Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Ring.

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana emerik, 30 Elokuu 2005.

    Plaah... Nykyään kaikki pitäisi antaa valmiiksi annettuna, myös elokuvissa. Kaikkiin kysymyksiin pitäisi antaa vastaus eikä mitään saisi jättää kyseenalaiseksi. Siksi Ameriikoista tulee elokuvia, jotka ovat suurimmaksi osaksi pelkkää sontaa. Itse pidän pienemmän yleisön elokuvista, jotka ovat usein muun maalaisia kuin amerikkalaisia, tai jos ovat amerikkalaisia, niin eivät kassamagneetteja, koska niissä herätetään katsojan mielissä kysymyksiä ja ajatuksia, jotka saattavat jäädä pyörimään mieliin pitkänkin ajan kuluessa elokuvan katsomisesta.

    Kannattaisi emerikin varmaan pysyä pelkissä Poliisiopistoissa ;)
     
  1. emerik

    emerik Well-Known Member

    5 870
    51
    48
    Ehkä voi olla että pidän hiukan loogisimmista elokuvista. Olen tottunut vain kirjoihin joissa on syvyyttä ja ehkä tietyllä tapaa asiat selitetään. Tosiaan en ole elokuvina tykännyt kauhuleffoista. Kirjoina ne on monesti ollut ihan luettavia ja mielenkiintoisia. Charles Dexter Wardin tapaus, Lovecrafilta on minusta tai oli mieletön sellainen. Johon elokuvat ei pysty. Elokuvilla on vain visuaalinen kauneus etunaan vain.
     
  2. Höpöhöpö. Jos katsot elokuvan Dogville, on se aivan muuta kuin visuaalisesti kaunis, mutta silti aivan loistava elokuva. Tosin moni saattaa vaihtaa kanavaa jo ensimmäisen viiden minuutin jälkeen, koska lavasteet ovat niin karut.

    Itse muuten perustin kommenttini ihan kaikkiin elokuviin yleensä. Mutta jos kauhuelokuvista puhutaan, niin itse en pidä yhtään mistään "veri lentää"- ja örkki-kauhuleffoista, mutta tuollaiset Ringin tyyppiset iskevät.
     
  3. Minulle on sama onko leffa tarkoitettu kauhuleffaksi vai ei, samoista elementeistä se mielenkiintoisuus löytyy kuitenkin. Minä kun en osaa siihen kauhuelementtiin niin eläytyä. Silloin menee huonosti, jos toivoo, että päähenkilö kuolee, että kirkuminen loppuisi :)
     
  4. emerik

    emerik Well-Known Member

    5 870
    51
    48
    Loitto totta, taidanpa kokea tuota samaa oiretta. Ja Annuska sama juttu eli kauhuleffoista on kiinnostavuus juuri noitten syitten takia nollassa. Jos juoni ja elementit on kohdillaan niin sen jaksaapi katsoa mutta jos nuo on kusten tehty lainatakseni niin kyllä katsominen jää siihen. Sama pätee kirjoihinkin.

    Ringissä oli elementtejä mutta kuitenkin tyytymättömyys nostaa päätä. Mutta hyvä kun olemme erilaisia ja voimme olla.