Vs: Kesän herkut: Tomaatti Muistan joskus kauan sitten Tieteen kuvalehdessä olleen sellaisen artikkelin missä kerrottiin kasvien geenisiirroista. Oli saatu aikaan pimeässä loistava peruna tai joku tupakkakasvi siirtämällä kasviin kiiltomadon jotain lusiferiaania tai sellaista kiilugeeniä
Vs: Kesän herkut: Tomaatti Madoilla ja vihanneksilla onkin ollut aina hyvä yhteiselo. Kenties saamme seuraavaksi rapeita, raikkaita ja värikkäitä matoja, joissa on paljon C-vitamiinia.
Vs: Kesän herkut: Tomaatti ent. tomaatinviljelijänä ja viljelyn opettajana kerron sinulle että oikea säilytyslämpötila on +13 - 14 astetta, ei jääkaapissa [QUOTE> [/QUOTE]
Vs: Kesän herkut: Tomaatti Sepä hyvä. Tyypillisessä asunnossa on jääkaapin vihanneslokero paikka, joka on tätä lähinnä lämpötilaltaan. Järvi on edelleenkin kovin hankala paikka säilyttää vihanneksia, varsinkin jos ei asu järven rannalla.
Vs: Kesän herkut: Tomaatti Mun mielestä tomaatit on lähes aina ostohetkellä hieman raa'an oloisia. Itse pidän niitä pari päivää ihan huoneenlämmössä, niin pehmenevät ja muuttuvat maukkaammiksi.