Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

150 harhakuvaa

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana Jari Siren, 2 Huhtikuu 2008.

    Vs: 150 harhakuvaa

    Siis harhakuva on lähinnä tuolainen toisten valkaama sekasotku, sinne saa nykyisin laitaa kerran viikossa kuvan ja huvittavista poistoista riipumatta tai ehkä juuri niistä johtuen olen sinne joka viiko yhden kuvan lisännyt.

    Omaa mieltymystäni kuvaa enempi nämä.
    http://photo.net/photos/Jari Siren
    Varoituksen sana että kuvia on n. 200 mutta ne on vähän kategorioitu.
     
  1. Vs: 150 harhakuvaa

    Hieno suorastaa loistavaa:D
    Vastaavanlaisia kirjoituksia tämä sankari on vuosia kirjoitullut ketjuihini, eniten näyttää ärsyttävän miestä jos joku sattuu pitäämään kuvista, no ei se minua haitaa, kertokoonse komentoijasta enemmän kuin kohteesta?
    No toivoa saa kukin mitä haluaa ja rakentaan uskonsa haluamakseen.

    No tuon 150 kuvan eteen on nähty paljon vaivaa, siis ensin sai laitaa kolme kuvaa viikossa ja about 6kk 1 kuva viikossa.
    Postauksen tarkoitus oli vain "juhlistaa" parin vuoden projektia saada tenavien hyväksyntä kuvilleni, tuo on samanlainen "pakkomielle" että on laitettava se kuva kun, vaikka kuukauden kuva jolta on mennyt pohja jo aikoja sitten, mutta ei vain voi olla laittamatta:D
    ぶるぶる!キャビテーションエステの効果って知ってる?

    Mitä tulee postaamisiin yleisesti, niin suhtautumiseni on ilmeisesti toisenlainen kuin joillain, ei tarkoitukseni ole laitaa kuvia esille hei katsokaa onistuin tarkentamaan silmään, vaan uusia kokeiluita joista toivottavasti tulee kehittävää keskustelua.
    Viimekuussa olen kuvannut kuvapalveluun n.400-600kuvaa josita osa menee läpi ja omaksi huviksi/ kokeiluita toisen mokoman, esille olen laitanut varmaan jonkun kymmenen, enkä suinkaan mielestäni parhaita, ns. onistuneiden kuvituskuvien postaaminen ilman että niisä on mitää muuta kuin tekninen sisältö jätän muille.

    Jos jotkut otaisi sen pään pois seiltä hanurista ja käytäisivät avustavasti järkeään niin voisivat oivantaa että massa postaamiseni nimenomaan kyseen alaisten kuvien suhteen on hyväksi koko valokuvaus netti yhteisölle ja väitän että olen nähnyt omia kokeilujani jatkojalostetun! 
    Toisille on aivan sama mitä kirjoitan niin he tulkitsevat sen vituiluna, vaikka se ei todelakaan sitä ole!
     
  2. Teemu Laine

    Teemu Laine Ylläpitäjä Ylläpidon jäsen

    4 721
    121
    63
    Vs: 150 harhakuvaa

    edit: piti laittaa  ;D
     
  3. Vs: 150 harhakuvaa

    Jälleen kerran Jari puhut paskaa. En ole vuosia kirjoitellut ketjuihisi, itseasiassa sinä taisit alun perin käyttää minun kuvaketjuani provotaksesi jostain, mistä kukaan ei tajunnut mistä oli kysymys. Ja tottakai aiempi käyttäytymisesi (muunkin kuin kuvapostailun kanssa) vaikuttaa mielipiteeseeni. Tunnustan myös, että minua ottaa päähän jos joku sanoo pitävänsä kuvistasi - mielestäsi kuvat edustavat digitaaliajan huonoa seurausta. En vieläkään ymmärrä, mitä ihmiset näkevät kuvissasi. Mielipiteeni edustaakin vain mielipidettäni, kuten jo aiemmin sanoin - ja tosiaan, pääasia on että itse pidät kuvistasi.

    Edellisessä postauksessasi et taaskaan perustellut tekemisiäsi vaan oletat vain, että kuvasi jotenkin avautuvat itsestään. Etkö todella näe, että vaikka sinulla ideaa kuvissasi olisikin, niin lopputulos ei ole sen näköinen kuin se neuroneissasi on ollut? Varmaan kaikki meistä ovat jossain vaiheessa löytäneet photarista sen toiminnon, jolla yhdestä kuvasta saa peilattua neljä kuvaa ja ajatelleet itsekseen, että onpas hauska - hetken kuluttua sitä kuitenkin tajuaa, että tässä ei ole mitään uutta ja tekniikkani on alkeellista = emme ole postanneet kuvaa taiteena.

    taide on nimenomaan uutta tai vanhan käyttöä luovasti. Edellisessä postauksessa otit taas asian jotenkin niin, että vittuilen sinulle ihmisenä, vaikka arvosteluni pohjautui kuvagalleriaan. Jätän kommentoinnin taas vuodeksi tähän, katsotaan vuoden päästä uudestaan.

