Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

OSTETAAN Konica Hexar AF

Keskustelu osiossa 'Ostetaan' , aloittajana kinrosai, 23 Heinäkuu 2005.

    Ostaisin hyväkuntoisen ja siistin, hyvinpidetyn Hexar AF:n.
     
  1. batbug

    batbug

    41
    0
    0
    Paljonko tuollaisesta olisit valmis maksamaan?
     
  2. Käytännössä uudet tuntuvat olevan tuolla 350-400€.

    Koska juuri törsäsin rahani keskikoon laitteeseen, taitaa olla pakko tyytyä jo tekemääni ratkaisuun pysyä tässä tarpeessa MX+40mm yhdistelmässä.

    Ellet sitten tee täysin lyömätöntä tarjousta, josta en malta pitää näppejäni erossa. YV?
     
  3. Markus Hautaniemi

    Markus Hautaniemi Active Member

    1 265
    0
    36
    Tällä hinnalla et saa vielä uutta kameraa, vaan käytetyn kameran. Uudet Hexarit maksoivat aikoinaan noin 840€ ja erikoismallit vielä tätäkin enemmän. eBay nettihuutokaupassa olleet käytetyt Hexar AF:t on myyty noin 400 eurolla ja käyttämättömiä(uusia) huomattavasti kalliimmalla hinnalla.
     
  4. Jaa, sitten myyjät ovat varmaan valehdelleen siitä käyttämättömyydestä. Meinaan, että tuollon kun tuon kirjoitin tein haun eBayhin päättyneisiin huutoihin ja tarkistin asian.
     
  5. Markus Hautaniemi

    Markus Hautaniemi Active Member

    1 265
    0
    36
    Kaikkea mitä eBay:ssa lukee ei kannata "sokeasti" uskoa. Moni on tullut petetyksi, kun on luullut ostaneensa uutta tavaraa ja se onkin paljastunut käytetyksi. Kannattaakin katsoa ennen "huutoa", myyjän palautteet ja pistearvo, siitä voi usein jotain päätelläkin.
     
  6. Ihan totta? Empä ole ennen kuullut, olenhan vasta parisataa kauppaa sieltä tehnyt. Mutta aina sitä uutta oppii, kun vanhaksi elää.
     
  7. ekokko

    ekokko Member

    93
    0
    6
    ihan vaan tiedoksi, että hgin fredan fotoykkösessä oli kesällä kahteenkin otteeseen hexar af 250 euroa...
     
  8. Markus Hautaniemi

    Markus Hautaniemi Active Member

    1 265
    0
    36
    Kiva kuulla, että sinua ei ole kaupoissa petetty. Itse olen tehnyt vasta vain kaksi kauppaa eBay:ssa. Molemmat kaupat onnistuivat hyvin, tavara oli siinä kunnossa kuin kerrottiinkin.
     
  9. Liki kahdesta sadasta kaksi on ollut huijauksia ja kaksi siinä ja rajalla. Pidän sitä tällaisessa kaupankäynnissä hyvänä tuloksena. Kotimaisesta yksityisten välisestä käytettyjen kaupasta on suhteessa paljon huonommat kokemukset.

    Homman nimi on hieman katsoa keneltä ostaa. Kannattaa katsella mitä ao. henkilö yleensä myy, mikä on palaute, ja jos epäilyttää, mailata jollekin edellisistä ostajista, jotka nekin saa kiinni eBayn kautta. Minullekin on tulut näitä kyselyjä. Aina kannattaa kysäistä jotain ao. myyjältä emaililla. Vastauksesta voi päätellä jotain jos se tulee jne. Varmimpia ovat ne myyjät, joilla on firma ja ehkä jopa myyntitilatkin jossain. Jenkeissä monet myyjistä ovat tällaisia käytettyihin erikoistuneita liikkeitä.
     
  10. Markus Hautaniemi

    Markus Hautaniemi Active Member

    1 265
    0
    36
    Suomessa Konica Hexar:ia ei juuri tunneta, siksi niitä saa joskus käytettynä varsin edullisesti. Itse maksoin viime tammikuussa omastani myös 250 euroa, tosin pitkän tinkimisen jälkeen. Kamera oli käyttämätön yksilö ja oli ollut liikkeen vitriinissä viimeiset 10 vuotta, tämä on varma tieto.
     
  11. sahe69

    sahe69 Well-Known Member

    10 251
    46
    48
    Juu ei ole enää, ainakaan sitä toista... : ) On nyt tuossa meitsin pöydällä. 220 siitä loppujen lopuksi maksoin. Nahat oli takaa kyllä aika pahasti kuluneet, mutta kamerasta tuli todella siisti kun tilasin siihen muutamalla kympillä cameraleatheristä uudet. Niin ja tulihan siihen se salamakin mukaan. Hyvä ostos mielestäni noin kaikenkaikkiaan.
     
  12. ekokko

    ekokko Member

    93
    0
    6
    hyvä ostos tosiaan... itsekin hypistelin, mutta ajattelin harkita vielä... ja nyt harmittaa:)