainahan voi paikata finansseja vuokraamalla noille aloittelijoille, oli mut listattuna jopa ProFoton vuokramestana Svedujen foorumiilla Suomen mestana. aina välillä tuli joku stara käymään ja sano nää ja nää kamat, mistä assari ? Mä sanoin että noilla sun hinnoilla ota mut, se on ihan passeli. Ei tää mitään, ei se mun itsetuntoa syöny. sitten tuli toi lopullinen niitti: vuokraisäntä oli kuunnellu aikansa telkkari nelosen ja muiden ruikutusta, vuokraa meille toi mesta siinä on toi viismetriä leveä skaitaustakin luonnonvalossa valmina. nosti ensin vuokraa puolella, sen nielin kun otin lisäksi pasi haarasen. sitten taas alkoi ruikutus, lisää vuokraa kun on tehty tuplavuokrasta tarjous. sanoin että mietin, eli mikä on"kipuraja" ??
    Yhtenä päivänä tuli duunibuukkaus, matti nykäsestä potretti: Copy oli kehittänyt kaikkein aikojen tarinan sille: "vaimoa voi vaihtaa mutta kännykkäliittymää ei" ja kuva sinarilla ja 4x5 tuman laakalla  matista sky taustalla, kun mulla semmoinen kerta oli siinä valmiina.
    taattua mustuman sävymuutosta ja gradiaatiota, ky sä tiedät... OK aamulla soittivat, joo Womecom oli putiikki: Matti on taas siinä kunnossa ettei voi tulla mutta me lähetetään sulle kundi jolla on samanlaiset vermet päällä kuin matilla keikalla, tollaiset K-Sport verkkarit.
    kundi tuli, puolenkymmentä shottia laakaa ja samantien kehitykseen, iltapäivällä kama asiakkaalle, ei se digikaverikaan olis sen nopeammin niitä saanut ja lasku hetiperään. 7 päivää netto. Sit tuli kuva esille Mäkitorpan myymälöihin: VOI VITTU ! mun kuva skarppina kun mikä, tietenkin, mutta Matin lärvi?? joku epäskarppi passikuva vedettypahviständin kokoon ja jatkoksi sille, valo ihan eri suunnasta, kaikki ihan päin persettä, Jos toi kelpas digiaikana, niin mä en kyllä ole mukana siinä ajassa. se oli siitä hetkestä loppu, sanoin pasille ja kavereille, nyt kävellään toi skytausta rinta rinnan puhki ja paskaks, ei tuu telkkarijätkät kuvaamaan mitään sillä taustalla. sit vaan kamat veks, osa kierätykseen osa myyntiin osa varastoon. nyt oon kaivanut noi Pro:t taas ulos ja alan viritteleen kamoja kuntoo, kun on sellainen aika että kuvalla taas oikeesti on jotakin merkitystä ja on yks ja hailee millä on lähtökohta tehty. Miten se Markku Lähdesmäki tähän liittyy ? Sillälailla että vähän vitutti että aina kun oli hyvä nakki tarjolla, se meni Markulle, kun aadeet päsi samalla losiin kuvaamaan ja pulju, lue asiakas, maksoi. siinä nosti vanha katkera jäärä hiukka päätään mutta nyt on systeemit kunnossa, mulla on oma tuotantoyhtiö joka hoitaa kaiken, itse olen vaan oma aadeeni mutta mun broidi toimitusjohtaja, vanhin poika studiomanageri. Ollaan laskutusasiakkaita profotolle, Kovasen limopalveluille, lailan ja pietarilaisen julian mallitoimistolle, Klaus K:n catering palveluille ja niinedelleen. Mun broidi joka ajaa mersu CLK:lla , käy paneen nimet diileihin. ajatuksena on että me tuotetaan ja maksetaan kaikki ite. katsotaan kuka halua aostaa noi paketit. Mitään studiotilaa ei vuokrata.mennän vaan mestoihin missä kuvataan.  Pitää pitää mielessä että mä oon ainoa suomalainen joka on inessä ruotsin fotokuvioissa hasselin ja Profoton kautta. ja tää konsepti toimii, kato vaikka netistä svedua Carl Bengtson, mun ikäinen kaveri, duunaa etupäässä analogista hasselilla, skannailee Flextightillä. mun keskimmäinen poika Miika on ton Pluton kundin opettama, tehtiksen päästä. Tällä hetkellä busaa noita Ikean juttuja Suomessa, mutta on kutsuttu Ruotsiin busaamaan. mun nuorimmainen Tuukka soittaa musaa joten sitä ei faija häiritse noissa retroiluissaa.että semmoinen on tän "eläkeläisen" kuvio...Näyttelyn jälkeen katotan mikä on "katu uskottavuus"
     
