Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Holgarocks -näyttelyistä ja aina ei ehdi puuttua

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana 4x5, 7 Elokuu 2007.

  1. 4x5

    4x5

    1 986
    0
    0
    Jaa niin, pitihän mun muutakin kuin kiitellä Heliä; meidän kesäpaikka on alle sadan kilometrin päässä Mikkelistä. Ei vaan oo yhtään vapaata tuohon aikaan. Alkaa vaikuttamaan Holgailijoiden salajuonelta... ;-)

    Oikeesti ihmettelen mikä sisäpiirin juttu  pisti lukitsemaan ulkopuolisen silmin aivan tavanomaiset säikeet.
     
  2. JPu

    JPu Well-Known Member

    5 398
    179
    63
    Vs: Holgarocks -näyttelyistä

    Pyyntö lukita sieltä keskustelusta ja sen suunta syvempään eripuraan.. Tarkoitus ei kai ole tapella ja riidellä, vaan keskustella ystävällisemmällä sävyllä. Jatkaa voi uudella säikeellä kuten teit, mutta edellisen keskustelijoilta toivoisin vähemmän syyttelyitä ja osoittelua toisten persoonia kohtaan.
     
  3. 4x5

    4x5

    1 986
    0
    0
    ..." Aina ei ehdi joka keskusteluun puuttumaan"

    [QUOTE>
    [/QUOTE]

    Onkos tuo nykyisin moderoinnin päämäärä?
    Näyttää poikkeuksellisesti siltä että HOLGAROCKs-näyttely on KL:n erityisessä sensori -suojeluksessa, poikittaista sanaa ei sallita, puhumattakaan itse näyttelyyn kantaa ottamattomasta huulenheitosta.

    Itse en näyttelyä näe kummassakaan potentiaalisessa paikassa, mutta täysin neutraalina tapahtumien seuraajana ihmettelen ylläpidon reaktioita. (?)
     
  4. Vs: ..." Aina ei ehdi joka keskusteluun puuttumaan"

    Aika ärhäkästihän nuo holgaroksilaiset kommentoivat kaikkea, ei tullut tuosta osallisten ryy:n mainostetun leppoisan asenteensa ilmituonnista yhtään mieli mennä tuota näyttelyä katsomaan....  yllätyin.... hieman... osin en lainkaan.... 
     
  5. Vs: ..." Aina ei ehdi joka keskusteluun puuttumaan"

    Itseasiassa tosta leppoisuudesta laitoinkin jo yksäriä mutta ei oo hirveesti vastattu..
     
  6. Heli

    Heli Active Member

    6 689
    0
    36
    Vs: ..." Aina ei ehdi joka keskusteluun puuttumaan"

    Eihän nyt ole kyse poikittaisesta sanasta tai leppeästä huumorista. Missä on muiden näyttelyiden mainosten kohdalla suunsoitto? Ja totuus myös on, että koska holgailua on parjattu sen verran, niin joillakin meistä on kynnys suivaantua laskenut aika alas. Onko paikkaa, jossa sana Holga on niin iso vitsi tai kirosana väelle kuin tämä? Meille itsellemmekin se on vitsi, mutta aivan toisella tavalla kuin eräille muille.

    Harald ja muut, jotka todellakin tunnutte pelkäävän holgaväkeä, älkää tosiaan sitten tulko. Ketkä uskaltavat reilusti tulla ja jopa jutellakin, kaikki he ovat tervetulleita. Ei tarvitse jutellakaan, jos pelottaa mutta jos asenne on tuo kuin Haraldilla niin ovet pysyy kiinni. Jos meihin uskaltaa tutustua, niin huomaa, että juuri sitä leppoisuutta , löysäpipoisuutta ja huumoria meistä löytyy.

    Kuinkas itse suhtautuisitte ivallisesi lähestyviin ihmisiiin?

    Tämä on multa sitten ainoa kommentti tähän keskusteluun.
     
  7. JPu

    JPu Well-Known Member

    5 398
    179
    63
    Vs: Holgarocks -näyttelyistä

    Yhdistin aiheet, koska koskevat samaa asiaa..
     
