Sehän toki olisi varsin toivottavaa ja suotavaa. Uskoa siihen(kään) on kuitenkin vaikea löytää..... Umpitolloa käytöstä torjutaan vielä pöllömmällä aloitteella. - Ehkä sekin kertoo yhteiskunnan tilasta jotain. Kummallekin puolelle olisi ansioksi "tehdä oikeat johtopäätökset sopivista käytettävistä keinoista asiansa ajamiseksi".
Minusta tuo Kansalaisaloite on kaikin puolin sopiva ja laillinen, ja erityisen helppo keino oman mielipiteensä ilmaisemiseksi. Se, johtaako se johonkin, on sitten toinen juttu. Toki, jos joku haluaa ruveta haastamaan vaikkapa käräjille noita Elokapinan tyyppejä, ja käymään ehkä vuosia kestävää ja kalliiksi käyvää oikeustaistelua heitä vastaan, niin siitä vaan. Itselläni ei ainakaan moiseen ole kiinnostusta. Minun kannatus Kansalaisaloitteille on sen verran kevyttä ”tavaraa”, että voin kannattaa halutessani yhtä jos toistakin asiaa.
Riippumatta onko aloite sellaisenaan toteutuskelpoinen, viesti kansalta on selvä - yli 90 000 kannattajaa. Häiriköinnin ja hillumisen on loputtava. Ellei niin tapahdu, se on lopetettava. Tämän vuoksi painoin kannatusnappia. Jk. Ja nyt keskitytään valokuvaukseen.
Ihan ensimmäisenä tuonne kansalaisaloitepalveluun pitäisi korjata tuo lause: "Palvelun käyttö on maksutonta." lauseella "Palvelun käyttökustannukset katetaan verovaroista." tjsp. Kallis keino pelkästään mitata mielipiteen/aloitteen suosiota. Joksi tuo palvelu näyttää muodostuneen.
https://youtube.com/shorts/Nd_2DGPaQ4U?si=bPaEUjx-A1UyEZ6n The Bullet Defense #masterken #funny #martialarts
Hallitse narratiivin molemmat puolet ja hallitset koko ilmiötä. Osahan näistä on pelkkää distractionia. Sillä aikaa, kun manipuloidut lapsukaiset tekevät tihutöitään, esimerkiksi hallinto tekee sopimuksia, joihin kansalaiset eivät oikein informoituina suostuisi kuuna päivänä.
Mahtava idea !!! Täytyisikin kaikkiin valtion ja kuntien palveluihin, niin sähköisiin kuin fyysisiinkin, laittaa kirjallisia muistutuksia siitä, että: ”Palvelun tuottamiseen käytetään verovaroja”, jotta kansalaiset muistaisivat olla kiitollisia näistä palveluista! Toisaalta, kansalaisethan ne verovarat maksavat, joko suoraan tai välillisesti…
Krista Kiuruhan heitti tästä A-Studiossa legendraarisen viisauden… kyse oli soten kasvavista kustannuksista… mutta sopii tähänkin. Varmaankin Kalevi Sorsa -säätiön talousoppeja.
Hiukan pitkien mutkien kautta joltain osin... Vientiyritysten (noin 24000 kpl) tulot tulevat osin tai kokonaan ulkomailta, ja niin sitten niistä maksetut verotkin. Jos yritys tekee kauppoja vaikkapa Saudi-Arabian kanssa, on niitä rahan lähteitä vain yksi kansalainen, Saudi-Arabian kansalainen Salman bin Abdul-Aziz Al Saud.
Onhan se aika selvä. About 2 % eduskuntavaaleissa viimeksi annetuista äänistä..... Ei siis välttämättä pysyisi puoluerekisterissä tuolla äänimäärällä.
Tuo yhden Kansalaisaloitteen kannatusten keräys on avoinna puoli vuotta, ja jos kolmessa päivässä on tullut 90 000 kannatusta, niin nähtäväksi jää, mikä on tilanne sitten 6 kk päästä.
Nämä ovat tyypillisiä asioita, jotka harvoin selviävät silmänkääntökirjallisuutta tai "tiedon"välitystä seuraamalla, saati edes henkilöiltä itseltään tiedustelemalla. Julkisia salaisuuksia ovat mm. eurooppalaisten kansanliikkeiden saama tuki mm. Soroksen Open society foundationilta (niitä kansanliikkeitä ja järjestöjä oli jonkun lähteen mukaan yli 2500 kpl), Israelin salaisten palveluiden osuus Hizbollahin perustamiseen ja Andreas Baaderin työnantaja amerikkalainen kolmikirjaiminen palvelu. Oletusarvoisesti, jos jokin liike toimii yli rajojen vastustaen elintärkeitä yhteiskunnallisia toimintoja, kuten energian- tai ravinnon tuotantoa, voit olla varma, että jäljet johtavat samalle sylttytehtaalle, mistä meidän kaikki muukin ohjailu tulee todennäköisemmin kuin ad hoc turhautuneelta nuorisotiimiltä.
Into varmaan laantuu sitä mukaan kun ihmiset ymmärtävät aloitteen olevan Suomen perustuslain vastainen.
Kansalaisaloitteiden recordi on muutenkin huono. Kansalaisaloitteita on huomioitu päätöksenteossa ainoastaan pari kertaa, kun se on tukenut hallinnon tekemisiä, mutta muuten niitä ei juurikaan ole tietääkseni huomioitu päätöksenteossa. Kansalaisaloitteessa on kyse siis lähinnä mielenilmauksesta, ei millään tavalla lainsäätäjiä velvoittavasta kansalaisten mielenilmauksesta. Kansalaisaloite lienee siis erinomainen esimerkki suomalaisesta lumedemokratiasta.
Näin saattaa käydä, mutta mitäpä sitten?? Tällä kai on turha sen enempää spekuloida, kun aika näyttää miten siinä käy. En muista tarkkaa päivämäärää, milloin ko. aloite sulkeutuu, mutta käy katsomassa, jos kiinnostaa, itseäni ei tuo ihan hirveästi kiinnosta.
Yrittänyt löytää perustuslaista kohtaa joka suojelee rikollisjärjestöjen olemassaoloa. Voitko, asiantuntijana, valaista missä kohta sellanen... Miksi pitää, erityisen paapoen, suojella rikoksia/rikollisia? Kerro ja valista niitä kutka eivät ehkä oivalla...
"Yhdistyksen lakkauttaminen 43 § Lakkauttaminen ja varoitus Yhdistyksen kotipaikan alioikeus voi syyttäjän, Poliisihallituksen tai yhdistyksen jäsenen kanteesta julistaa yhdistyksen lakkautetuksi: 1) jos yhdistys toimii olennaisesti vastoin lakia tai hyviä tapoja..." Yhdistyslaki 503/1989 - Ajantasainen lainsäädäntö - FINLEX ® Muun muassa Pohjoismainen vastarintaliike ja Cannonball taidettiin lakkauttaa tämän lain perustella.
"Hyviin tapoihin" tuskin kuuluu tavisihmisten kulkemisen estäminen tai julkisten rakennusten turmeleminen? Mukamas "luonnonsuojelun" nimissä edes... Mutta jotkut lienevät jotenkin romanttisesti viehättyneitä kriminaalisuuteen ja siitä kumpuaa halu suojella kaikenlaista öklöä touhuntaa?