  11. Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Bodykuvia pullokuviin, kuka tässä on häiriintynyt ? enks mä jo ehdottanut että laita oma juontees, ei nää kommentit sulle ole tarkoitettu alunkaan, vaan noille muille jotka kommentoi sun kuvia. sä et näytä pysyvän aihessa sit millään Mike. Pullokuvat, kun sulla ei ole taitoa ymmärtää, oli kommentti tuolle nuorukaiselle joka sit sanoi kyllä ihan iisisti olevansa amatööri. Mike en sano että olet amatööri kuvaajana, mutta suhdetoiminta ja ihmis suhde ja lukemisen ymmärtämis osastolla et ole ekaa peruskoulun luokkaa vielä läpäissyt.

    Mitä tulee mun firmaani ja mun maksuhäiriöihini, kaikki on julkista tietoa, tietenkin. ja osa tuota sapatille lähtöä, en sentään kaikkea laita framille. sen sanon että jos homma menee jumiin niin se menee jumiin. sentakia on syytä katsoa totuutta silmiin ja tehdä johtopäätökset, ja vaikka ajaa limusiinia. se että pankki porukka tervehtii kertoo sen että olen framilla enkä luikkinut piiloon, samaten  takaajat on edelleenkin kamuja.sanoin jo että pienet purot ruokkivat jokaista. se että verottajakan ei ole laittanut käpälälautaan kertoo kai sen että hekin saavat oman osansa. ei se mitään muuta että kirjaimet on sitä ja numerot sitä mitä on.sanoihan se entinen tyttökin Voguen kansista, ei niitä voi syödä, ei voi noita munkaan shotteja, tarttee vain parempi narika keksiä tilalle, esim uusi tuotantoyhtiö...

    Sitä en voi olla laittamatta vielä Make: sanos muita jolla palikat on täällä SUOMESSA kasassa, muitakuin esim Horst Neumann, Pasi Haaranen, Sami Kero, Jouni Harala. Kuka tekee esim pääsääntöisesti ulkomailla kuten Horst, jolla on agentti Lontossa,Tokiossa ja jossakin muualla.Lähdesmäkeä ei lasketa se ei operoi suomesta käsin...
     
  12. Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Pyytäisin kohteliaimmin ettet yleistäisi muutaman henkilön kommentointien takia kaikkia täällä notkuvia samaan kastiin.
    Kiitos.
     
  13. Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Sanoo minä itte eikä kukaan muu.
    Jessus mitä egoilua, toivottavasti emme eksy samaan kaupunkiin, sillä egomme eivät sinne samaan aikaan mahdu.

    Edit:
    Mulla on planeetan suurin (ego)
     
  14. Mike

    Mike

    699
    0
    0
    Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Kaikkihan tuosta hullusta porukasta kärsii tällä forumilla, eikä Teemukaan asialle mitään tee.

    Tänne tarvitaan ekana vitun iso stressipallo, jota kaikki voi nussia vuorotellen. Sitten yksi iso pehmeä huone, jonne nuo pateettiset hörhöt pistetään. Kolmas mesta olisi sitten vähän kuin tarkkailuluokka, jonne Ansela voisi tulla nipottamaan kaikesta vitun pienestä kaikille.

    Siinä riittäisi tekemistä näille tämän forumin paskahousuille, jotka ovat kaikista kovimmassa äänessä suurimman osan ajasta, mutta kuvia ei löydy sitten niin millään, osa ei taida edes kuvata.

    Saisitte te karvakuonot ja muut keskustella rauhassa kuvistanne ja ehkä tänne ajan kanssa lisääkin lössiä tulisi, mutta ottakaa nyt se silmä käteen ja katsokaa tätä toimintaa. Täällä kieltämättä on täysin seinähullua kyttääjää, joita häiritsee muiden tekemiset enemmän kuin jääpuikko omassa perseessä. Menkää nyt saatana jo kuvaamaan, koska mä en ainakaan ole nähnyt tällä forumilla yhtään suunsoittajaa, joka osaisi kuvata paskanvertaa ja luen siihen laumaan itsenikin, mutta mä sentään ainakin kuvaan.