  8. Vs: ..." Aina ei ehdi joka keskusteluun puuttumaan"

    Näkemykseni em. suljetun ketjun keskustelusta tuli näin Helin toimesta vastaansanomattomasti todistettua. Kaikkien niiden kimppuun hyökätään, jotka eivät ole mukana kuorossa. Jopa sivustakatsojien.

    Minun asenteeni? Kukaan kuka ihmettelee agressiivista keskustelua ei siis ole tervetullut edes puhumaan kanssanne? voisin sanoa tuota melkoisen avaramieliseksi kannaksi  :)

    Jospa Heli lukisit uudelleen ajatuksella sen mitä kirjoitin... taisit olla aika täpinöissä kun sen noin tulkitsit.

    Ihmettelen kuitenkin edelleen, enemmän kuin ennen. En tosin mitään holgailua, siitä minulla ei ole mitään mielipidettä. Kuvatkaa ihan millä haluatte, tulos ratkaisee. Fiilistelynne ei kiinnosta. Varsinkin jos se saa noin vakavia ilmiasuja eli menee fundamentalismin puolelle.

    En suhtaudu teihin alkujaan oikeastaan millään lailla. Olen täysin ulkopuolinen. Ihmettelin vain agressiivisia viestejänne....  ottakaapa vähän rennommin ja suhtautukaa holgailuunne ja itseenne vähemmän vakavasti.

    Tämä oli täysin tarpeeton purkautuminen minun suuntaani. Osallistuin vain keskusteluun keskustelusta, en holgailustanne.

    Mmm....  ulkopuolisena sanoisin, että enpä usko että esim. niepillä ja GF:llä on paljonkaan varaa heitellä kiviä tässä asiassa, olisiko niin että metsä vastaa kuin sinne huudetaan ???  :)
     
  9. Vs: Holgarocks -näyttelyistä ja aina ei ehdi puuttua

    Denny Crane
     
  10. Heli

    Heli Active Member

    6 689
    0
    36
    Vs: ..." Aina ei ehdi joka keskusteluun puuttumaan"

    En yhtään täpinöissäni koska mulle on oikeasti ihan sama mitä täällä puhutte. Puolustan vain sanoillani Holgarocksia yhdistyksenä. Ja minun puolestani kaikki voivat tulla, vaan jos tuntuu ettei halua ja pelottaa niin eihän silloin kannata tulla vai mitä?

    Sinä kirjoitit näin: "ei tullut tuosta osallisten ryy:n mainostetun leppoisan asenteensa ilmituonnista yhtään mieli mennä tuota näyttelyä katsomaan...." Kyllä tuo sinun kommenttisi mielestäni jostain kertoo ;).

    Enkä näitäkään asioita sano millään pahalla.

    Hyvät jatkot vaan kaikille!
     
  11. Vs: ..." Aina ei ehdi joka keskusteluun puuttumaan"

    Teot ja nuo sanat lujasti risteävillä kursseilla :)

    Pelottaa? heh heh  :)


    Kyllä, se kertoo siitä, että kun luin keskustelua jossa väititte olevanne leppoisa, etc. porukka ja sitten hyökkäätte hurjalla kiihkolla sellaista kirjoitusta vastaan jossa en nähnyt kunnolla edes vinoilua, pientä veistelyä vain, niin ette te leppoisilta vaikuttaneet vaan kiihkouskovaisilta joiden kanssa keskustellessa pitää varoa sanojaan ettei vaan saa porukkaa silmilleen. Johtopäätös välttää moista tilannetta on varsin luonnollinen......  :)
     
  12. Heli

    Heli Active Member

    6 689
    0
    36
    Vs: Holgarocks -näyttelyistä ja aina ei ehdi puuttua

    Harald, minä jatkan sun kanssasi yksäreillä. Sitä ennen totean vain, että kaikki eivät tiedä mistä on kyse ja miksi jotkut ihmiset suuttuvat enemmän kuin toiset. Ehkä ei kannattaisi aina "ulkopuolistenkaan" puuttua kaikkiin asioihin.
     
  13. Vs: Holgarocks -näyttelyistä ja aina ei ehdi puuttua

    Siksi riitaa ei ehkä kannattaisi käydä julkisella foorumilla? vain jättää itseään ärsyttävät viestit huomiotta?

