Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now

Hyvä lukko

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana SakkeM, 21 Syyskuu 2023.

  1. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 900
    3 369
    113
    ja vahva ketju - auttaa paljon. Varmaankin tosta olisi lähtenyt koko fillari ilman niitä....

    20230915_103.jpg
     
  2. jussident_fluor

    jussident_fluor Well-Known Member

    834
    438
    63
    Mukavasti kiiltää kilikello "matkatar"in ohjaustangosta, on ollut "kulkurin" suojana.

    Romanttisella kettinkilukolla ovat kiinni to(i)sissaan,-)

    Kaurismäkeläisiä syksyn pudottamia lehtiä ja kivikovaa varjoa ylävasemman valokeilassa
     
  3. jussident_fluor

    jussident_fluor Well-Known Member

    834
    438
    63
    Pitänee tarkentaa, kun kuitenkin luette (kuvia ja kommentteja) kukin subjektiivisesti omalla tyylillänne:

    Kaurismäen työläissarjassahan on aina joku elämän koettelema mies (kulkuri), joka löytää kivun ja tuskan kautta suojelevaisen naispuolisen henkilön (matkatar) ja pelastuu...
    Suotta te pianisteja ammutte, hyvät herrat, kaikki tapahtuu siellä lukijan omassa päässä, ja vaikka kuinka ilkeeltä se tuntuisikin, se kasvattaa,-)
     
  4. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 327
    685
    113
    Voi ”tsiisus” noita Lässykän horinoita. :D

    Siis, onko niin, että jos valokuvassa esiintyy elottomia esineitä, niin katsojan pitää omassa mielikuvituksessaan kuvitella nuo esineet eläviksi ihmisiksi, joiden välillä jokin tietynlainen suhde, ja sitten pitää etsiä sille suhteelle jokin samankaltaisuus jostain elokuvasta??? MIKSI???

    Minusta kuvassa on kaksi polkupyörää, jotka ovat varsin tukevasti lukittu toisiinsa, mutta ikävä vaan, että joku ilkeämielinen ihminen on silti kähveltänyt toisesta etupyörän. Olisi ilmeisesti ketju pitänyt käyttää myös sen etupyöränkin pinnojen välistä.

    Minä en siis näe noita fillareita ihmisinä, eikä Kaurismäen elokuvatkaan jaksa meikäläistä juurikaan kiinnostaa.

    Kyllä pianistinkin voi ampua jos jatkuvasti soittaa paskasti, ja jonkun ryppyisen eläkeläispapan sekopäiset horinat tuskin ketään kasvattavat mihinkään suuntaan.
     
    Viimeksi muokattu: 23 Syyskuu 2023
  5. jussident_fluor

    jussident_fluor Well-Known Member

    834
    438
    63
    Ihanaa, kukaan ei kommentoinut.

    Tähän väliin (biisi,) majoneesia, hammastahnaa...

    .
    .
    .
    Vakavasti, siltain alle unohdetut polkupyörä-klassikot kertoo valokeiloineen jotain yleisemmästä heitteille jätöstä.
    Sini-punaisten pyörien varastetuista (kummastakin, etu- ja taka-shimanoiden) renkaista, ens hallituskaudella palautettavista, gummeineen päivineen?
     
  6. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 900
    3 369
    113
    Paitsi että lausumasi on halventava ja ikärasistinen, se on myös.... no, täysin päätön. Ei siis edes sekopäinen.... :)

    Ns. aikuisten oikeastihan juttu on niin, että niin tämän kuin muittenkin someryhmien voima ja anti on nimenomaan siinä, että vastaan tulee näkemyksiä, mielipiteitä, kantoja, asenteita ja suuntautumisvaihtoehtoja, jotka poikkeavat omista vakiintuneista (etten sanoisi luutuneista tai kalkkeutuneista) näkemyksistä. Voi todeta, että maailmassa todellakin on monenlaisia juttuja, ihan erilaisiakin kuin ne omat.