    Ville

    ps. Ja ettei totuus unohtuisi ja tulisi väärää vaikutelmaa, sinulta löytyy myös hyviä kuvia - ei huippuja, mutta eipä niitä löydy minultakaan; niitä on harvassa, mutta ne hyvät hukkuvat - ne hukkuvat Sirensuohon...
     
  4. Vs: 150 harhakuvaa

    Millä aikavälillä nämä kuvat on siis otettu? Kolme vuotta sitten kun olit aloittelija, vai tiukkojen opintojen jälkeen kun sinusta tuli ammattilainen?
     
  5. Vs: 150 harhakuvaa

    No muistan jonkun tuurikuvaaja komentin sinulta, no anti fanklubini jäsenmäärä on kuitenkin sen kokoinen että en muista tarkaleen koka mitäkin on sanonut, mutta ei sillä väliäkään, hieman ihmetyttään tämä avautumisen tarve. (kaipa siinä hiukan vitutus laantuu kun saa purkaa?)
    No niin tai näin pääasia että lehdet, kustantomat, näyttelyissä kävijät ja kriitikot diggaa + sadat ellei sadattuhannet muut nettiläiset:D
     
  6. Vs: 150 harhakuvaa

    Pakko vielä sen verran Jari lisätä, että miten sinua voi ihmetyttää avautumisen määrä? Itse avaudut harvasen päivä, mutta päinvastaisella tavalla - itse kuviasi kehuen ja niiden kriitikkoja mollaten.

    Ja sen suuremmin faneistasi tietämättä, niin oletko ikinä ajatellut, että tällaisena nettiaikana, ei kannata ottaa kommenttien plusmiinus-saldoa kovinkaan objektiivisena mittarina kuvillesi. Ne on varmaan ne TEINIT, jotka diggaavat kuvistasi.. *pun intended*

    ja vielä, eikös tuo sinun nimittämisesi minua tuurikuvaajaksi ole aivan samanlaista avautumista?
     
  7. Vs: 150 harhakuvaa

    Ei kun muistan että sinä kutsuit minua tuurikuvaajaksi.
    Muistaakseni tämän kuvan kohdalla:D (miten mulla on näin hyvä muisti? vaikka en useimiten muista mikä päivä ja mikä valuutta on menossa:D)
    <IMG src="http://jarisiren.1g.fi/kuvat/New+uudet/IMG_0785x900x900.jpg_medium.jpg"][​IMG]</IMG>
     
  8. Vs: 150 harhakuvaa

    Itse en muista tapahtumaa, mutta jos se on tuon kuvan kohdalla ollut, niin kyse on varmasti ollut siitä, että  olen kehunut tätä kuvaa ja ihmetellyt miten taas edellinen kuva oli niin kuraa - tästä sitten varmaan se nimitys tuurikuvaaja.

    Mutta panosta nyt hieman taas enempi tuohon kirjoittamiseen, ettei tule niin paljon väärinkäsityksiä.
     
  9. Vs: 150 harhakuvaa

    Ei se mitään:D
     
  10. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 335
    3 001
    113
    Vs: 150 harhakuvaa

    "Higgsin Bosonia ei yrityksistä huolimatta ole havaittu. Higgsin kenttä näyttää samalta kaikista suunnista ja on enimmäkseen erottumaton tyhjästä avaruudesta."

    Lainaus Wikipediasta.... piti laittaa ;)
     
  11. Vs: 150 harhakuvaa

    ai katos, siinähän ne ylivalotetut yksityiskohdattomat kohinaiset käsikuvatkin!!!!! Kiva, että nyt voi katella kaikki kerrallaan
     
  12. Kasimir

    Kasimir Well-Known Member

    9 673
    525
    113
    Vs: 150 harhakuvaa

    Mitkä kohinaiset? Tarkoituksella tehty rakeisuus ei ole samaa kuin kohina. Perusasiat kuntoon, ennen kuin
    ollaan päällepäsmäreitä.

    kapa
     
  13. saltikov

    saltikov Member

    529
    0
    16
    Vs: 150 harhakuvaa

    Juuri näin. Kohina tarkoittaa hyötysignaaliin kuulumatonta signaalia. Jos kohina on tarkoitukselista niin se ei ole kohinaa. Toisaalta voidaanhan kohinalla tarkoittaa myös mitä tahansa satunnaisista taajuuksista koostuvaa signaalia.
     
  14. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 335
    3 001
    113
    Vs: 150 harhakuvaa

    Kohinalla voitaneen tarkoittaa myös ajatusvapaata nettikirjoittelua?
     
  15. AnselA

    AnselA Active Member

    8 534
    4
    36
    Vs: 150 harhakuvaa

    Valkoisen ja vaaleanpunaisen kohinan lisäksi pitäisi mallintaa myös sireenin värinen kohina.