Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now

Presidenttipelistä

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana keegan, 2 Joulukuu 2023.

  1. Flying Spur

    Flying Spur Member

    140
    10
    18
    Vai on osa ehdokkaista muka CIA::n asettamia. Olisiko sen sekopää Putinisti Turtiaisen typerä propaganda uponnut sinuun liian hyvin.
     
  2. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 265
    672
    113
    Jep, nimimerkki ”niffe” on ihan oikea salaliittoteorioihin hurahtanut hörhö.

    Sinänsä sääli, sillä mielestäni ko. henkilö vaikuttaa varsin mukavalle ja asiantuntevalle, kun keskustellaan vaikkapa kameroista tai jostain tekniikan asioista.

    Harmi, että hän ei osaa pitää niitä uskomuksiaan ihan vaan omana tietonaan, tai keskustelisi niistä vain muiden samojen harhojen vallassa olevien kanssa.

    En minä ainakaan usko, että ”niffe” saisi tältä foorumilta itselleen ”opetuslapsia”, vaikka kuinka hörhöilisi.

    Pieni vinkki, ei kannata yllyttää ”niffeä” keskustelemaan koronarokotteista, ilmastonmuutoksesta, tai Ukrainan sodasta. ”Niffe” kyllä jaksaa ”todistella” niitä näkemyksiään samaan tapaan kuin joku uskovainen vetoaa Raamattuun.

    ”Niffellä” ja kaltaisillaan on jossain oma ”raamattu”, josta niitä ”todisteita” löytyy ihan loputtomiin. :D
     
    Viimeksi muokattu: 21 Tammikuu 2024
  3. Flying Spur

    Flying Spur Member

    140
    10
    18
    Ok, kiitokset taustoittamisesta.
    Varsinkin Suoli 24 palstoilla kaikenlaisia hörhöjä riittää, mutta että täälläkin.

    Suoli 24 palstaa en enää edes seuraa.
     
  4. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 290
    529
    113
    Siellä on mukana yksi, joka on käynyt rekrykoulun. Hän on sen itse myöntänyt, kun hänen veljensäkin oli käynyt sen häntä aikaisemmin, toinen, joka on tehnyt talokauppoja liittovaltion kanssa vähän liian hyvillä kertoimilla ja yksi, joka on käynyt jenkkidemarien rekry-yliopiston. Ottakaa asioista selvää, niin ei tarvitse vaeltaa hämärän rajamailla. Nämä ovat aivan julkisia salaisuuksia. Toiset vaan kulkevat silmälaput päässä realiteetteja väistellen peläten ajatuskontrollereiden leimaavan salaliittostigmalla, mutta siihen tämä salaliittoteoreetikkokäsite on alun tietysti alkaen kehitettykin, kun vähän dyykaa sen etymologiaan.
     
  5. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 290
    529
    113
    Se on aivan sama ketä te sinne äänestätte ja missä vaaleissa. Vaaleja seuraavana päivänä astuu näiden poliitikkojen päämiehien laatimat ohjelmat voimaan ja väestönvaihto, ilmastokujanjuoksu, velkaannuttaminen, palveluiden heikentäminen, deindustrialisointi ja rahan lähettäminen päämiehille eri järjestelyin jatkuvat samoin kuin ennen vaalipäivääkin. Ai niin ja kaikki on Putinin syytä.
     
  6. Flying Spur

    Flying Spur Member

    140
    10
    18
    Voi hyvä Luoja sentään millaista soopaa sinä kirjoittelet.
    Tuo teksti on sitä tasoa, ettei sitä viitsi edes kommentoida tämän enempää.
     
  7. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 290
    529
    113
    Sweet dreams "Flying spur".
     
  8. Flying Spur

    Flying Spur Member

    140
    10
    18
    "Se on aivan sama ketä te sinne äänestätte ja missä vaaleissa."

    Te?
    Siis sinä et äänestä. Johtunee varmaan siitä, että sinulla ei ole Suomessa äänioikeutta ja mahdatkohan edes asua täällä?

    Nyt alkaa vahvasti vaikuttaa siltä, että sinun tietolähteesi on Russia Today ja kaikki muutkin siitä samasta sylttytehtaasta lähtöisin olevat valesivustot.

    Sovitaaanpa siksi niin, että sinä ET kommentoi minun kirjoituksiani millään lailla ja minä EN kommentoi sinun höpinöitäsi.

    Minulle tällainen järjestely sopii oikein hyvin ja toivottavasti se sopii myös sinulle. Ylläpito voisi myös tarkastaa Ip osoitteet ja bannata kaikki ulkomailta tulevat selvät vaikutus yritykset.
     
  9. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 290
    529
    113
    Itsepähän aloitit nimittelemällä ja hyvin sä vedät vallitsevien aivopesunarratiivien mukaan. Muuten järjestely sopii mainiosti, kunhan pysyt sopimuksessa.
     
  10. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 265
    672
    113
    Äläs nyt! Kyllä ”niffe” asuu Suomessa, oletettavasti Helsingissä, ja varmaan hänelläkin on äänioikeus.