    Ei niitten kanssa samaa mieltä tarvitse olla, eikä niitä myötäillä tarvitse. Eri mieltä olemisen voi kuitenkin ilmaista monella tavalla. Koulun pihalta tuttu kahdeksanvuotiaiden harjoittama nimittely, lällättely ja solvaaminen on tietysti yksi koeteltu menetelmä, ehkä omassa viitekehyksessään hyväksikin havaittu. Toisaalta, on kyllä olemassa sitten semmoisia aikuisväestön piirissä suositumpiakin käytänteitä - niihin useimmat siirtyvät viimeistään jossain 15-17 vuoden vakiintuneessa iässä, jotkin hitaammin kypsyvät miespuoliset kansalaiset ehkä sitten vasta asepalveluksen vaiheessa. - Ne ovat sikälikin suositeltavia, että niitten myötä edellä mainittu erilaisten näkemysten esille tulo saa vielä lisää kaivattua diversiteettiä.
     
  7. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 327
    685
    113
    Juu, ei erilaisissa näkemyksissä ja mielipiteissä sinänsä ole mitään vikaa, vaan päinvastoin, niitäkin on mukava kuulla tai lukea.

    Kuitenkin, jotta niitä näkemyksiä viitsisi edes jollain tasolla arvostaa, täytyisi niissä olla edes jotakin järjen hiventä.

    Kun oltiin kavereitten kanssa sellaisia alle kouluikäisiä, niin kyllä leikeissämme mielikuvitus lensi. Jonain hetkenä oltiin avaruuslentäjiä, tai muuten vaan supersankareita, erilaiset esineetkin heräsivät eloon ja saivat inhimillisiä piirteitä jne. jne.

    Kun joitakin ikävuosia tuli lisää, ei täysin irrationaaliset jutut enää olleet hauskoja, vaan kaikenlaisella huumorilla yms. täytyi olla edes jonkinlainen yhteys todellisuuteen, jotta juttu olisi hauska.

    Mielestäni on kyllä todella outoa, että eläkeikäinen typpi voi olla niin totaalisen lapsellinen, kuin tuo yksi, ja lisäksi toistuvasti huomauttelee siitä, että muut eivät oikein hänen mielikuvitusmaailmastaan innostu.

    Mutta, kukin tyylillään. Mielipiteen vapaus se kai on minullakin.
     
  8. jussident_fluor

    jussident_fluor Well-Known Member

    834
    438
    63
    Juu, oikeen rakentavaa kommenttia Sakelta (sori, muut kommentit häviävät jonnekkin näytön ja silmäin väliseen eetteriin,-)
    .
    .
    .
    Lukkoja on monenlaisia, kuvassa siis voimapihdit kestävä "Hyvä lukko". Verrattavissa meta-tasolla vaikkapa sillan kaiteisiin liitettäviin lukkoihin, niin myötä- kuin vastoinkäymisissä.
    "Narsistinen tunnelukko" saattaa avautua keittämällä, savustamalla, hyväilemällä, kiehnäämällä,-D

    Edit:
    Oikeen hyvä insinöörilukko ei avaudu edes avaimella (lauseen kontekstina: vitsi/kasku/kevennys)
     
    Viimeksi muokattu: 24 Syyskuu 2023
  9. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 327
    685
    113
    Mitenkäs ne olikaan ne sinun omat kommentit, ”kaikki maailman insinöörit ovat hiukan tyhmiä”, koko ranskan kansa on ilmeisesti niin tyhmää, että eivät siksi osaa valmistaa mitään kunnollisia tuotteita, kaikki lehtien toimittajat ovat tyhmiä, erityisen tyhmiä on kotimaiset poliitikot ja pääministerikin on pelkkää joutoväkeä jne. jne.

    Tuollaiset horinatko eivät muka ole kokonaisia ihmisryhmiä halventavia?

    Muutenkin, höpinöistäsi monasti yleensäkin tulee mielikuva, että omasta mielestäsi olet harvoja fiksuja ihmisiä maailmassa, no ehkä myöskin jotkut muutkin omasta lähi- ja kaveripiiristäsi, mutta muut ovatkin sitten sitä sun tätä.

    Kannattasi varmaan ensin laittaa omat asenteet kohdalleen, ennen kuin rupeaa neuvomaan muita!