    Jukka, sun tekstejä ei varmaan tajua kukaan, koita jäsennellä ne jotenkin.  

    Riksarst: no sovitaan niin, mutta mitä sitten? Hankkikaa elämä.
     
  15. Heli

    Heli Active Member

    6 689
    0
    36
    Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Upea ja kaunis. Noin yksinkertaisesti. Kiitos ja hyvää pääsiäisen aikaa (mä lähden Kainuuseen, jospa siel ois vielä oikeeta lunta!).
     
  16. Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Onko pakko jos ei halua

    Mitä se kenellekään kuuluu kuka osaa kuvata ja kuka ei ?
    Ne kuvat voi olla arkistossa odottamassa jotain suurempaa...

    Ei ei me kaikki siitä jää puikosta nautita, vaikka joukossa on varmasti sellaisiakin henkilöitä jotka siitä nauttivat...

    Onko se sulta pois mitä me tehdään ?

    Sisälukutaidon yleensä oppii jo koulussa, toiset eivät koskaan


    Edit:
    Laittakaas tämä paska jo lukkoon, ennen kuin lipeää enemmän henkilökohtaisuuksiin yleistysten kautta
     
  17. Mike

    Mike

    699
    0
    0
    Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Niin, ekana kyllästyin tämän roskan katsotuimman ketjun ylläpitoon ja lopetin sen. Se ei riittänyt, vaan piti sitten oikein avata oma ketju sille kun kuvat eivät enää näkyneet. Nillitys ja vaivannäkö jatkui siellä ruotien malleja ja kuvaajaa kuin paremmatkin ihmiset. Sitten sekään ei enää riittänyt, vaan avattiin tämä ketju, jossa taas samat vitun hullut lässyttää kaikenmoista epäolennaista. Jos mulla ei ole sisälukutaitoa, niin eipä näytä muilla olevan sitten pätkääkään ymmärrystä millekään erilaiselle kuin sen oman vitun pienen laatikon seinät ja sen kyllä huomaa. Teille ei riitä yleistäminen, vaan te hyökkäätte säälittävällä porukalla kaikki yhtä henkilöä vastaan ja sitten olette sormi suussa ihmettelemässä kun tulee vähän kommenttia takaisin. Ikäänkuin te omistaisitte internetin ja vain teillä ylevillä runkkareilla olisi vain oikeus jotain sanoa ja yleensä keskitytte vain vittuilemaan sisäsiittoisen piirinne ulkopuolisille.

    Joten lukitkaa nyt tämä ja tuo toinen ja koittakaa nyt herranjumala päästä ylitse yhden ihmisen, säälittävää akkojen marmatusta tuo teidän vollotus. Ja uskokaa pois, on tässä koitettu teille kiltistikin sanoa sama asia, mutta koska te sohvaperunat ette vain usko, niin josko menisi ratakiskolla perille. Hankkikaa siis elämä ja menkää kuvaamaan.
     
  18. higgins

    higgins Active Member

    4 660
    7
    38
    Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Paska ketju viimeinen lause asiaa, Higg

    ps. Tartu mikkiin: Osaisivat edes laulaa! En kestä, sama
     
  19. nokku

    nokku Active Member

    2 456
    0
    36
    Vs: Bodareita vai näitä ? Jukan kommentti Mikelle

    Mä tykkään ihan näin pääsiäispyhien alla, paremman tekemisen välissä, lueskella näitä eskalaatioita. Paljon hyviä puheenvuoroja! Yllättävästä suunnasta, rapsakkaan alakoukun tavoin tuli tuo Kai Nalon "paljastus" bisneksistä ja hyvin on venynyt Mikekin sanallisissa torjuntataisteluissaan. Kannattaa Mike muistaa, että "sisäsiittoisten foorumirunkkareiden" (vai mikä se termi nyt oli) resurssit ovat rajattomat, tuhlaat vain aikaasi ja mielenrauhaasi.
    Jukka Pro voisi skarpata kappalejakojensa ja tuo 'bodia bodia' (eka kuva) -kuvaa on käytetty täällä jo niin monissa yhteyksissä, että mallille olisi syytä jo maksella jotain lisäkorvauksia.
    Pientä skarppausta siis vielä niin olis aika luettava ja viihdyttävä (on toki jo nyt) traditionaalinen fooruminahistelu kasassa.

    ..ja Teemu korjaa jätteet..:D
     
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.