Tein pateeta, kanista ja sen maksasta, hyvälle maistui, sorry kuvapaljous View attachment 247510 View attachment 247511 View attachment 247512 View attachment 247513 View attachment 247514 View attachment 247515 View attachment 247516
Tuollainen puinen tarjoiluastia on meillä paistien ja vastaavien leikkuulautana, koska niisrtä usein valuu jotakin ja valumat jää astiaan, eikä mene pöydälle. Käsittelemätöntä puuta, elikkä juuri sopiva (taitaa olla kumipuuta, mutta en ole varma, kauan tuon käyttöä kestänyt).
Tein ennen duuniin lähtöä saslikkia (mitenköhän tuo kirjoitetaan?) Kanin filettä, jäniksen filettä ja possun sisäfilettä, sipulia, kesäkärpitsaa, minitomaatteja ja paprikaa, soija-oliiviöljy-valkosipulimurska-sivelyt välissä ja uunissa paistoin.
Paistoin pikkumuikut oikein runsaassa voissa, vihanneksia unohtamatta Vähän samansukuinen setti kuin Kimmolla.