    Te siis ilmeisesti jatkoitte muualla/muissa ketjuissa/irkissä syntyneiden riitojen selvittelyä tässä ketjussa?

    Ne teitä ilmeisesti tässä ketjussa ärsyttäneet jutut kun eivät olleet ulkopuolisen silmissä mitenkään erityisen voimakkaasti teitä loukkaavia, vain teidän agressiiviset kirjoituksenne kiinnittivät ulkopuolisen huomiota, ja ketjun äkillinen sulkeminen....... ja ulkopuolinen jäi ihmettelemään, että ompa ärttiä porukkaa.... ei kovin hyvää PR:ää teille...
     
  14. Heli

    Heli Active Member

    6 689
    0
    36
    Vs: Holgarocks -näyttelyistä ja aina ei ehdi puuttua

    Ok. Säikähditkö, kun sanoin jatkavani kanssasi yksärillä? Älä huoli, en sitä tee sittenkään. En katsokaan, että sinulle edes kannattaisi yrittää kertoa mistä on kyse. Pidä sinä käsityksesi, niin minä pidän omani, myös sinusta :D.

    Ja ei, irkissä ei ole tullut käytyä aikoihin enkä myöskään riitele muutenkaan täällä niin älyttömän paljoa.

    Tiedät varmaan myös, että netissä on hyvä soittaa suutaan nimettömänä ja noin, mutta esim. mut tuntee aika moni ja mä kuljen omalla nimelläni. Sitä on tapahtunut tuota nimettömänä suunsoittoa, mutta kasvotusten ei uskalleta edes avata suuta. Mun kanssa kyllä uskalletaan jutella, mutta ei kaikkien "meikäläisten".

    Ja ne jutut, jotka "eivät olleet ulkopuolisten silmissä niin erityisesti meitä loukkaavia", niin... sinä et vaan tunne asioiden taustoja etkä siten myöskään ymmärrä, että ne lempeän naljailut ovatkin ihan kaikkea muuta. Ja tokihan meille saa näin naljailla mutta me emme saa reagoida, tietenkin näin ;).
     
  15. kb

    kb

    2 235
    0
    0
    Vs: Holgarocks -näyttelyistä ja aina ei ehdi puuttua

    Hämmennyin :(
     
  16. Vs: Holgarocks -näyttelyistä ja aina ei ehdi puuttua

    Heli, ilmeisesti haluat ihan tahallaan haastaa riitaa? Vai miksi moinen asenne ja ...tuilu?

    Olen minäkin todella hämmästynyt. Yritin olla sovinnollinen ja miettiä mikä hommassa on vinossa, mutta kun ei niin ei. Alussa olin vain hämmästynyt em. keskustelun ulkopuolinen foorumilainen, nyt olette saanut yhden teihin lähtökohtaisen negatiivisesti suhtautuvan lisää.

    Tämä keskustelu loppuu nyt tähän.
     
  17. Heli

    Heli Active Member

    6 689
    0
    36
    Vs: Holgarocks -näyttelyistä ja aina ei ehdi puuttua

    Tottakai, minähän se riidanhaastaja olen ja vittumainen ihminen :D

    Btw, sait sittenkin yksärin ;)
     
  18. Kaarne

    Kaarne Active Member

    1 359
    0
    36
    Vs: Holgarocks -näyttelyistä ja aina ei ehdi puuttua

    Niin minäkin. Ei näitä yhteisöjä aina osaa ymmärtää...
     
  19. Heli

    Heli Active Member

    6 689
    0
    36
    Vs: Holgarocks -näyttelyistä ja aina ei ehdi puuttua

    Älkää turhaan hämmentykö, maailma on väärinkäsityksiä täynnä.
     
  20. Kaarne

    Kaarne Active Member

    1 359
    0
    36
    Vs: Holgarocks -näyttelyistä ja aina ei ehdi puuttua

    Joo, mutta kun ei aina tiedä, että miten ne todellisuudessa menee - kenestä toiseen, kenestä itseensä jne. Olen joskus miettinyt jonkun väärinkäsitysmiitin tarpeellisuutta, mutta toisaalta... En ota niin vakavasti.