Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Vuescan ei tunnista scanneria

Keskustelu osiossa 'Kuvankäsittelynurkkaus' , aloittajana prosecutor, 23 Toukokuu 2020.

  1. prosecutor

    prosecutor Member

    287
    1
    18
    Hei

    Toivottavasti oikeassa osiossa, mutta vuescan ei tunnista scan dual IV skanneria. Epson 4870 skannerin kanssa ei ongelmia.
     
  2. MartinN

    MartinN Active Member

    531
    39
    28
    Olisiko niin että sinulla on standard versio Vuescanista? Se tukee vain tasoskannereita. Filmiskanneri vaatii Professional versio jos olen ymmärtänyt nykykäytännöt, kannattaa tarkistaa tai lähettää spostia Ed Hamrickille.
     
  3. prosecutor

    prosecutor Member

    287
    1
    18
    Kiitos, pro versio. Olen joskus kysynyt, muistaakseni kehotti kokeilemaan parempia piuhoja. Joku epäili syyksi windowa 10. Voisiko vika olla skannerissa? Vähän käytetty, mutta vanha.
     
  4. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 117
    1 176
    113
    Jos skanneri on Vuescanin tuettujen laitteiden luettelossa, pitäisi sen toimia. Eräs skannerimaailman ihmeellisyys kylläkin on, että joskus niitä ei löydy jos ne ovat hubin kautta kiinni koneessa. Toisin sanoen jos kyseessä USB-skanneri, tarkista että se on kytketty suoraan koneeseen. Jaa, vai onkos tuo kuitenkin firewire?
     
  5. MartinN

    MartinN Active Member

    531
    39
    28
    Jaa, jos on pro versio ja usb skanneri sekä usb kiinni suoraan koneseen niin jää ratkaisu vähintään hämäräksi. Win 10 on tosiaan ollut ajurien suhteen todella onneton, itse en saanut wifitikkua lainkaan toimimaan win 10 päivityksen myötä. Oli täysi ajurin yhteensopimattomuus. Ei auttanut kun ostaa uusi wifi, onneksi pieni ja halpa.
     
  6. prosecutor

    prosecutor Member

    287
    1
    18
    Usb on.
     
  7. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 117
    1 176
    113
    Ja kiinni suoraan tietokoneessa eikä hubin kautta?
     
  8. c

    c Well-Known Member

    5 321
    97
    48
    Kannattaa kyl käyttää sitä orginaali softaa ton skannerin kanssa, se on muistaakseni ainoa tapa saada siitä terävöitys poies päältä. Ja se on muutenkin ihan hyvä softa., parhaasta päästä mitä noita softia käyttänyt.

    Ton vuescanin tunnistamisen kanssa yleensä pitää menetellä niin, että asentaa softan uusiksi jolloin se asentaa sen skanneri ajurin.