Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Päivän pöperöt

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana kebax, 31 Lokakuu 2017.

  1. Est

    Est Well-Known Member

    16 799
    1 712
    113
    Jumalaut et on kova nälkä.
     
  2. Pan

    Pan Well-Known Member

    2 593
    1 303
    113
    Tänään pikalounas katukahvilassa. Tapaksiin kyllästyneenä jotain bruschettan ja pizzan väliltä.
    PSX_20181112_133416_p.jpg

    Tuo yo. kuvan työkalua käytetään siis näin ja syödään sormin
    PSX_20181112_133722_p.jpg
     
    kebax tykkää tästä.
  3. Pan

    Pan Well-Known Member

    2 593
    1 303
    113
    3,50€ maksanut kahvitus
    20181115_123607.jpg
     
  4. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
    pb170001_2018-11-17-135240_rz.jpg
     
    Mirrored tykkää tästä.
  5. MarkoMcela2

    MarkoMcela2 Member

    59
    14
    8
    muu_ja_ma_pieni.jpg
    Muu ja Ma. Eli muusia ja makkaraa.
     
  6. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
    Mirrored tykkää tästä.
  7. Est

    Est Well-Known Member

    16 799
    1 712
    113
    ^Jos tos ois biittejä "sinistä", munat vain toiselta puolelta paistettu ja rutkasti suolaa (suola on pirun hyvää), niin kelpais.

    Ei ihminen tarvitse mitään "hienoja" temppuruokia.
    Tavallinen suomalainen prolesafka on ihan OK.
     
  8. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 240
    211
    63
    --
     
    Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
  9. Est

    Est Well-Known Member

    16 799
    1 712
    113
    Voihan viulu mikä...

    Toihan näyttää enemmän siltä mitä ruoka syö eikä ruualta.

    Edit: Joitakin miehelle sopivia ravintoja: Läskisoossi, karjalanpaisti, kalakukko, pyttipannu, hernerokka (potkalla) ja juomaksi pirtu.
    Rasvaa & suolaa!
    Eikä mitään hyppysen kokoisia annoksia vaan kunnon saavillisia...
     
    Viimeksi muokattu: 28 Marraskuu 2018
  10. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 240
    211
    63
    --
     
    Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
  11. Est

    Est Well-Known Member

    16 799
    1 712
    113
    jep


    (V...)
     
  12. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
  13. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 240
    211
    63
    --
     
    Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
    Est tykkää tästä.
  14. Est

    Est Well-Known Member

    16 799
    1 712
    113
    Täysin totta. Kunnon itseduunattu ja huolella muhinut rokka rokkaa ihan täysin eri soundilla.
    Kuin toiselta planeetalta.
    Ihan eri safkaa!
     
  15. Seppo R

    Seppo R Well-Known Member

    2 981
    1 882
    113
    Kunnon safkan valmistus alkaa siitä, että mennään skutsiin ja otetaan yksi tai useampi riekko. Teeristäkin tulee maittava ateria, mutta riekko on hiukan eksoottisempi. Siis mun mielestä.
    Yhtä kaikki kunhan on itse duunaattu safka.
    katso liitettä 246797
     
    niffe ja pr tykkäävät tästä.
  16. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 240
    211
    63
    --
     
    Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019
    Seppo R tykkää tästä.
  17. mvuori

    mvuori Well-Known Member

    10 669
    132
    63
    saloma-3 tykkää tästä.
  18. jussident_fluor

    jussident_fluor Well-Known Member

    680
    334
    63
    Matin four-pyykeistä
    Eka:
    palvinen metallipurkki mikrossa, seuraavana filmille tallentumaton selkeempi harppaus alkuräjähdyksestä? josta sattumavapaata tähtitaivasta, hernerokkasumun ja keitoksen vähenevään loppumiseen. Vihreätaustainen lopputulos, lusikka ojennuksessa?
    Toka:
    Musta perjantai maksalla? Nyt ei ymmärrä?
     
  19. riekkosak

    riekkosak Well-Known Member

    1 468
    325
    83
    Musta perjantai? Syödäänkö silloin mustaa makkaraa, veriohukaisia, lakritsia, saaristolaisleipää ja mustaherukoita?
     
    kebax tykkää tästä.
  20. kebax

    kebax Well-Known Member

    11 240
    211
    63
    --
     
    Viimeksi muokattu: 11 Huhtikuu 2019