Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Sankari.

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana emerik, 20 Tammikuu 2007.

  1. emerik

    emerik Well-Known Member

    5 870
    51
    48
    -Poistettu-
     
  2. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
    Vs: Sankari.

    1) On kummalista tehdä mustavalkokäännös kehnolla tavalla, jota itse puolustelee
    2) Sarja ehkä kertoo, että on yrittänyt jotain eikä vain laittanut satunnaista räpsyä esille
    3) Jos kerran yksikään kuva ei ole edes omasta mielestäsi hyvä, koko juttu on omituinen: Omasta mielestäsi kehnoja kuvia, omasta mielestäsi kehnosti ja huonosti tehtyinä (koska hyvin tiedät paljon paremmat tavat).
    4) Koko juttu ei selvästikään ansaitsisi mitään huomiota.
     
  3. Vs: Sankari.

    Hämmentävä tilanne. Hyviä ja huonoja kuvia. Näin pikkuroiskeista katsouttuna vasemman alareunan kuva voisi olla paras sarjasta; jos yksi kuva tulisi esittää sarjasta, niin se olisi tuo. Toisaalta oikean alakulma Iltsingtsongbongbingsum -look lyö kampoihin aika hyvin. Tuossapa sitä ilmettä ennen kuin painetaan isoa punaista nappia.

    EDIT: ja kuvan taustalla kokoajan seikkaileva vauvan syöttötuoli tuo mieleen jotain lapsusmuistoja...
     
  4. emerik

    emerik Well-Known Member

    5 870
    51
    48
    Vs: Sankari.

    Kiitos kommentista. Pakkasta on sopivasti täällä tänään -22.5 astetta, tossa vähäsen aikaa sitten -25 kävi. Eli selkeesti sangen kylmä yö. Kuitenkin funtsin tossa yöllä tätä "kuvaa" jonkun verran mitä kerkesin James Bond unen ohessa. Oikeastaan suurin juttu oli, että hemmetti kuvahan kuitenkin pitää teettää 15x10 muodossa eli sangen pienenä. Jos siis  teettää, kun monestihan ne on niitä muovitaskualbumeita eikä liimattavia. Ajattelin että josko kuvasta sitten vielä miettisiä 3 kuvan sarjana tätä tai sitten hylkäisi koko sarjan, ehkä fiksuinta olisi ihan jättää toistaiseksi arkistoon maatumaan ja kypsymään? Niin, myönnän että teknisesti ja nopeasti kyhätty tämä kuva on kun pointti oli että onko tässä nyt edes toimivaa ideaakaan? Kiitos tosi paljon kommentista vielä.

    Joo tuota asemman alareunan kuvaa työstinkin eilen illalla, suoraan sanottuna sekin oli aika paska mutta koko sarjan (8) ainut joka vaikutti itsestä näistä parhaalta. Tuntu olevan elämää kohteella ja itsellä ei ollut hajuakaan moisesta luontokappeleen kuvaamisesta joten tulos oli sitten tätä itseään. Tietysti nyt olisi helppo todeta miten olisi pitänyt kuvata, mutta jälkikäteenhän se on helppoa niin taas todeta itselleen. Okei, kiitokset mielipiteestä. Sanoinko jo että oli aika kivat pakkaset?
     
  5. Vs: Sankari.

    Helpottaisi keskustelua kun tietäisi kohteen.
     
  6. Vs: Sankari.

    Voiko tämä 4816 viestiä postannut Eme olla joku uusi, joka ei tiedä, että kuvia jotka laitetaan esille, ei heti poisteta?
     
  7. Vs: Sankari.

    Höh, ei niitä kuvia näy vieläkään. Toi hakemisto on tyhjä.
     
  8. Vs: Sankari.

    Ihan oli jees sarja, uudeksi aluevaltaukseksi.
    Ulkomuistista sanoisin että juuri syöttötuoli vesitti sarjaa koska se tuo kuvaan vangitun fiiliksen ja epätoivotun poikkilinjan. Taustojen rauhattomuus ja valaistuksen latteus, kuten hehkulamppujen kanssa usein käy tuovat mukaan oman epätoivotun fiiliksensä.
    Sarjassa oli kuva jossa taustassa oli tummempi kohta, ehkä kirjahylly, se oli hyvä.
    Idiksiä kun kysyttiin niin sanon omani.
    Tummenna, ja teetä 13x18 kokoisia kuvia ja liimaa ne mustapahviseen albumiin ja anna viimeistellyn oloinen kokonaisuus sankarin vanhemmille. dokumentääriarvoa tällä sarja lienee niin paljon että tähän kannattanee panostaa. Taiteellisuus ei saa lisämainintaa kohdeyleisön taholta kuitenkaan oli onnistunut tahi ei.
     
  9. emerik

    emerik Well-Known Member

    5 870
    51
    48
    Vs: Sankari.

    Joo Nanook, se kansio tyhjenee ja täyttyy nopeasti kun kuvat pyöri aina esittely varten siellä kun kyselin mielipiteitä eilen toisilta (irc). Hmm-m, värillinen versio sitten tulee tehtyä ja koossa n.10x15. Ja siinä meni eilinen kun koetti pahimmat "värivirheet" korjailla. Pitää se kuvakokonaisuus, mistä oli useampi kuva yhdistettynä miettiä jos jotain keksisi. Ehkä vähemmillä kuvilla, järjestystä sekoittaa, sekä visuaalinen ilme ja sitten mv-sävyjä miettiä itse kuvissa. Kiitos Pikkuteemulle kommentista myös, näin lopuksi hyvästä ja rakentavasta kommentista.

    <IMG src="http://kotisivu.dnainternet.net/dnamakah/muut/2007-01-20_taru_4.jpg"][​IMG]</IMG>

    <IMG src="http://kotisivu.dnainternet.net/dnamakah/muut/2007-01-20-kooste.jpg"][​IMG]</IMG>