Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now

Urbaani nainen koirineen, opus 2

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana Tuojuk, 14 Joulukuu 2023.

  1. Tuojuk

    Tuojuk Well-Known Member

    1 567
    1 576
    113
    J Tukka L1009794 vn.jpg
     
  2. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 326
    685
    113
    ^ Siinä on ilmeisesti jonkinlaista bakteerienvaihtoa meneillään…. (ei ehkä kovin suositeltavaa (??) ).

    (Onkohan tuo ihmisosapuoli se ”Steinway-tyttö” ? ) :)
     
  3. Tuojuk

    Tuojuk Well-Known Member

    1 567
    1 576
    113
    Tarkka huomio, kyllä on sama nainen. Kuvaan nykyään samoja ihmisiä toistuvasti. Kiva sellaisten kanssa, joita homma kiinnostaa.
     
  4. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 898
    3 369
    113
    Päinvastoin, hyvinkin suositeltavaa. Nykyään ihmiset elävät niin steriilissä maailmassa, että semmoinen luontainen siedätyshoito voi puuttua kokonaan. Seurauksena vastustuskyky laskee, ja tartuntojen aiheuttamat ongelmat tai sairastumiset yleistyvät. Tutkimuksissa on todettu, että ainakin lapset sairastelevat vähemmän perheissä, joissa on kotieläimiä.

    (P.S. Koiran kannalta katsoen ei tutkimuksia taida olla, mutta tuskin tuon urbaanin naisen bakteerikanta paljonkaan tavanomaista myyränkoloa pahempi on...)

    Ai niin kuva... Kiva tilanne napattu juuri oikea-aikaisesti. Ilmeissä on sitä kertovaa sisältöä. Hiukan vierastan noin tiukkaa rajausta, mutta ehkäpä sekin sopii tilanteeseen.
     
    niffe tykkää tästä.
  5. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 326
    685
    113
    Juu, olen myös kuullut tuon väitteen ja siksi jätänkin joskus kotonani viikkosiivouksen väliin… :)

    En ole kuitenkaan ollenkaan varma siitä, pitäisikö niitä bakteereita ottaa suoraan koiran kielestä esim. omaan suuhunsa.

    Mutta, jokainenhan voi tietysti itse päättää, kuinka läheisesti haluaa eläinten kanssa olla.

    Muistuipa mieleen, että joskus kauan sitten luin Ylioppilaslehdestä nuoren naisen kirjoittaman artikkelin, jossa hän totesi, että ei tarvitse miehiä mihinkään kun hänellä on kotonaan urospuolinen saksanpaimenkoira. Oli likka tehnyt mittaustehtäviäkin ja koiralla oli ”sen pituinen se”… ;)
     
  6. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 313
    535
    113
    Koiran sylki todennäköiseti desinfioi aika hyvin kaikenlaista. Tuo muu kuuluu eläinsuojelurikoksien piiriin, mutta kunnon bakteerifauna on tosiaan vain hyvästä. Aikamme yksi suurimpia terveysriskejä Pfizerin piikkien jälkeen onkin lotraaminen käsidesillä, jota tulisi käyttää rajoitetusti vain aivan poikkeustilassa. Niitä käsidesipulloja näkee edelleenkin joka paikassa, koska niitä käytettiin kriisitietoisuuden lisäämiseen plandemian yhteydessä.
     
  7. Seppo R

    Seppo R Well-Known Member

    2 991
    1 903
    113
    Eräs tuttava opasti tyttäriään ja sanoi, että suudellessanne miettikää miltä siellä ruuansulatuskanavan toisessa päässsä näyttää.
     
  8. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 898
    3 369
    113
    Tämä joulu lienee vielä sodomiiteillekin otollista aikaa, eläinsuojelulain muutos taitaa astua voimaan vasta vuoden alusta. Sitten eläimiin sekaantumisesta tulee rikos.
     
  9. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 898
    3 369
    113
    Onhan se aika kaukana, se toinen pää. Ohutsuolihan voi olla 10 metriäkin pituudeltaan.
    - Vaarallisempaa taitaa olla suuseksi, sekin varsin suosittua. Ainakin Michael Douglas väittää saaneensa kurkkusyövän liian ahkerasta nuoleskelusta. Sikäli toisaalta ymmärrettävää, että C. Zeta-Jones on kyllä yksi tämän universumin viehättävimpiä naisoletettuja.
     
  10. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 326
    685
    113
    Enpä ole bakterio- tai immunologian asiantuntija, joten enpä tiedä tuosta koiran syljestä.

    Olen kuitenkin nähnyt, miten koira pistelee hyvällä halulla poskeensa juuri lajitoverinsa peräpäästä pudonnutta kakkapökälettä.

    Kerran olin vierailulla lapsiperheessä, missä vauvalle vaipanvaihtoa tehnyt äiti ihmetteli, mihin käytetystä vaipasta oli se ”torttu” kadonnut. Sivummalla perheen koira lipoi tyytyväisenä huuliaan.

    Tokihan koirilla on tapana myös nuoleskella toistensa per**itä, ja ne omatkin genitaalit puhdistuvat kätevästi nuolemalla.

    Noin monikäyttöistä kieltä minä en halua suutani nuolemaan, mutta tokihan Sakke ja ”niffe” saavat ”imutella” koirien kanssa niin paljon kuin haluavat.

    Mitä tulee intiimiin kanssakäymiseen eläimen kanssa, niin sen rangaistavuus poistettiin Suomen rikoslaista vuonna 1971, samaan aikaan kuin esim. homoseksuaalisten tekojen rangaistavuus päättyi.

