Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Päivän pöperöt

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana kebax, 31 Lokakuu 2017.

  1. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
    Pari ymmärrysapuvinkkiä:
    Kuvilla on aina monta tasoa ja tasoa viitata jonnekin ja reflektoida jotain suoraan, kielellisesti tai jotenkin. Viikko sitten oli kaupoissa Black Friday. Siihen voi viitata vaikka miten ja sen kautta voi kääntyä uusiin filosofisiin kudelmiin.
    Kapa muistuttaa aina, että jotain juttua kannattaa ymmärtää vain kokonaisuuden (sarjan, kuvaajan historian) kautta. Näitä on jo kolme. Se on enemmän kuin kaksi ja suunnilleen mahku nähdä jotain yhdistävää.
    "Disruptiivisen ruokakuvauksen" pyrkimys on aina kuvata jotenkin, jolla ei ole ruokakuvauksen tradition suoraa tulkintapintaa.
     
  2. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
    Mirrored tykkää tästä.
  3. Seppo R

    Seppo R Well-Known Member

    2 981
    1 882
    113
    Ei kukaan tule pelkällä laihduttamisella toimeen.
     
  4. jussident_fluor

    jussident_fluor Well-Known Member

    706
    340
    63
    Ok, nyt aukenee, mutta silti liian vähän.

    Jep, varsinkin kuvien kommentit kertoo aina myös enemmän tulkinnan kirjoittajasta, kuin itse kuvasta.

    Punainen lauantai:
    Täydellinen kertakäyttölautasen tomaatti, kaksi valonlähdettä? Josta halkaistuna kahteen pääilmansuuntaan kurkoittelevaa pacman hahmoa. Kellertävä puualusta näyttäisi oireilevan, tai viimeistelemättömyydessään jopa kukoistavan?
    Syödyt palaset vähenee, hep, uuden puna-mullan kaava on keksitty. Hutiloidun kirkkaaksi sovittu lautanen on puhtoisen tyhjä.

    Hyvinki voimakkaita flourpyykkejä

    Ps. Arvelen jotta hetken vallitsevista fiiliksistä nää riippuu, nää kunkin kommentit, eri kuvien kohdilla, eri aikoina, eri päivinä...
     
  5. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 240
    211
    63
    --
     
    Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
  6. Pan

    Pan Well-Known Member

    2 595
    1 303
    113
    Meillä on mökin pakkasessa n. 45v ikäinen juuri, josta tehdään jouluksi rukiiset kaljamallaslimput. Sitä taikinaa vaivatessa multa meinaa puhti loppua kesken. Kerran kokeiltiin vaivata yleiskoneella, vaan nyrkeillä piti homma lopulta hoitaa. Toisin kuin sämpylöissä, niin mitä tiukempi taikina, sen parempi rakenne.
     
    kebax tykkää tästä.
  7. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 240
    211
    63
    --
     
    Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
    niffe tykkää tästä.
  8. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 240
    211
    63
    --
     
    Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
  9. ALe

    ALe Active Member

    175
    99
    43
  10. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 240
    211
    63
    --
     
    Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
  11. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 240
    211
    63
    --
     
    Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
  12. Pan

    Pan Well-Known Member

    2 595
    1 303
    113
    Tuossa se nyt hieman jäähtyy, kaljalimppu. Vaivatessa piti käyttää nitriilihanskaa ihottumn takia ja taikina jäi löysäksi.
    Joten tuli aikas rumiluksia. Jouluksi paistettavia varten pitää vaivata joku muu vaivaamaan.
    Mutta eiköhän nämäkin maistu voilla paranneltua iltateen kyytiläisenä.
    katso liitettä 247193
     
    niffe ja kebax tykkäävät tästä.
  13. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
  14. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 240
    211
    63
     
    Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
  15. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
  16. Est

    Est Well-Known Member

    16 914
    1 745
    113
    Ei mikään mestarileipuri vaikka sana kyllä hallussa...

    (Itse olen syönyt nyt kalaa kolme päivää putkeen. Kalaa ja ruisleipää. Jatkuvan kalan ja rukiin tarve, jota yritän tyydyttää...)
     
  17. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 427
    3 056
    113
    Kylmäsavupönttö pöhisi yön. Siikaa, taimenta, lohta ja haukea. Kaikki aika hyvää, noin oman maun mukaan. Näillä mennään. Edellä mainittua ruisleipää tietysti tarvitaan.



    katso liitettä 247403
     
    Kimo tykkää tästä.
  18. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
  19. motris

    motris Well-Known Member

    4 708
    703
    113
    kebax tykkää tästä.