    Hän nyt vain on jostain syystä hurahtanut noihin salaliittojuttuihin, vähän niin kuin joku toinen on joutunut viinan tai pelihimon tms. viemäksi.

    Kuten sanottu, ainakin minun mielestäni ”niffe” on muuten ihan asiallinen ja mukavanoloinen tyyppi, eli täytyy vain välttää noita tiettyjä keskustelunaiheita, mitkä laittavat ”niffen” ”hörhövaihteen” päälle. :)
     
  11. Kona

    Kona Well-Known Member

    1 333
    1 261
    113
    Hyvää pöhinää.

    Lisäsin itselleni tuossa vielä jonkin verran vaikeusasteita ja aloin pohtimaan seuraavaa: USA on vuosikausia ollut ja on nyt Suomen tärkein kumppani puolustus- ja turvallisuuspolitiikkamme kannalta.

    Näin on myös jatkossa. Suhteemme Yhdysvaltoihin ovat olleet hyvät, edes Halosen/Tuomiojan toiminta ei niitä onneksemme täysin ruineerannut.

    Tästä näkökulmasta aloin miettimään kuka nyt ehdolla olevista presidenttiehdokkaista kykenee nämä kannaltamme hyvin tärkeät suhteet hoitamaan.
     
  12. Tuojuk

    Tuojuk Well-Known Member

    1 550
    1 569
    113
    Eilen ois Haavisto ollut Vatkaudessa. Tänään ois aamulla ollut Li, mutta ladut kutsui. Ja hiihtomajan munkkilahvi. 1000008626.jpg
     
    Kona tykkää tästä.
  13. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 372
    1 335
    113
    Saitko jo asian mietittyä? Itse epäilen Harkimon mahdollisuuksia sujuvasti neuvotella ja kommunikoida ihan tuolla tasolla. Muut ehdokkaat varmaankin kykenevät suhteita Yhdysvaltoihin hoitamaan vallan hyvin. Tietysti voisi miettiä sitäkin, missä määrin yleensä kenenkään on mahdollista rationaalisesti kommunikoida Donald Trumpin kanssa.
     
  14. Kona

    Kona Well-Known Member

    1 333
    1 261
    113
    Hyvä pointti. En saanut.
    Kannastasi poiketen luulen, että juuri Harkimo saattaisi olla kokenein diilintekijä ottaen huomioon USA:n marraskuisten vaalien mahdollisen lopputuloksen.;)
     
    keegan tykkää tästä.
  15. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 372
    1 335
    113
    Niin.... miksei toisaalta noinkin. Tuppurainen Tappuraisen takuumiehenä, kuten vanha kansa sanoo:)
     
    Kona tykkää tästä.
  16. Kona

    Kona Well-Known Member

    1 333
    1 261
    113
    Joo. Harkimon diilien lopputuloksista en todellakaan ole vakuuttunut. Riski hänen valinnalleen näyttäisi kuitenkin olevan pieni.
     
  17. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 372
    1 335
    113
    Niin, gallupsuosio taitaa nyt olla samaa luokkaa Aaltolan suosion kanssa, sikäli suurta vaaraa ei liene kummastakaan.
     
  18. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 290
    529
    113
    Harkimon neuvottelijakyvyistä kertoo kaiken olennaisen se, että hän on ainoa, joka tuosta otannasta on pystynyt luomaan liiketoimintaa Suomessa ja ulkomailla sekä tuonut valuuttaa Suomeen. Muut ovat kunnostautuneet miljardien hävittämisessä mm. turvallisuuspoliittisiin ratkaisuihin, jotka tekevät kaikkea muuta kuin lisäävät suomalaisten turvallisuutta tai jopa tehneet suoria miljardilahjoituksia Euroopan sydänmaille energiaremontteihin ja pankkitukiin. Hei, nyt ei olla impivaaralaisia! Saammehan me vielä lisää velkaa.
     
  19. Kona

    Kona Well-Known Member

    1 333
    1 261
    113
    Mielenkiintoinen on tosiaan Suomenkin tilanne monella tavalla.

    Otaksun pitkän kokemukseni pohjalta, että varsin rauhallisena edennyt presidentin vaalimenettely ottaa lisää kierroksia lähiaikoina.
    Samaan aikaan presidentivaalien mahdollisen toisen kierroksen ennakkoäänestyksen kanssa ajoittuvat ay-liikkeen poliittiset lakot maamme laillista hallitusta vastaan.
    En kuitenkaan millään voi uskoa, että parlamentariista päätöksenteko-oikeutta vastaan suunnatut poliittiset lakot olisivat eduksi kenellekään presidenttiehdokkaalle.
     
  20. canonmk4

    canonmk4 Well-Known Member

    1 631
    573
    113
    Harkimohan olisi Venäläisten mieleen Pressaksi, hoitihan hän Hartwall Areenan kaupan Putinin kavereille, ja vei Jokerit KHL:ään Jokerit olivat vielä kohteliaita eivätkä halunneet voittaa KHL:ää, vaikka olivat kovia ennen mestaruus taistoja.