Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Jäsenasiaa

Keskustelu osiossa 'SVHY ry' , aloittajana forestgrapher, 15 Huhtikuu 2020.

  1. forestgrapher

    forestgrapher Active Member

    163
    25
    28
    Moro kaikille,

    Liityin Kuva ja Ääni 2020 messuilla käsittääkseni tähän yhdistykseen. Tai täytin ainakin lomakkeen. Mahtaako tämä olla mahdollista? Aloin miettimään, että mitäs nyt sitten? Miten saa tietoa tapahtumista? Pitäsikö tehdä itse jotain jäseneksi pääsyn suhteen tai sen jälkeen? Olikos jäsenmaksua ja miten sen maksu tapahtuu?
    Mitä muuta en älynnyt kysyä?
     
  2. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 410
    3 043
    113
    Suurin osa tapahtumista lienee peruutettu ns. sattuneesta syystä. Kaikki tieto kai löytyy sivulta

    Etusivu

    Johtokunnasta suurin osa taitaa olla mukana tällä foorumilla, joten jos jotain tapahtumaa järjestyy, niin eiköhän siitä täälläkin kerrota.
     
    forestgrapher tykkää tästä.
  3. forestgrapher

    forestgrapher Active Member

    163
    25
    28
    Kiitos!
     
  4. hm

    hm Member

    213
    12
    18
    Yhdistyksen jäsenille, myös messuilla liittyneille, lähetetään kuluvan kuun aikana sähköpostiviesti, jossa todetaan toiminnan olevan tällä hetkellä säästöliekillä. Kaikki kevään toiminnat peruuntuvat tai siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Kesäkuun Killinkoskella pidettävien kurssien kohtalo selviää puolestaan toukokuun alkupäivinä. Niidenkin päällä leijuu suuri kysymysmerkki. Tapahtumista saa tietoa vierailemalla yhdistyksen uudistuneilla verkkosivuilla.

    Messuilla yhdistykseen liittyneiden ei tarvitse maksaa tältä vuodelta jäsenmaksua.

    Joskus aikana, jota emme vielä näe, tilanne helpottuu ja pääsemme/palaamme uuteen arkeen. Yhdistyksen hallitus on pohtinut näitä asioita ja pyrkii kehittämään myös jotain uutta toimintaa tuleviin hetkiin.

    Jos tämän palstan lukijoilla on jotain kysyttävää, tahi ehdotettavaa Valokuvahistoriallisen seuran toiminnan suhteen, niin minuun voi ottaa yhteyttä. Toimin tällä hetkellä yhdistyksen sihteerinä ja yhteystietoni löytyvät yhdistyksen nettisivuilta. Lisäksi lukuisat Kameralaukun lukijat ovat tulleet tutuiksi yli neljäkymmentä vuotta jatkuneen yrittäjäurani aikana.

    Olkaa varovaisia ja vastuullisia ja kuvatkaa sekä dokumentoikaa näitä kansakunnan muistiin jääviä hetkiä!
     
    paraneva, jaska26 ja forestgrapher tykkäävät tästä.
  5. hm

    hm Member

    213
    12
    18
    Noin vuorokausi sitten lähti yhdistyksemme jäsenille huhtikuun sähköpostiviesti, myös niille, jotka ilmoittautuivat jäseniksi noilla messuilla. Vaan yksi on joukosta poissa. Yhden henkilön käsialaa emme ole onnistuneet tulkitsemaan. Jos se olet SINÄ, niin lähetä pikaisesti reklamaatio osoitteeseen infosvhyry@gmail.com

    Kameramaailman kaikkitieto, Esko Putus, on aloittanut Suomen Valokuvahistoriallisen Seuran sivuilla "Kuukauden kamera" -palstan. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on kaikille filmikuvaajille tuttu klassikko, joka löytyy sivulta www.svhy.org
     
    forestgrapher tykkää tästä.
  6. forestgrapher

    forestgrapher Active Member

    163
    25
    28

    Ilahtuneena sain eilen sähköpostia. Kiitos tästä. Sulkimen huoltokurssia odotellen..