    Eihän eläintä tietenkään saa rääkätä, mutta jo mainitsemani naisihminen kirjoitti, että kiimaista uroskoiraa ei juuri tarvitse houkutella toimiin. ;)

    Mitä tulee rokotteisiin, meikäläinen sai juuri neljännen koronarokotteen. Kolmea merkkiä on ollut tähän mennessä, eli AstraZeneca, Pfizer ja Moderna.

    Mitään ongelmia ei noista ole ollut, eikä koronakaan ole iskenyt, vaikka monet työkaverini ovat jo joutuneet ko. taudin kouriin.
     
  11. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 313
    535
    113
    Koira syö pökäleitä juuri vahvistaakseen immuniteettiaan toisen koiran bakteerikannalla.

    Pfizerin oikeuden päätöksellä julkaisemissa dokumenteissa 9 sivua pelkkiä nimikkeitä putkeen kirjoitettuna, pilkulla erotettuna ja näitä löydöksiä tukee Dr. McCulloughin mukaan 3400 vertaisarvioitua tutkimusta. Väitteitä tukee myös eniten rokotetuissa maissa kohonnut ylikuolleisuus, jota ei rokottamattomissa maissa esiinny.
     
  12. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 326
    685
    113
    Heh, pitäisikö ihmistenkin ottaa tuossa asiassa mallia koirista? (Omalta kohdaltani sanon kyllä: ”Ei kiitos!”)

    Joskus kun on jonkun sähläyksen takia viemärivettä päässyt vesijohtoverkostoon, niin valtava määrä ihmisiä sairastuu välittömästi. No, ehkä se on vaan sitä harjoituksen puutetta…

    Noista minä en tiedä mitään, eikä edes paljoa kiinnosta. Kuten sanottu, itselläni eikä kellään samoja rokotteita saaneilla tuttavillani ei ole ollut niiden kanssa mitään ongelmia!!

    Tokihan joillakin ihmisillä voi olla erilaisia allergioita tms. joillekin lääkeaineille, mutta he ovat kuitenkin pieni vähemmistö.

    Mutta, rokotteiden ottaminenhan on täysin vapaaehtoista, eli jos haluaa uskoa johonkin idioottimaiseen paskaan, niin jättäköön rokotteet ottamatta!
     
  13. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 313
    535
    113
    Tietääkseni naapurin faunaa istutetaan ihan lääketieteellisenä toimenpiteenäkin, mikäli bakteerikanta on heikentynyt esimerkiksi jonkin lääkityksen tai myrkytyksen tjsp seurauksena. Itsellä on osunut kohdalle yksi tietokonekauppias, yksi entinen asiakas ja yksi sukulainen ainakin, jotka ovat poistuneet "yllättäen" parin vuorokauden sisällä rokotuksesta ja silloin se todennäköisintä onkin. Sitten on kolme keissiä, joissa on ilmeisesti ne hyytymät ovat aiheuttaneet aivovaurioita, mutta hengissä ovat auttavasti. Kaikki muu törky, kuten SV40 niissä geenicocktaileissa onkin sitten pidemmän aikavälin perspektiivillä odotettavissa olevaa muina sairauksina ilmenevää. Se voi viedä sitten jo vuosia. Ystävän neuvo - älä ota niitä enää missään olosuhteissa. Näistä rokotteista puhui jo Charles de Gaullen neuvonantaja Jacques Attali kirjassaan A brief history of the future (nyt en ole aivan varma oliko se tämä vai jokin muu kirjoista). Asiasta löytyy valtavasti aineistoa, samoin kuin pienemmissä levityksissä tehdyistä eksperimenteistä helposti, jos opiskelee muutakin kuin Iltsarin otsikoita lehtiständillä.
     
    Viimeksi muokattu: 15 Joulukuu 2023
  14. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 326
    685
    113
    Joopa joo. Tämä ”keskustelu” on täysin hyödytöntä, joten eiköhän jätetä se tähän!

    Sinä voit ”niffe” täysin vapaasti syödä paskaa, jos haluat, ja voit jättää kaikki rokotteet ottamatta.

    Minä puolestani en syö paskaa ja luotan melko täydellisesti suomalaiseen terveydenhuoltoon, ja otan kaikki suositellut rokotteet.

    Jos elämäni tämän vuoksi sitten päättyy aikaisemmin kuin ilman rokotteita, niin voi voi sitten… :)
     
  15. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 313
    535
    113
    Ei, en syö paskaa, enkä myöskään rännitä paskaa. Olen tähän asti ottanut tarvittavat rokotteet ja jonkun ylimääräisenkin hepatiittirokotteenkin, mutta jatkossa selvitän paremmin asiat etukäteen ennen kuin menen ottamaan yhtään mitään noilta korporaatioilta myös muidenkin lääkkeiden osalta. Entisenä kemikaalialan korporaation HSE-koordinaattorina laiton salailu maahantuonnissa tehtävien viranomaisilmoitusten kanssa kiinnitti huomion ja niinhän sitä mätää sitten riittikin aiheessa. Luulen kuule, että tältä erää lapsenusko valtioon, terveydenhuoltoon ja poliitikkojen hyväntahtoisuuteen ovat sellaisia asioita, jotka kannattaisi unohtaa ihan pikimmiten tai saatat todellakin olla vainaa etuajassa. Hyviä vointeja siitä huolimatta.